Homoennakkoluulot kierrätetään Raamatun kautta ´Jumalan sanaksi´ (juttukommentit)

Seuraava
Eikö se lopettanutkaan? Lähdön dramatiikka kärsii nyt hieman...tosin Jeesuskin tuli takaisin - ja ilmeisesti on tulossa vielä kolmannenkin kerran.
Jochananin vastaus avasi huomattavasti hänen suhtautumistaan aiheeseen ja kuroi kartanpuolikkaita lähemmäs toisiaan. Noiden suhteen olen nyt saanut riittävät vastaukset.
On surullista lukea mekaanisesta seksikäsityksestä arvotuksena, johon se ei sovi. On myös surullista lukea itsensä ja muiden ihmisten alistavan kulttuurin ulottamisesta käytännön toteutukseen. Kaikkein surullisinta on lukea yksipuolisuudesta, jossa ei siten kuroteta kohti toisia (sillä sekin on kurottamista kohti Jumalan oikeaa ja rakkautta).
Ja kuitenkin Jeesus Kristus saapui Vapahtajaksi. Hän kehottaa meitä omassa sanassaan elämään luomisen antamat lahjat moninkertaiseksi hyväksi toisten ihmisten ja (siinä) omaksi hyväksi. Rakkaus ei tunne rajoja, joten ei aseteta niitä sille täälläkään. Ei vaihdeta rakkautta välinpitämättömyyteen, ei vihaan, ei kahlitsemiseen, vaan ylistetään vapaasti Rakkautta! Pelkän lain avulla ei pelastuminen synnistä onnistunut eikä tule onnistumaan, vaan todellisen palvelun avulla. Se on Jumalan palvelemista!
Mutta rajansa ymmärrykselläkin.

"Martinin" kommenttia Nissisestä huomasin jossain vaiheessa odottavani, vaikkakin turhaan.
Seuraava