Kalifornia: 18 miestä pidätettiin vessaseksin vuoksi (juttukommentit)

  • 1 / 5
  • Homo mutta ei horo
  • 6.4.2012 12:22
Ihan oikein että vessojen kikkelinheiluttelijat pannaan kuriin. Vessojen käyttäminen seksipaikkoina on törkeää toimintaa heitä kohtaan jotka käyttävät vessoja oikeaan tarkoitukseensa. Häpearangaistus on erittäin hyvä idea ja psykologillakäynti voisi auttaa ongelmissa.
  • 2 / 5
  • vaeltaja2006
  • 6.4.2012 12:42
Itse varon ottamasta jyrkää kantaa tällaiseen häpeärangaistukseen. Voihan olla, että vessaseksiä hakevat enemmän esim. meksikolaissyntyiset miehet, joiden ei ole erityisen helppo hakeutua muihin kohtaamispaikkoihin. Jo kauan on puhuttu, että ulkopaikoissa käy paljon perheellisiä ns. ukkomiehiä. Tässä aiheutetaan ehkä kohtuuttomasti inhimillisiä tragedioita. Vessassa viipyily on kuitenkin aika mitätön rikoksena.
  • 3 / 5
  • human
  • 6.4.2012 19:50
Olen samaa mieltä siitä ettei salasekstaajilla ole mitään oikeutta erityiskohteluun siinä, miten yhteisissä julkisissa paikoissa, kuten wc-tiloissa tai vaikkapa uimahalleissa ja liikuntatiloissa käyttäydytään asiallisesti ja yhteisesti sovittujen sääntöjen mukaan.

Asiassa on myös se puoli, että vaatimalla tuollaisia erityisoikeuksia käyttäytymiseen, romutetaan pohjaa muissa asioissa tasa-arvo -oikeustavoitteilta.
Nuo salasekstailijat, jotka eivät välttämättä edes ole homoja, juuri luovat sitä suurelle yleisölle vastenmielistä "homo"-kuvaa, mikä kostautuu sitten tasa-arvo -oikeustavoitteissa.

Ymmärrän myös hyvin ihmisten kokevan tuollaisen häiritsevänä, sillä ei ainakan itseänikään kiinnostaisi wc-käynnillä törmätä heterosekstailuun siellä. Enkä muutenkaan koe erityisen kiehtovana joutua pakosti seuraamaan toisten seksipuuhasteluita - wc-touhuissa kun tuskin on kyse ihan rakastelusta, vaan enempi hätähousujen puuhastelusta.

Salasekstaajien pitäisi kehittää harrastukselleen jotain ihan erityispaikkoja sitä salasekstailuaan varten.

Kommenttia muokattu: 06.04.2012 klo 20:20
Noin sitä pitää! Julkiset vessat on ihan muuhun tarkoitukseen tarkoitettu.

Kommenttia muokattu: 07.04.2012 klo 02:08
  • 5 / 5
  • SaintJudy
  • 7.4.2012 8:16
Vessaseksi on kuulunut "homokulttuuriin" varmaan siitä asti, kun julkivessoja on kaupunkeihin rakennettu. Kulttuurihistoriallisesti vessaseksillä ja yleisillä paikoilla cruisailulla on pitkät perinteet, joskaan tämä ei nyt tee sitä sen enemmän hyväksytyksi. Julkisilla paikoilla cruisailu ei nykymuodossakaan hae yleistä hyväsyntää, vessaseksi on osalle homoista - tai kaappihomoista - yksi tapa harrastaa seksiä ja sosiologisesti aivan ymmärrettävää. Pinkkimustia lukuunottamatta kukaan ei varmaankaan aja tosissaan erityisoikeuksia "vessassa viipyilyyn" - tai ylipäätään koe sitä erityisoikeudekseen. Pitää muistaa, että yksi julkiseksin harrastamisen viehätyksistä on se, että voi "jäädä kiinni"...

Siitä, kuinka järjestäytynyttä vessasekstailua pitäisi rajottaa, voidaan olla useaa mieltä. Kuten tässä Kalifornian tapauksessa, julkinen tila on otettu "haltuun" ja sitä on järjestelmällisesti tärvelty, on tietenkin väärin ja tuomittavaa. Julkinen nöyryytys ei varmaankaan auta ketään, tuollakin stigmatisoinnilla on pitkät perinteet. Julkiseksin harjottaminen koskee niin homoja kuin heteroitakin - negatiivisen leiman tuo antaa vain homoille. Ja yllättävän usein tuota leimaa on lätkimässä itse homot.