Unkari: Perhetieteellinen seura joutui heti kriisiin (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • vaeltaja2006
  • 28.2.2012 13:57
Keskustelu "tieteellisestä" seurasta jatkuu tänäänkin. Liberaali Nepszabadsag-lehti sai viime viikon lopulla käsiinsä seuran toimintaohjelman, mutta myöhemmin se poistettiin seuran omalta nettisvulta. Toimintaohjelmassa todetaan "tieteellinen" totuus: esiaviolliset suhteet, rekisteröity parisuhde ja homosuhteet ovat haitallisia.

Koulutuksesta ja sivistyksestä vastaava ministeri alkoi syyttää Nepszabadsag-lehteä valehtelusta. Ei sellaisia kohtia ole seuran ohjelmassa, ei nettisivulla eikä julkaistussa ohjelmajulistuksessa. Etsikää vaikka itse nettisivulta. Ohjelmajulistus on tulossa vasta torstaina nettisivulle näkyviin. Näppärät nuoret ovat nyt etsineet esiin poistetut kohdat, ja sieltä ne löytyivät. Nuoria ilmeisesti ärsyttää, että seksuaalisuus ennen avioliittoa leimataan vahingolliseksi, ja se sai aikaan liikettä selvitystyöhön. Koulutuksesta ja sivistyksestä vastaava ministeri ei tiennyt, että kerran nettisivulta poistettu jää kuitenkin muistiin.

Tällä sivulla on esiin kaiveltuja dokumentteja. On myös tissikuvia.Yhden Fidesz-puolueeseen kuuluvan perustajajäsenen (kansanedustajan) aviomiehen fb-sivulta löytyi kovaa kamaa. Alkaa naurattaa tämä siveyttä vaativien maailma.

http://egyenlito.blog.hu/2012/02/28/hazudik_a_szex_ellenes_erkolcsvedo_egyesulet

Kommenttia muokattu: 28.02.2012 klo 14:03