Pietarissa tänään homopropagandalaista julkinen kuuleminen (juttukommentit)

Viimeinen vetoomus.

Se on osoitettu Pietarin kuvernöörille, jotta hän käyttäisi veto-oikeuttaan eikä allekirjoittaisi tätä homojen ja lesbojen vaientamiseksi ja vainoamiseksi laadittua lakia. Vetoomuksen allekirjoittaja lupaa myös olla matkustamatta Pietariin, ja kehottaa tuttaviaan ja ystäviään boikotoimaan kaupunkia, mikäli laki astuu voimaan.

http://allout.org/en/actions/stpetersburg-dont-go

Kommenttia muokattu: 24.02.2012 klo 11:14
  • 2 / 5
  • human
  • 24.2.2012 13:29
Totuuden nimissä pitää myös sanoa, että tuon Pietariin ja laajemminkin koko Venäjälle ajettavan nuorten suojeluun tähtäävän lakimuutoksen

https://docs.google.com/file/d/1t6I2LC8jm89qtUSm7GDV0k6CJM7o039cnWX0JVkZWbv-mdj5laIF9JSM1MUv/edit?pli=1&pli=1

takana on myös sitä ikävää, venäläisten ja itä-eurooppalaisten viime vuosikymmeninä kokemaa haittailmiötä, missä alkaikäisiä ja nuoria sieltä ovat sikäläiset ja länsimaisetkin "nuoriinsekaantujat" käyttäneet pahakseen. Se sitten yhdistetään tuossa lakimuutoksessakin kaikkiin hlbt-ihmisiin, eli joittenkin kaiken suvaitsemisella on huonotkin seurauksensa kaikille.

Alaikäisiin ja nuoriin kohdistuvaa nettipornoa on tuotettu viime vuosikymmeniä pahaksikäyttämällä juuri noita itäeurooppalaisia nuoria, itäisen Euroopan ihmisten toimeentulohuolien siivellä. Toki itäeurooppalaisten taloustilanteesta ovat vastuussa ennen kaikkea sikäläiset valtiot itse, mutta kuitenkin.

Venäjälle pääsi muodostumaan myös pedofiilitoimintaa, jossa siellä käyvät turistitkin olivat aktiivisesti mukana - aivan kuten Kaakkois-Aasiassakin. Varmaan jokaiselle Pietarissa käyneelle on siellä osunut silmiin katutolppiin tai seiniin laitettuja katoamis- ja etsintäilmoituksia nuorista alaikäisistä. Ainakin itseni niiden näkeminen sai surulliselle mielelle ajattelemaan sitä, mihin nuo nuoret ovat joutuneet.

Noita ilmoituksia löytyy pilvin pimein netistäkin, yksistään Pietarista, jos katsoo vaikkapa Googlen kuvahaulla http://images.google.fi/imghp?hl=fi&tab=wi
laittamalla hakukenttään tämän "Пропал ребёнок Санкт-Петербурга"
(tuo venäjänkielinen siis "Missing children of St. Petersburg").

Tuosta pedofiilien ja nuoriinsekaantujien toiminnasta saamme nyt ikävästi me aikuiset ja vastuulliset homot, lesbot, bit ja trans-ihmiset seuraukset niskaamme.

Nyt vain todella ikävää siis se, että tuosta itä-eurooppalaisten kokemasta ikävästä nuorten pahaksikäytöstä saavat kärsiä juuri kaikki vastuullisesti käyttäytyvät ihmiset - eivätkä niinkään juuri nuo pahaksikäyttäjät, jotka tuostakin laista huolimatta voinevat vain jatkaa toimintaansa. Ennemminkin sitten toista ihmistä kunnioittavat joutuvat kärsimään.

Kannattaa siis muistaa, että vapauksilla on aina myös oltava vastuu mukana - tai vapaudet joutuvat kärsimään vastuuttomuuksista.

Edellä kirjoittamani perusteella ja koska tuossa Pietarin lakimuutoksessa ovat mukana toisaalta pedofilia eli lapsiin/nuoriin-sekaantumiset, että hlbt-ihmiset, olisin odottanut, että vastareaktioissa ja mienenilmauksissa olisi käsitelty noiden erottamista ja tuotu esiin että lakimuutosta vastustavat haluavat aktiivisesti toimia juuri myös nuorten pahaksikäyttöä vastaan, jotta aikuiset vastuulliset ihmiset voivat rakastaa oikeasti ja ottaa vastuuta kumppanistaan ja toisista ihmisistä. Pedofiliaan olisi pitänyt ottaa selvä pesäero ja tuoda sitä vastaan yhteinen toiminta esiin. Tuon selkeämpi esilletuonti varmasti olisi vaikuttanut venäläisiinkin päättäjiin paremmin, kuin vain pelkästään hlbt-oikeuksista viestittäminen.

Kommenttia muokattu: 24.02.2012 klo 15:59
  • 3 / 5
  • Krister
  • 25.2.2012 13:55
Joku vetää aina esiin pedofilia -kortin, kun puhutaan homojen oikeuksista. Sillä logiikalla pitäisi enemminkin vaatia heteroseksin rajoittamista. Lasten ja nuorten hyväksikäyttö on tuomittavaa, tietysti, mutta miksi 'vastuullisten homojen' pitäisi kantaa siitä sen enempää huolta kuin vastuullisten heterojenkaan.

Pietarin lainsäätäjät tietysti yrittävät monien muiden tavoin ratsastaa iänikuisella pedofilia teemalla, mutta meidän hlbti -liikkeessä ei pidä lähteä mukaan siihen peliin. Minun on vaikea uskoa, että Pieterin lainsäädäntöhanke olisi edes lähtenyt liikkeelle aidosta huolesta lasten ja nuorten asemasta, silloin olisi ollut käytettävissä paljon tehokkaampiakin keinoja kuin tämä lakiesitys. Hankeen taustalla lienee vain uskonnollis-poliittinen halu laillistaa homojen syrjintä ja vaino.

Vastuullisena aikuisena ja isänä olen huolestunut erityisesti siitä, miten tämä laki vaikuttaa nimen omaan nuoriin. Kuinka moni hlbti nuori ajetaan kadulle vanhempien hylkäämänä ja kuinka moni ajautuu kiusattuna ja syrjittynä itsemurhaan, kun 'vastuulliset' aikuiset tuomitsevat homot ja transihmiset.
Vastuullisella homomiehellä ei ole mitään tekemistä pedofilian tai muidenkaan seksuaalisuuden harmaan tai mustan vyöhykkeen ilmiöiden kanssa sen enempää kuin vastuullisella heteromiehellä. Myös nuoret naiset ovat joutuneet pahaksikäytön kohteeksi. Siinä mielessä ongelma ei ole mitenkään erityisesti homojen huoli.

Tosiasia kuitenkin on, että kaikenlaiset seksuaalisuuteen liittyvät ääri-ilmiöt (kuten pedofilia) usein niputetaan yhteen kaikkien sellaisten ilmiöiden kanssa, jotka poikkeavat "norminmukaiseksi ajatellusta heteroseksuaalisesta ihanteesta". Tuo leima on homojen huoli.

Ihannemaailmassa ongelmat ratkeaisivat ja tasavertaisuus toteutuisi. Mutta Pietarissa näin ei näytä tapahtuvan, vaan siellä kaadetaan lisää paskaa homojen niskaan tällaisilla lakihankkeilla. Tällaisella homojen ajamisella marginaaliin on sikäläisessä yhteiskunnassa myös kansan tuki.

Juuri tuo kansan tuki syrjinnälle näytetään tämänkertaisessa aktivismissa unohdettavan. Nyt pitäisi todella ottaa strategiaksi pesäeron tekeminen seksuaalisiin ääri-ilmiöihin. Se viesti ehkä hyväksyttäisiin paremmin kuin nyt tapahtuva jonkin sellaisen vaatiminen, jonka olemusta suuri osa tavallisista ihmisistä ei (Venäjällä) edes ymmärrä.

Jos ihmisellä ei ole alkeellisintakaan käsitystä siitä mitä homoseksuaalisuus tarkoittaa, niin miten voi odottaa, että tämä pystyisi jotenkin analyyttisesti vertaamaan sitä johonkin muuhun ilmiöön.

Täytyy muistaa, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyväksyntää vastustetaan pääsääntöisesti ennakkoluulojen synnyttämien tunteiden vallassa, ei minkään erikoisen mietityn logiikan saattelemana. Tavallisten homo-ongelmaisten ihmisten kohdalla ei taustalla yleensä ole pahansuopaisuutta, ilkeyttä tai muuta vastaavaa. On vain kuvitelma siitä, että homojen hyväksyntä johtaisi pahaan.

Siksi tuo sidos homoseksuaalisuuden ja seksuaalisten ääri-ilmiöiden välillä pitää katkaista ihmisten mielistä.

Homoja käytetään poliittisessa ja muussa valtaan liittyvässä pelissä sylkykuppina tasan niin kauan, kuin homot ovat kansan silmissä siihen tarkoitukseen otollinen kohde. Olivat Pietarin lainsäädäntöhakkeen taustat mitkä tahansa (ne ovat tietysti uskonnollis-konservatiivisesti motivoituja, vaikka taustalla toki on oikeitakin ongelmia joita yritetään ratkaista), niin silti tuo ymmärtämättömyyteen perustuva kytkös pedofiliaan on suuri tekijä julkisen mielipiteen muokkaajana kielteiseen suuntaan.

Homojen tasavertaisuutta edistävä aktivismi valuu hukkaan, jos ihmisten mielestä kampanjoidaan jotenkin torjuttavan asian oikeutuksen puolesta.

Kommenttia muokattu: 25.02.2012 klo 18:07
  • 5 / 5
  • Krister
  • 25.2.2012 19:26
Kampanjoiden taktiikasta voidaan toki keskustella: minusta meidän ei kuitenkaan kannata lähteä selittelemään miten pedofilia eroaa homoseksuaalisuudesta; kerrotaan enemmin mitä on tasapainoinen, vastuullinen homous. Puhutaan rakkaudesta, parisuhteista, perheistä, etc.; ei homofobien ehdoilla siitä mitä homous ei ole.

Kansan mielipiteiden muuttaminen ensin, syrjivän lainsäädännön alla, on pitkä tie. Jos kuitenkin tämä lakiesitys onnistutaan torjumaan, tai sen soveltamien estämään, niin silloin tuohon homouden julkikuvan muokkaamiseen on mahdollisuuksia. Lainsäädäntö voi kulkea julkisen mielipiteen edellä eikä ihmisoikeuksista pidä päättää enemmistön mieliiteiden ehdoilla.

Asioiden selittämisestä pietarilaisille kantavat vastuun pietarilaiset aktivistit: me voimme vain antaa tukea, ja ehkä esimerkin pietarilaisille siitä, miten homot elää ja rakastaa demokraattisessa yhteiskunassa.