Pietarin ´homopropagandan kieltolaki´ hyväksyttiin toisessa käsittelyssä (juttukommentit)

Huonot uutiset Venäjältä eivät lopu. Nyt pääministeri Putin haluaa nostaa uskonnon asemaa yhteiskunnassa lisäämällä mm. uskonnollisia ohjelmia radiossa ja teeveessä.
Jokainen tietää, mitä uskonnon korostaminen merkitsee meidän oikeuksille.

http://www.hs.fi/ulkomaat/Vladimir+Putin+haluaa+lis%C3%A4%C3%A4+uskontoa+Ven%C3%A4j%C3%A4n+televisioon/a1305555363558

Lisäys: Katsokaapa minkälaisia äijänkäppänöitä Putinin seurassa olevat poppamiehet ovat! Täysin käsittämätöntä, että jotkut voivat uskoa joidenkin heidänkaltaistensa horinoita.

Kommenttia muokattu: 10.02.2012 klo 02:32
  • 2 / 3
  • Lassijuhani
  • 10.2.2012 13:20
Mahtaa pietarilaisten miesten heteroidentiteetti olla heikkoissa kantimissa, tai sitten paikalliset naiset ovat niin kaameita, että pelkkä "homo" saa herrojen seksuaalisen suunautumisen muuttumaan.
Noin viikko sitten kerrottiin, että valtiollisen lentoyhtiön Aeroflotin homostuertti Maxim Kuprejevia alettiin vainota työpaikallaan, sillä hän halusi toimia homotyöntekijöiden oikeuksien puolesta ja vastustaa syrjintää. Kuprejev joutui solmimaan pakkoavioliiton voidakseen pitää työpaikkansa.

Tunnettu homoaktivisti Nikolai Aleksejev ilmoitti silloin, että Aeroflotin pääkonttorin edessä järjestetään mielenosoitus 9. helmikuuta.
GayÖsterreich-sivusto kertoo, että Aleksejev ja kolme muuta aktivistia järjesti mielenosoituksen Sheremetjevon lentokentällä. He vaativat suuressa banderollissa (noin 20 m x 10 m) tasavertaisia oikeuksia Aeroflotin homotyöntekijöille ja pääjohtaja Vitali Saveljevin eroa.
Lisäksi he vaativat Aeroflotin erottamista SkyTeam-lentoyhtiöallianssista, jossa ovat mukana mm. AirFrance-KLM, Alitalia ja amerikkalainen Delta.

Kaikki neljä aktivistia pidätettiin ja vietiin poliisiasemalle, josta heidät vapautettiin kolmen tunnin kuluttua. Laittoman mielenosoituksen järjestämisestä seurasi rikosilmoitus.

http://www.gayoesterreich.at/eu-europa/eu-a-europa-news/russland/2273-nikolai-alekseev-protest-aeroflot-skyteam.html

Vetoomus Aeroflotin erottamiseksi SkyTeamista. Osoitettu seuraaville tahoille: KLM, Delta, SkyTeam ja Aeroflot.

http://www.change.org/petitions/aeroflot-end-the-alliance-with-anti-gay-aeroflot