´Väyrysen mainos loukkaa kaikkia, jotka eivät ole perinteisessä parisuhteessa´ (juttukommentit)

Vastamainoksessa sanotaan:

Kyllä talossa pitää isäntä olla. Ja parhaassa tapauksessa 2.
Kuvassa poseeraavat Pekka ja Antonio.
  • 2 / 15
  • Public eye
  • 20.1.2012 11:55
En jaksa loukkaantua, jos joku osoittaa tyhmyytensä. Mainos on taitavasti laadittu niin, että se ei ole suoraan ketään vastaan.

Paavo Väyrynen on osoittanut sanomansa ihmisille, jotka ovat tuosta asiasta vankasti samaa mieltä hänen kanssaan. Epävarmoja mainos pikemminkin karkottaa kuin houkuttaa, ja vastapuolelta hän ei sillä ketään käännytä puolelleen, päinvastoin he äänestävät entistä varmemmin tasa-arvoa kannattavaa ehdokasta.
  • 3 / 15
  • Blueriver
  • 20.1.2012 16:43
Käsittämätöntä pelleilyä tämä ammattiloukkaantuminen, johon tämäkin sivusto on erikoistunut! Te teette meidät kaikki Suomen homot naurettaviksi koko maan silmien edessä ja aiheutatte toiminnallanne ja nirppanokkaisuudellanne ennen pitkää sellaisen vastareaktioiden aallon että meillä tulee vielä Psykheä ikävä. Kuten jollakin keskustelupalstalla todettiin, alkaa tämä "oikeaoppinen" setalaisuus muistuttaa neuvostovastaisuuden näkemistä joka nurkassa menneinä vuosikymmeninä. Hävetkää ja olkaa oikeasti SUVAITSEVAISIA! Kaikkien ei todellakaan ole pakko olla tässä valtakunnassa samaa mieltä asioista kuin kaiken maailman smopubliceyerokkihomohiihtäjä2006aboavetuksetja arsenovat.
  • 4 / 15
  • SaintJudy
  • 20.1.2012 17:05
Maailmassa, jossa närkästyminen närkästyttää, sinäkin olet suvaistu, Blueriver!
  • 5 / 15
  • Public eye
  • 20.1.2012 17:16
Blueriver voisi opetella lukemaan. Uutisen otsikko on lainaus Jussi Lähteen lausunnosta Helsingin Sanomille. Käsittääkseni täällä ei kukaan ole ilmaissut olevansa hänen kanssaan samaa mieltä.
  • 6 / 15
  • Blueriver
  • 20.1.2012 17:37
Just joo, salli mun nauraa. Täällä on 99 %:lla pöksyt märkänä tuosta otsikosta ja kiihkon puna naamalla.
Blueriver, etkö nyt ymmärrä, miten tärkeää on olla Oikeaa mieltä asioista? Ja sitä paitsi minulla ei nyt ole pöksyjä jalassa ja naamakin on ihan kalvakas.

Ja mitä tulee itse asiaan, niin ei minua Väyrykkeen höpinät loukkaa enkä niistä närkästy.

Ja mitä tulee suvaitsevaisuuteen, niin joo, suvaitsen hölömöjä ihmisiä, mutta katson oikeudekseni tehdä tiettäväksi sen, kuinka hölömöjä nämä ovat.
  • 8 / 15
  • Blueriver
  • 20.1.2012 23:13
Ei se smoo housujen puuttuminen kostumista estä.

Olenkin olettanut, että smo omaa sen verran järjen hiventä päässään vielä ettei ole pahimpien suvaitsevaisuusfasistien tasolla. Hän ei liene näitä pahimpia ranteennyrjäyttäjiä.

On kuitenkin tähän nykyliberaalien skeemaan kuuluvaa että muiden ihmisten väärät mielipiteet, jotka siis ovat muita kuin smon mainitsemat Oikeat mielipiteet, leimataan hölmöiksi, vaarallisiksi, vanhanaikaisiksi ja epäpunavuorelaisiksi. Se onkin suurin synti mitä tässä maassa voi nykyään tehdä. On jokseenkin käsittämätöntä, miten tällainen ajattelumalli voidaan tunkea vapaamielisyyden ja suvaitsevaisuuden muottiin. Mutta onhan sitä toisaalta osattu vastaavissa totalitaarisissa systeemeissä perustella ties mitkä hirmuteot hyvällä aikomuksella ja kauniin sanakääntein.
  • 9 / 15
  • Riquman1990
  • 21.1.2012 0:16
Kuka tässä hölmöytensä taas todisti? Ammattiloukkaantuja-Vihreet vai Paavo Väyrynen?
Minusta jonkin mielipiteen hatara pohja tai sen esittäjän piiloutuminen "yleisten arvojen" taakse tekee mielipiteestä ja sen esittäjästä ihan vapaata riistaa. Kun sellaisen mielipiteen paikka kakkatunkiossa näytetään, niin tekoa ei ole suvaitsevaisuudella tai suvaitsemattomuudella. Minun mielestäni "vaarallisia" mielipiteitä ei ole. Minun maailmaani ei kuulu suiden tukkiminen, mutta voin tarvittaessa olla kyseenalaistamassa mielipiteen taustalla olevaa ajattelumallia. Ja sitten voikin päätellä mielipiteen esittäjästä yhtä ja toista.
Täysin normaalii, jos naimisissa oleva heteromies viittaa puheessaan vaimoonsa ja sanoo, et talossa pitää isännän lisäks olla emäntä. Se ei viitannu Haaviston suuntautumiseen mitenkään.

Mitäköhän tääkin loukkaantuminen taas kertoo Vihreistä?
Kyseessä on mainos, jolla yritetään vaikuttaa ihmisten käyttäytymisen ja luodaan mielikuvia ja vahvistetaan mielipiteitä. Vaikka mainos ei viittaa suoraan Haavistoon, vaan tuo vastakkainasettelu on jo valmiiksi olemassa, ja täysin epäoleellinen seikka vaaleissa. Siksi täysin oikeutettu närästys.
Ja onkohan täysin sattumaa, että Väyrynen heräsi Päikkäreiltä, kun gallupit olivat kääntynyt Haaviston hyväksi.

"Mitäköhän tääkin loukkaantuminen taas kertoo Vihreistä?" - Heidänkin joukosta on valveutuneita ihmisiä, jotka ottavat kantaa vallitseviin diskussioihin, sellaisia löytyy myös muista väreistä.
"Se ei viitannu Haaviston suuntautumiseen mitenkään."

Olet aivan varma? Mistä tiedät ettei?
Sielläpä se viesti nyt on, vaalipäivän lehdissä vaalimainoksissa (ainakin HS ja Turun sanomat):

Muut ehdokkaat jatkavat tutuiksi tulleilla kuvilla ja sanoillaan, mutta Väyrynen on "koko Suomen presidentti" ja nimenomaan, täsmälleen ja vain hänen mainoksessaan on tänään pariskunta Väyrynen.

Eihän tuommoinen tietenkään Haavistoa vastaan ole. Mutta. Perinteinen heteroparisuhdekortti on heitetty isosti. Varmuuden vuoksi? Ainahan sillä pari ääntä lisää saa.
Mutta nyt, kahden viikon ajan, edessä asiallisempaa, sivistyneempää ja kohteliaampaa vaalikeskustelua, kun jäljelle jäi kaksi asiallisempaa, sivistyneempää ja kohteliaampaa ehdokasta.