Kahdeksanvuotias sai Michele Bachmannin sanattomaksi (juttukommentit)

  • 1 / 8
  • kode
  • 11.12.2011 20:31
Harmi kyllä tuota kyseistä tapahtumaa on kritisoitu homojenkin keskuudessa, sillä aika selvästi äiti oli pakottanut lapsensa opettelemaan ulkoa sanat, joita lapsi ei välttämättä itse edes tajunnut.

Eli jos olisi ollut spontaani ja lapsen itse keksimä olisi ollut hyvä juttu, mutta lähinnä nyt tuli vain kuva ilkeästä äidistä, joka käytti lastaan oman kostonsa välikappaleena.
  • 2 / 8
  • Äiti
  • 12.12.2011 8:20
Kyllä itsekin hämmentyisin jos kahdeksanvuotias tulisi luokseni näin sanomaan. On nimittäin surullista miten noin pieniä lapsia käytetään pelinappuloina. Lapsi raukka. Olisihan äitinsä voinut itse mennä presidenttiehdokkaan puheille, se olisi ollut reilumpaa. Mutta laittoi lapsen asialle!
  • 3 / 8
  • Ilopilleri
  • 12.12.2011 13:51
Kyseisestä tapahtumasta tosiaan kuvastuu se kuinka äiti on laittanut lapsensa asialle. Poika vaikutti olevan kiusaantunut ja sen vuoksi puhuikin niin hiljaisella äänellä, että Bachmann joutui nojautumaan aivan hänen lähelleen kuullakseen mitä poika yritti sanoa. Ymmärrän toki, että asia oli äidille tärkeä, mutta hän olisi voinut kyllä itse sanoa sanottavansa.
  • 4 / 8
  • Public eye
  • 12.12.2011 13:53
Ehkä kandidaatin hämmennys olisi kuitenkin jäänyt vähäisemmmäksi, jos lapsi olisi sanonut jotain mikä ei selvästi pidä paikkaansa.
Kahdeksanvuotiaalle voidaan toki laittaa sanat suuhun, mutta hänellä on jo kyllä aikamoiset edellytykset ymmärtää, mitä nuo sanat tarkoittavat.
  • 5 / 8
  • Hannu, Tre
  • 12.12.2011 17:19
Michele Bachmann on Minnesotan pohjoisosasta valittu kongressiedustaja. Hän on kiihkouskovainen, jonka mielestä homot ovat saatanasta ja paavi on antikristus. Hän edustaa myös Anoka-Hennepinin koulupiiriä, ja on saanut estettyä syrjintäsuojalain voimaantulon alueelle. Tämä on johtanut koulukiusaamisiin ja lukuisiin homonuorten itsemurhiin. Sekä liittovaltion kouluministeriö ja osavaltion viranomaiset ovat jo pitkään joutuneet tutkimaan Bachmannin edustamaa koulupiiriä, sillä murhattujen ja itsemurhan tehneiden homonuorten vanhemmat ovat jo vuosia vaatineet viranomaisapua alueelle. Lukuisia oikeudenkäyntejä on menossa tällä hetkellä.

Ne jotka ovat edes hieman vaivautuneet tutustumaan Bachmannin tekemisiin - eikä niitä näköjään monta ole - tietävät tasan tarkkaan, kuinka vihamielinen Bachmann ja hänen miehensä ovat homonparannusklinikoineen. Bachmanneista voidaan rehellisesti sanoa, että heillä on verta käsissään.

Bachmann on muiden kiihkouskovaisten presidenttiehdokkaiden tapaan allekirjoittanut 10-kohtaisen ohjelman, jolla rajoitetaan homojen ja erityisesti homo- ja lesbovanhempien ja homotyöntekijöiden oikeuksia. He ovat vielä homovihamielisempiä kuin Suomen kristillisdemokraatit ja perussuomalaiset.

Loistava asia on se, että suurin osa amerikkalaisista kannattaa kaikkia oikeuksia homoille, avio-oikeus mukaan lukien. Bachmannin kaltaiset homovihaa lietsovat yksilöt tulevat jäämään historian jätesäkkiin.

Yhdysvalloissa homo- ja lesboparit adoptoivat viime vuonna noin 35 000 lasta. Määrä lisääntyy, sillä lokakuussa, joka on nimetty adoptiokuukaudeksi, Valkoinen talo kehotti julistuksessaan kaikkia sopivia henkilöitä ja pariskuntia, niin yksinäisiä homoja kuin homopareja, tarjoamaan kodin ilman vanhempia oleville lapsille.
Sateenkaariperheissä (homo, lesbo, bi) elää USA:ssa tällä hetkellä yli 2 miljoonaa lasta.

On hyvä, että sateenkaariperheiden lapset kertovat julkisuudessa, että heillä on kunnon vanhemmat, jotka eivät lainkaan vastaa Bachmannien kaltaisten vihanlietsojien käsityksiä. Kyllä alle 4-vuotiaskin tietää, onko hänellä hyvät vanhemmat.

Michele Bachmann jatkaa homojen solvaamista päivästä toiseen. Jos vaivaudutte lukemaan vaikkapa New York Timesia, Washington Postia tai Los Angeles Timesia, ymmärrätte pian mistä on kyse.

Oli hyvä, että poika sanoi, kuten tietenkin hänen äitinsäkin, mitä mieltä olivat. Nyt vaan sattuu olemaan niin, että Bachmann on sen verran yksinkertainen, ettei ymmärtänyt.
  • 6 / 8
  • lapsuusmuisto
  • 12.12.2011 18:15
Muistan omasta nuoruudestani tilanteen, kun olin korkeintaan tuon pojan ikäinen ja kotiimme tuli joku kulkukauppias myymään pannunalusia, jotka oli tehty levystä, johon oli kiinnitetty keramiikkapaloja. Muistan miten kauppias kehui että ne kestävät vaikka mitä. Silloin itselleni tuli ihan oma-aloitteisesti mieleen mennä kauppiaan luo ja pyysin häneltä pannunalustaa. Kun hän antoi sen minulle, pudotin sen ihan tahallani lattialle... jolloin kaikki keramiikkapalat irtosivat siitä.
Muistan vieläkin, miten se kulkukauppias vähin äänin keräsi niitä palasia ja lähti sitten matkoihinsa. Ja vanhempani vain hymyilivät.
  • 7 / 8
  • hyvän äidin lapsi
  • 12.12.2011 18:25
Minusta on törkeää, miten tuo umpiheteroväki käyttää lapsia politikointinsa välineenä ja väittää että lapselle olisi tärkeintä se että on hetero-vanhemmat, kuin se, että lapsella on hyvät vanhemmat.

Kyllä hyvät vanhemmat omaava tai hyvän äidin omaava 8-vuotias ymmärtää sen, kuka on sairas, jos joku hänen vanhempiaan tai äitiään sairaaksi ja hoidon tarpeessa oleviksi väittää.

Michele Bachmannilla ei selvästikään ole ollut hyvät vanhemmat, eikä hänestä selvästikään ole hyväksi äidiksi, saatika maansa äidiksi.