Kamera seurasi pitkään Kennethin ja Janin tanssia (juttukommentit)

Oli vaan ihan upeeta nähdä myös tanssilattialle poikaparin tanssia. Se on suomalaisessa maisemassa todella paljon!
Hienoa oli. Toivottavasti näiden parien tv haastatteluita myös linkitetään tänne.
Aamulehti (joka on alkanut mennä iltapäivälehtitasolel) uutisoi otsikolla "Naispari käveli Linnaan käsikynkässä", ja itse uutinen "Naispari saapui Linnaan ensimmäisten joukossa. Presidenttiparia kätteli kauniissa puvuissaan Taekwon-don maailmanmestari Nyyti Korolainen puolisonsa Minna Minkkisen kanssa". Melko mautonta?

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/200100.shtml
  • 5 / 15
  • Hannu, Tre
  • 7.12.2010 5:36
Hyviä uutisia, jess. Katsoin kuvat, ohjelma varmaan katsottavissa Areenassa. Kyllä tuli hyvä olo.

Aaamulehti ehti jo miettiä: pariskunta vai ei?

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/jani-toivola-ja-kenneth-liukkonen-linnan-mysteeri-pariskunta-vai-ei/200137

Oma kutsuni varmaan katosi postinjakelun syövereihin. Olen nimittäin muuttanut kolme kertaa vuoden aikana. Keskustorilla sai kyllä laulaa Maamme-laulun ja katsella ilotulitusta:

http://www.aamulehti.fi/uutiset/pirkanmaa/tampereen-kaupungin-ilotulitus-kerasi-useita-tuhansia-katsojia-keskustorille/200135
MTV3 poisti uutisestaan kommentointimahdollisuuden asiattomien viestien vuoksi. Etiketti laahaa jäljessä, mutta niin myös ihmisten asenteet.

Tarja Halonen on pitänyt myönteisen linjansa. Tällaiset teot toimivat asenteiden muokkaamisessa. Ihmiset näkevät omin silmin ettei homo ole mikään kummajainen, vaan jopa symppis.
  • 8 / 15
  • Roskakuski
  • 7.12.2010 12:56
Oli hienoa katsella homo- ja lesboparien tanssia mutta ei tämä ollut ensimmäinen kerta. Lähes kymmenen vuotta sitten tanssahteli ensimmäinen miespari, edellisestä kerrasta pari vuotta!

Nakkikioski-kisan tasoisen Mr. Gay Finland -kilpailun voittajan ja Vuoden Tyrkky sekä Vuoden Gay Uhriutujan julkisuushakuisuus (esim. esittäen pariskuntaa) olisi jäänyt suutariksi ilman Pirkko Saision ja Pirjo Honkasalon tasoiten mukaantuloa. Jorma Uotisen trio-tanssi oli mielenkiintoinen: ottiko kantaa bi-seksuaalisuuteensa vai kannattaako polyamoriaa?
  • 9 / 15
  • Public eye
  • 7.12.2010 14:28
Mikähän Roskakuskia nyt nyppii?
Jos kaksi ihmistä liikkuu yhdessä osuttuaan samaan paikkaan yhtaikaa, ei se tarkoita "pariskuntaa esittämistä". Itse Mr Gay Finland -kilpailua en seurannut, joten sen nakkikioskimaisuudesta en tiedä. Ainakin voittajan valinta oli nähtävästi erittäin onnistunut. Keitä mahtavat olla Vuoden Tyrkky ja Vuoden Gay Uhriutuja ja millä meriiteillä?

Se vuoden tyrkky heterouhriutuja ainakin esiintyi tv:n linnan jatko-ohjelmassa ehätettyään linnasta mahdollisimman nopeasti sinne, missä kamerat alkavat taas käydä. Hänen liperit kaulassa juhliva, pyhimysmäisesti hymyilevä lohduttajansa ja laahuksenkantajansa, jolta toimittaja kysyi toimintamallia tilanteessa, jossa homopari tulisi kärttämään luterilaista siunausta, kertoi hurskaasti mieluummin lyövänsä pöytään mielijakeensa Raamatusta. Repikää siitä! Vai vielä siunausta!
Selostajien mukaan Linnassa oli kaksi Kenneth Liukkosta. :-p Ihmettelinkin, kun se ensimmäinen näytti jotenkin oudolta ja hänellä oli nainen parinaan. Kukakohan lie... Jännä olisi tietää miten reagoi kun häntä luultiin Mr. Gay Finlandiksi. Joo, yllätyin kuinka "monta" mies- ja naisparia näkyi vastaanotolla, oli kivaa katseltavaa. Tästä se lähtee. Inhottavaa vaan, jos Halosen seuraajaksi tulee joku ei-niin-avarakatseinen.
"Mikähän Roskakuskia nyt nyppii?"

Kuskaa näemmä roskiaan täällä.

"kaksi Kenneth Liukkosta"

Ja sitten oli "Timo Soini, ja puolisonsa Timo Soini, eiku..."
Tuosta Leena Sarven jutusta kehkeytyi Iltalehden luonnollisesti korkeatasoiselle keskustelufoorumille sivistynyt keskustelu tanssilattian etikettisäännöistä. Eräs huolestunut kansalainen oli esim. sitä mieltä, että homot einät ole tehneet mitään Suomen hyväksi joten heitä ei saisi edes kutsua Linnan juhliin. Toisella kohteliaalla henkilöllä oli asiaa veronmaksusta tyyliin "me ollaan maksettu ne juhlat joten mitä jotku v***n homot sinne tulee stn." "Linna homoja pullollaan." jne.

Anna mun kaikki kestää.
Aika kiihkottomasti Leena Sarvi kommentoi mies- ja naisparien pyörähtelyä mutta kannattaa pitää mielessä että hänen ainoa kunniamerkkinsä on Kennel-liitolta joten koiranäyttelyiden juontaminen lienee kuitenkin sitä ominta osaamisaluetta. Niin muuttuu maailma, Leenaseni!