Arvokonservatiivit ja ihmisoikeudet - Sopii yhteen kunhan olet hetero (juttukommentit)

  • 2 / 4
  • JesseJones
  • 17.10.2010 12:54
Minä varoitan, että politiikassa tunteilevat ihmiset ovat tutkimusten mukaan superluusereita. Älkää ihmeessä lähtekö näiden mukaan tai päädytte polttouuniin!

Ketkä sitten voittavat politiikassa? Psykologi Veltto Virtanen arveli kansanedustajakollegoistaan neljäsosan olevan psykopaatteja. Eli niitä kivoja ihmisiä, jotka valehtelevat sinulle juuri sen mitä sinä haluat kuulla. Kun selkäsi käännät niin puukkoa tulee. Veltto Virtanen arveli naisedustajissa olevan vähemmän psykopaatteja kuin miesedustajissa. Suhtaudun tähän epäillen - naisen psykopatia on hyväksytympää yhteiskunnassamme, ja psykopaatin käytöspiirteethän ovat perusnaisellisia.

Tutkimusten mukaan toinen voittajaryhmä politiikassa näyttää olevan rationaaliset ihmiset. Tämän takia hedonisti Mitro Repo brändäsi itsensä epätoivoisella vimmalla asiantuntijaksi.

Ilman tutkimuksia voi nähdä, kuinka alempien yhteiskuntaluokkien vedättäjät (persut, kristilliset) ja pelolla/huolella vedättäjät (Iiro Viinanen, Vihreät) ovat myös löytäneet kannattajansa.