Saksa: Levähdyspaikkojen cruising vaarallista (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • Olli Stålström
  • 1.10.2010 10:46
Setan keskustelutilaisuuteen vuonna 1978 olimme kutsuneet Helsingin poliisipäällikön Göran Wikstenin (katso blogaukseni 3.9.2009):

http://ranneliike.net/blogi.php?nick=Olli%20St%E5lstr%F6m

Ratkaisuna poliisi ja kaupunki alkoivat purkaa niitä kusiputkia, joissa homot olivat kruisailleet!! No, onneksi Setan omat diskot olivat jo käynnistyneet.

Alkuvaiheessa tosin Setan omat diskot alkoivat vetää jengiläisiä häiriköimään oven eteen, esim. Rautalammintien takaovelle tai Iso-Roba 3-5:n pihalle, jossa Gambrini sijaitsi. Kerran 1970-luvun lopulla iso joukko Kallion jengistä hyökkäsi uudelle ylioppilastalolle ja pani matalaksi afrikkalaisten opiskelijoiden diskon.

Hyökkäyksiä hiljensi se, että poliisi otti kiinni joukon hakkaajia vuonna 1978 ja hakattuja homoja puolusti oikeudessa silloinen oik yo Ulf Månsson.
  • 2 / 2
  • närkästyttää homoakin
  • 3.10.2010 23:36
Tuo yleisissä paikoissa, kuten uimahalleissa, kuntosaleila, käymälöissä ym puuhastelu on kyllä typerää ja itseänikin homona häiritsee juuri vaikkapa uimahallissa käydessä. Nuo puuhastelijat eivät ajattele toisia ja noissa paikoissa on lapsiakin käymässä - joten ymmärrän hyvin vanhempien ja muitten paheksunnan asialle. Nuo paikat eivät ole seksiä varten, vaan liikuntaa ja muita tarpeita.
Ainahan niissä voi sopia menevänsä muualle harjoittamaan sitä sekstailua, ettei häiritse muita yleisessä paikassa kävijöitä.