Paavi: homoliitot esteenä maailmanrauhalle? (juttukommentit)

  • 1 / 11
  • suklaakeksi666
  • 13.12.2007 10:03
Voi herranjestas, mistä noita paavejakin oikein sikiää. Varmaan oli homojen syy Titanicin uppoaminen, Jeesuksen ristiinnaulitseminen ja dinosaurusten sukupuuttokin :( ja sama sukupuutto odottaa meitä ihmisparkoja ellemme äkkiä ala lisäätyä siveellisin keinoin. Muistaakseni edellinen paavi antoi joskus lausunnon, jossa kertoi hi-viruksen läpäisevän kondomimateriaalit, mikä tekee kondomeista täysin hyödyttömiä käyttää ja sitäpaitsi ne ovat syntisten keksintö. Fiksua.

Nykyiseltä paavilta haluaisin tiedustella, miten oma lesbouteni heikentää vaikkapa naapurin heteropariskunnan lisääntymistä, avioliittoa ja lastenkasvatusta? Toki ovat rakentaneet tonttien rajalle aidan, mutta se tapahtui jo ennen kuin tulin kaapista...Vai voiko oi-niin-viisaan paavin lausuman tulkita niin, että maailma pelastuu jos menen miehen kanssa naimisiin? Poistaako se epätasa-arvon ja kaikki maailman vitsaukset?
  • 3 / 11
  • vaeltaja2006
  • 13.12.2007 17:57
Maailman tuho kummittelee jälleen, ja nyt syypäitä ovat homot. Mikä on maailmanlopun mekanismi? Die Welt -lehti on selvitellyt asiaa satiirisessa reportaasissaan..


Maailmankirjat ovat sekaisin. Pasifistien paidoissa lukee "I love CIA" ja muutakin ennen kuulumatonta on nähty. Amerikkalainen salainen palvelu alkoi ennustaa lopun alkua 2007 ja julkaisi iranilaisia nöyryyttävää tietoa. Vaikka Iranissa on tutkittu vuosikymmeniä erilaisia joukkotuhoaseita, mitään ei ole saatu aikaan. Iranin kansan täytyy siis olla tyhmää ja heidän kannattaa keskittää voimansa joko salaisiin tulppaaninkasvatusohjelmiin tai vaikka pajunkorien punonnan ohjelmiin.

Iranilaiset iskivät takaisin YK:ssa ja haukkuivat Amerikkaa maaksi, joka ei saa omasta homo-ongelmastaan minkäänlaista otetta (Hollannista puhumattakaan). USAn ja Iranin sotaisasta välienselvittelystä ei ole mitään varmaa tietoa, ja ne, jotka sijoittivat rahansa pikaisen sodan odotuksessa, ovat nyt häviäjiä.

Mihin voivat uskoa ne, jotka kaipaavat maailmanloppua. Ilmastokatastrofi on niin hidas, ettei sillä saada aikaan kyllin nopeaa maailmanloppua. Al Gore taisi lupailla jotain sellaista, että Hollanti uppoaa supertulvan alle lyhyessä ajassa Grönlannin jäätiköiden sulaessa, mutta ei. Ainakin vuoden 2008 jalkapallon EM-kisat siellä vielä pidetään.

Muutenkin ilmastonmuutos on kovin epäluotettava kumppani maailmanloppua odottaville. Sää oikkuilee miten tahtoo, ja tsunami 2005 taisikin olla israelilaisten ja jenkkien pommiräjäytysten tulosta.

Mistä löytyisi monen kaipaama maailmanloppu? Paavi on tehnyt uuden päänavauksen. Paavi antaa toivoa maailmanlopun odottajille ja nojaa iranilaiseen tietämykseen. Se on hyvin yksinkertainen malli: Homot uhkaavat maailmanrauhaa, koska he ovat homoja. Paavi osui napakymppiin. Homot ovat katoliselle kirkolle oiva viholliskuva. Juutalaisistahan ei saa enää sanoa mitään pahaa.

Ensimmäinen ihmisten välisen yhteisyyden muoto on miehen ja naisen välinen rakkaus. Mutta paavihan ei siitä mitään tiedä - kaikki on hänelle vain spekulaatiota.

Pahanilman linnut (ovat varmaan homoja) vihjailevat, että Raamatun tulkintaakin aiotaan muuttaa. Juutalaiset eivät enää olisi "Jeesuksen murhaajia", vaan Juudas Iskariot muutettaisiin "hyvälle tuoksuvaksi miesten mieheksi". Hän tulee Getsemanen portille ja antaa Jeesukselle kielisuudelman. Petturin nimi olisi Roy Kampaaja. Toinenkin kohta Raamatussa tulee muuttumaan. Kun Messias oli ristillä, niin suuri oli suru, että miehet, jotka rakastivat miehiä, riensivät Jerusalemin kaduille ja juhlivat martyyriuttaan toisten miehiä rakastavien miesten kanssa ja sitä päivää on sen jälkeen alettu kutsua Christopher Street Dayksi.

Nyt voivat iloita Al Goren vastustajat, Iran-sodalla keinotelleet ja ne muutamat vanhat rouvat, jotka sunnuntaisin käyvät kirkossa pitämässä papille seuraa. On löytynyt vihollinen. Mutta tämä homouhkakaan ei ole täysin varma. Maailmanlopun teoriat ovat yleisemminkin hieman kärsineet inflaatiota. Erich von Däniken sanoo, että ihmisiä ei ole enää helppo saada vakuuttuneiksi maailmanlopusta. Dänikenin äitihän jätti hänet maapallolle ja palasi yksin takaisin Paranoid XV-50 -kotiplaneetalle. Däniken sanoo, että ennen riitti, että vain sanoi, että naapuri rakentelee kummituksia kellarin askarteluhuoneessa ja kaikki uskoivat ja joutuivat paniikkiin. Nyt halutaan todisteita. Ei se siitä johdu, että olisi tultu epäluuloisemmiksi, vaan siitä, että vaihtoehtoisia maailmanlopun malleja on niin paljon, että pitää ruveta valikoimaan. "Saa nähdä, meneekö tämä homomaailmanlopun teoria läpi laajemmin", sanoo Däniken.

(Weltin satiirisesta jutusta)
  • 4 / 11
  • vaeltaja2006
  • 25.12.2007 8:26
Paavin joulutervehdys televisioidaan tänään joulupäivänä alkaen klo 12.55. Jännityksellä odotamme, malttaako hän olla tuomitsematta meitä.
  • 5 / 11
  • Pora-liike
  • 26.12.2007 11:22
Taitaa paavin joulutervehdys kilpailla suosiossa Suomessa Samu Sirkan joulutervehdyksen kanssa.
Tietenkin olemme esteenä maailmanrauhalle - koska meitä ei hyväksytä.
Hyvää Joulua kaikille!
Mä olen ortodoksinen pappi ja sama aikana olen homo.
Ei tuomitse Kristus homoja. Paavi ja kirkkopolitiikka tuomitsevat ensin itsensä näillä sanoilla. Kristus ja Hänen Kirkko ovat Rakkaus! Jokainen on rakas Jumalalle. Siksi kun Jumala on rakas. Sota ja onnettomuus ovat sen takia että ihmiset ei uskota toinen toista ja haluat valtaa. Paaville ja hänen mieltä oleville pitäisi todella uskoa Jumalaa. Tämä on hänelle joulutervehdys.
"Saa nähdä, meneekö tämä homomaailmanlopun teoria läpi laajemmin"

Entä jos maailmanloppua ei lupauksista huolimatta tulekaan, tarkoittaako se sitä että olemme silloin sössineet noinkin helpon meille annetun tehtävän?

;-)
  • 9 / 11
  • Karina77
  • 26.12.2007 23:30
"Entä jos maailmanloppua ei lupauksista huolimatta tulekaan, tarkoittaako se sitä että olemme silloin sössineet noinkin helpon meille annetun tehtävän?"

Teoria 2: Ehkä maailmanloppu ei tulekaan siksi, että homoja hyväksytään. Ehkä homot saavat maailmanlopun aikaan pelkällä olemassaolollaan: heitä epäoikeudenmukaisesti kohtelevat onnistuvat täyttämään lopulta ihmiskunnan kokonaissössimismäärän siihen pisteeseen, että tulee loppu. Näin homot onnistuvat kuin onnistuvatkin heille annetussa tehtävässä. Näin maailmanlopputeoria voidaan kääntää ympäri toiseen suuntaan. Näppärää, eikös? :D
"Paavilla on sanottavaa myös homoille ja lesboille. Kaikki, mikä heikentää miehen ja naisen avioliittoa, uuden elämän syntymistä heidän liitossaan ja heidän lastensa kasvattamista, on uhkana rauhalle."

Eikös tuolla logiikalla uhkana rauhalle ole myös sinkkuheterot ja heteroparit, jotka eivät halua lapsia? ;)