Eheytymään?

Seuraava
Öö, tuota...
Anteeksi nyt vain, kun asiasta mainitsen, mutta eikö tämä keskustelu lähtenyt vähä raiteiltaan jo vastauksen 12 puolivälissä?
Loput 88 vastausta oli kinastelua siitä, miten uskominen Jumalaan vaikuttaa parisuhteisiin ja sukupuolitauteihin...
Ei mitään, Cocoabean, mainitse vain. Ja totta puhut. Jatka vain otsikon aiheesta jos on sanottavaa niin päästään takaisin oikeille jäljille.

Silti, jos löydät jonkin keskustelun joka ei ole vaihtanut aihetta viimeistään tuossa vaiheessa, se voisi olla uutisena suurempi. :D
Tässäpä olisi oma blogini, jossa käyn omaa "eheytymistäni" läpi.

Lukekoon ken haluaa ja jaksaa.

mootsartti.blogspot.com
TBW: Maksavat 400 euroa, eli enemmän kuin luulinkaan. Lisäksi pitää olla (tutun) pastorin *suositus* hakemuksen mukana. Mukavaa, että tämä on herättänyt näin paljon keskustelua.
Oho. Yllättävän paljon pitää maksaa tullakseen henkisesti pahoinpidellyksi. Kerrotaanko tuo hinta heti vai vasta sitten kun palasia liimataan jeesusliimalla yhteen?
moi nameles. Hinta kerrotaan heti. Myös korostetaan, etteivät voi taata, että ohjelmaan osallistuvan ihmisen elämässä tapahtuisi mitään muutoksia. Eli arpapeliä. Olen jo askeleen lähempänä *mahdollista eheytymistä*, sillä olen tulostanut hakulomakkeen lähiaikoina alkavalle kurssille. Ivatkaa vaan jos siltä tuntuu. Kannattaa lukea eheytyneiden kertomuksia omasta prosessistaan kohti heteroseksuaalisuutta.
Ei ole tarkoitus ivata laisinkaan. Jos koet sitä haluavasi ja sinulla on rahaa, eipä sinua kukaan estää voi. Itsellä painaa vaan se että kaikki vakavasti otettavat terveysjärjestöt pitävät tätä 'hoitoa' haitallisena ja eikä ole mitään näyttöä että projektin tarkoitus olisi ylipäätänsä mahdollista.
Oletko Rox harkinnut Scientologiaa?
Sielläkin saa paljon maksullisia (erittäin maksullisia) hoitoja...
Kiihkouskovaisilla riittä puhtia.
Kansanlähetyksen edustaja vahvistaa, että se pitäytyy Raamattuun homokysymyksessä. Tarkoittaaa sitä, että olemme syntisiä ja sairaita (kehityshäiriö) ja sen lisäksi meitä saa syrjiä:

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/1857/arto_hukari_kansanlahetys_pitaytyy_raamattuun_homokysymyksessa

Kansanlähetyksen homovihamielinen nuortenlehti Nuotta valistaa Suomen teini-ikäisiä, että homous on kehityshäiriö, eikä "viettymysten mukaiseen toimintaan saa ryhtyä":

http://www.nuotta.com/homoseksuaalisuus/raimo-makela-ja-erkki-koskenniemi-puhuvat-homoseksuaalisuudesta

Itsetyydytys on tietenkin myös synti, josta tulee päästä eroon. Näin Nuotta-lehti opastaa teini-ikäisiä Suomessa vuonna 2011:

http://www.nuotta.com/pulmakulma/itsetyydytyksesta-eroon
Seuraava