Uusi Lahti -lehti 12.10.05

  • 1 / 3
  • näin täällä
  • 12.10.2005 20:18
Jokaiseen lahtelaiseen kotiin keskiviikkoisin jaettavan lehden päätoimittaja on sitte päättäny ilmaista kantansa "pääkirjoituksessaan". Mutta mitä muuta voikaan odottaa henkilöltä, joka useiden vuosien ajan esiintyi lehtensä sivuilla pukeutuneena kravattiin ja Adidaksen verkkatakkiin.

(Kari Naskinen, Uusi Lahti 12.10.2005;http://www.uusilahti.com -> mustaa valkoisella).

Homot, lesbot ja liito-oravat

Ensin pituushyppääjä Heli Koivula kirjoitti kirjan naisurheilijoiden lesborakkaudesta, sitten nuori kirjailija Sofi Oksanen yleisemmin lesbojen rakkaudesta, sitten julkihomo Teuvo Loman läpäisi parhain mahdollisin pistein Kokoomuksen nuorten liiton testin ja liittyi Sauli Niinistön presidentinvaaliorganisaation, ja päälle päätteeksi tasavallan presidentti Tarja Halonen sanoi lehtihaastattelussa, että kyllä lapsella voi olla kaksi lesboäitiä.

Näin maailma nyt makaa, ainakin Suomi. Lesbot ja homot, hullut ja huorat, kaikki samaa yhteistä perhettä meidän normaalien kanssa.

Varsinkin tämä lesbojen eli naishomojen hyysääminen ja asian pitäminen julkisuudessa on viime aikoina kiinnittänyt huomiota.

Erityisesti tässä ovat kunnostautuneet iltapäivälehdet, ja ne ovat tärkein tekijä nykyisessä lehtikentässä. Melkein miljoona lukijaa joka päivä.

Lesboudesta on tehty ikään kuin luonnollista. Pikkutyttöjä haastatellaan ja kysytään, että pidättekö toisianne käsistä ja halailetteko. Joo, kyllä me niin tehdään, sanovat tytöt. Johtopäätös: tyttöjen keskinäinen seksi myöhemmälläkin iällä on aivan jees.

Sitten löydetään jostain pikkutyttö, 13-15-vuotias, joka kertoo toimittajalle, että on hän lesbo. Siinä sitten onkin elämä lukkoon lyötynä ja pilalla. Kun ”tietää” peruskouluiässä olevansa lesbo, niin vaikea sitä muuksi on muuttaa. On sitten lesbo lopun ikäänsä eikä yritäkään päästä käsiksi normaaliin elämään jonkun kivan pojan tai miehen kanssa.

Sitten täytyy mennä naimisiin toisen naisen kanssa ja lähteä hakemaan hedelmöityshoitoa, jotta saisi lapsen. Onneksi presidenttinä on kaikkien seksuaalisesti vinoutuneiden yhdistyksen jäsen, niin tällainenkin on kohta mahdollista.

Presidentin, entisen Setan puheenjohtajan kanta ei tietenkään ole yllätys. Luonnoton se vain on.

Eiväthän homot varsinaisesti ole samanlaisia ihmisiä kuin muut. Jokaisella luonnon oliolla on omat ominaisuutensa, ja ihmisen niin kuin useimpien muidenkin olentojen lajiominaisuuksiin kuuluu suvun jatkaminen sillä tavalla, että mies- ja naispuolinen osapuoli homman hoitavat keskenään.

Oikeastaan voi sanoa, että homo on ikään kuin toista lajiketta oleva ihminen. Antaa niiden silti elää omaa elämäänsä, suojellaanhan liito-oraviakin. Mutta älytöntä niitä on pitää niin voimakkaasti julkisuudessa kuin nyt tapahtuu. Se johtaa vain vääristyneseen maailmankuvaan, mistä kurjana todisteena on tämä pikkutyttöjen itsetuhoinen ”mä taidan olla lesbo” -pohdinta.

Avioliittoinstituutiotakin tämä homoralli horjuttaa. Se kuitenkin on yhteiskuntaelämän perusyksikkö.

Tulee mieleen kansanedustaja Maija-Liisa Lindqvistin aikoinaan eduskunnassa sanoma, että kai kohta hyväksytään ihmisen ja siankin avioliitto.

Kun Niinistön kampanjapäälliköltä Jussi Jaskarilta kysyttiin kommenttia Lomanista, hän vastasi, että ”eri näkökulmat ovat rikkaus - tavoitteemme on luovempi, positiivisempi ja iloisempi yhteiskunta”.

Homokulttuurin luovuutta onkin korostettu. Yksikin tunnettu amerikkalainen sosiologi on väittänyt, että luovuutta on enemmän sellaisissa paikoissa, joissa on enemmän homoja. Lahden kaupunginjohtaja Tarmo Pipattikin on siteerannut tätä Richard Floridan teesiä hyväksyvällä äänensävyllä.

Kai se tällaisessa rappioituvassa sivilisaatioissa (vrt. Rooma) sitten on luovuutta, että joku keksii työntää kikkelinsä toisen miehen takapuoleen. - KARI NASKINEN
  • 3 / 3
  • ctes
  • 12.10.2005 20:29
Salaa toivon, ettei tuollaisilla ihmisillä olisi äänioikeutta saati mediakanavaa jakaa idiotismiaan. :/