Muslimit vastustavat adoptio-oikeutta.

  • 1 / 2
  • Sailortje
  • 12.9.2005 23:42
Lauantaina 10 syyskuuta jarjestettiin Brysselin oikeuspalatsin edessa olevalla aukiolla mielenosoitus, jossa vastustettiin homoavioliitossa oleville kaavailtua adoptio-oikeutta. Kansaa oli tuhansia. Flaaminkielisen TV:n varovaisen arvionkin mukaan osallistujista yli puolet oli Belgiassa asuvia muslimeita.
Etta sellaista, edessa taitaa olla paluu keskiajalle, jos islamilaiset ottavat taalla vallan. Mitenkahan kauan homoavioliittokaan enaa on laillistettu ja kauankohan viela voi nahda kaupungilla naisia ilman huntua ...
Arabit pakenevat omista maistaan surkeita oloja, nauttimaan eurooppalaisesta sivistyksesta, puhtaudesta ja sosiaaliturvasta. Kunnes tuhoavat koko systeemin taallakin. Pitaisiko meidan nyt suostua tanssimaan heidan pillinsa mukaan,j a mihinkahan me taalta voimme paeta, kun tilanne pahenee kestamattomaksi?
Kyllä sitä oma suvaitsevaisuus ja kunnioitus lähimmäisiä kohtaan rapisee ja joutuu koville, kun lukee tuon kaltaisia uutisia. Ja sit ihmiset ihmettelee, että miten Pim Fortyinin kaltaisia politiikkoja voi nousta pinnalle. Meillä nämä ongelmat ovat niin mitättömiä verrattuna Euroopan muihin valtioihin, missä ollaan huolissaan muslimeihin kohdistuvista vainoista, mikä tietenkin on aiheellista. Mutta muslimien Homoihin kohdistuvasta vainosta ei kukaan puhu ja täälläkään siitä ei saisi puhua tai muuten olet rasisti. Täytyy kait miettiä mitä sanoo. Surullista on että ei voi olla sitä mitä haluaa ja elää niin kuin itse oikeaksi kokee ilman että joku on tuomitsemassa.

Itse opettajana toimivana henkilönä näkee ja kuulee joka päivä kaikenlaista ja niihin tilanteisiin ei voi olla puuttumatta tuli ne kommentit sanomiset jne valtaväestön taholta kohdistuen maahanmuuttja lapsiin. Eikä voi olla puuttumatta joidenkin maahanmuuttajien homovihamielisiin kommentteihin. Valistamistyöt siis suuntaan ja toiseen. Ymmärtämistä täällä Kontulassa saa opettaa lähes joka tunti, mitä tulee erilaisuuteen, mikä voi sit olla uskonto kansallisuus, seksuaalisuus tai muu persoonallisuuteen liittyvä asia.

Yksi mätä omena ei kuitenkaan tarkoita että kaikki omenat olisivat mätiä. Voiko eurooppalaisia verrata Ameriikan intiaaneihin jotka katoavat ja kuihtuvat kulttuurina joidenkin satojen vuosien päästä, kun emme lisäännykään niin kuin nämä maahanmuuttajat ja pakolaiset ja näiden jälkeläiset. Katoaako Eurooppa sellaisena kuin me sen tunnemme? Ja pitääkö olla huolissaan siitä että väheeneekö suvaitsevaisuus niin, että homojen ja lesbojen on suunnilleen mentävä takaisin maan alle? Ehkä. No Turha tässä on kuitenkaan piruja seinille alettava maalailemaan vaik tuntuu jotenkin et niit on jo.