Aktivistit: "Hirmumyrsky homojen syytä"

Tämä on jo sairasta:

"An antigay activist group based in Philadelphia says that the disaster wrought by Hurricane Katrina reflects God's judgment on New Orleans for hosting the gay Southern Decadence party. In a statement issued Wednesday, Repent America described "homosexuals engaging in sex acts in the public streets" at the annual event, which draws some 125,000 revelers to the Big Easy each Labor Day weekend. "Although the loss of lives is deeply saddening, this act of God destroyed a wicked city," said Repent America director Michael Marcavage. "May it never be the same."

Lähde: http://www.advocate.com/news_detail_ektid20255.asp
No ei tuolaisista kukaan normaali tervejärkinen ihminen välitä. Hihulit hengenmiehet nyt aina tuollaisia aina julkaisee omissa medioisaan. Eihän tuo edes ollut siitä pahimmasta päästä *virn
Noh kaippa homoilla oma pieni osansa on ilmastonmuutoksen aikaansaamisessa. Kyllä mä ainakin joudun ajamaan 70 kilsaa päivässä minimissään töiden vuoksi, ja mun auton pakokaasut, vaikka vähäpäästöinen auto onkin, aiheuttavat hieman tuota ilmastonmuutosta. Nuo hengenmiehet vaan unohtivat kaikkien heteroiden autojen päästöt tosta kaavasta :D Puhumattakaan että jenkkien autot yleensäkkin on kaikkea muuta kuin vähäpäästösiä...
"Noh kaippa homoilla oma pieni osansa on ilmastonmuutoksen aikaansaamisessa."

Tämä on totta.
Tännekin... Olisi mukavampaa, että nuo vieraskieliset tekstit käännettäisiin tai kirjoitettaisiin omin sanoin suomeksi. Linkin alkuperäiseen aiheeseen voi toki oheistaa mukaan. Tämä on suomenkielinen foorumi (englannin- ja ruotsinkielisiä alueita lukuunottamatta).
Hyvä on, smo. Tämä vain vie koko lailla aikaa etenkin, jos haluaa välttää kauhean kökkösuomen. Mutta kokeillaan:


Philadelphiassa toimiva homojenvastainen aktivistiryhmä väittää, että hirmumyrsky Katrinan aiheuttama katastrofi on Jumalan tuomio New Orleansille, jossa järjestettiin glbt-ihmisten Southern Decadence -tapahtuma.

Keskiviikkona julkistamassaan lausunnossa Repent America -liike paheksui "homoseksuaaleja, jotka harrastavat seksiä kaduilla" tapahtumassa, johon osallistuu joka vuosi noin 125 000 ihmistä.

"Vaikka ihmishenkien menetys on traagista, on syytä muistaa että Jumalan nyt tuhoama kaupunki on kirottu", Repent American johtaja Michael Marcavage sanoi.

"Suotakoon, ettei tästä ole paluuta entiseen."
Eipä ole yllättävää jos joku Repent America paheksuu kadulla naivia pervertikkoja, kun niin tekee varmaan ihan tavallinen homo ja heterokin. Kyllä homojen pitäisi katsoa peillin. Yksinkertaisesti hävettää olla taas homo!
Eipä ole kauhean yllättävää että äärikristilliset tahot yrittää sälyttää homojen niskaan syyllisyyttä luonnonmullistuksiin. Olisin ennemminkin yllättynyt jos näin ei olisi. Samaa taktiikkaahan on käytetty aina syrjittyjä vähemmistöjä kohtaan. Esimerkiksi Euroopassa syyllistettiin ruton aikaan juutalaisia siitä, että he myrkyttivät kaivot ja levittivät tahallisesti ruttoa.

Uusi aika, samat vanhat kujeet. Osapuolet muuttuvat, mutta ihmiset eivät muutu koskaan, niin se vain on. Toivottavasti suurin osa ymmärtää jättää tuollaiset hourupäiset syytökset omaan arvoonsa. Toisaalta kun ottaa huomioon amerikkalaisten yltiöuskonnollisuuden ja yleisen valveutuneisuuden asteen niin en ihmettelisi vaikka tuollaiset syytökset alkaisivat saada enemmänkin jalansijaa.

Mitä tulee kadulla seksiä harrastaviin ihmisiin niin mielestäni kyseinen käytös on melko mautonta, olipa tekijän suuntautuneisuus sitten mikä tahansa. Täytyy kuitenkin muistaa, että jos jokin äärikristillinen taho syyttää homoja seksin harrastamisesta kaduilla niin se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että syytöksissä olisi mitään perää.
En ota ihan todesta mitä joku antigay -ryhmä kirjoittaa Orleansin kaduillla tapahtuneen silloin kun siellä vielä oli katuja...

G
No parempaa tekstiä kyllä löytyy "pastori" Fred Phelpsin sivuilta. Esim. tsunami, 11/9 tai vaikkapa avaruussukkuloiden räjähdykset ovat toki kaikki
homojen syytä. Jos et usko, käy tsekkaamaas netin parhaat huumorisivustothttp://www.godhatesfags.com. Ei syytä huoleen, pastori vihaa tasapuolisesti kaikkia, etenkin kanadalaisia ja ruotsalaisia.
Eikö kukaan ole Suomessa vielä esittänyt että Talin trombi olisi myös homojen syytä? Ettei vain olisi joku homo olisi käynyt lyömässä siellä reikäpalloa... :-)
Ihan oikein jenkeille. Viittaavat kinttaalla kioton sopimuksille sun muille. Ei tee rikkaa ristiin sen eteen että ilmastonmuutosta saisi edes HILLITTYÄ, puhumattakaan että pysäytettyä. Joten siis tuhoutukoon vaikka jokaikinen kaupunki sielä maan tasalle. Turha sitten enää parkua kun maito on maassa. Homojen syytä tuo nyt ei tietysti ole yksistään vaan jokaikisen jenkin, jonka täytyy hurlutella V8 kaupunkinmaasturi bensarosvollaan jokapäivä...

Eli olkoon tuo minun kirjoissani vaikka jumalan kosto, kioton sopimuksen hylkäämisestä...

Toivon mukaan rankasee lisää, jotta sieläkin huomataan mitä saavat aikaseksi JOKAPUOLELLE tätä hiton palloa.
Ei ole raamatullista, vaan hihhulihelluntailaisten löpinää koko uutinen. Maapallolla tapahtuu koko ajan vaikka minkälaisia luonnonmullistuksia ja onnettomuuksia eivätkä ne ole Jumalan tuomioita.
Näköjään myös Keskisuomalaisen verkkokeskustelu on samoilla linjoilla näiden hihhhulien kanssa siitä, että New Orleansin katastrofin syy löytyy osoittamalla sormella homoja ja lesboja. Kyllä me ollaan näemmä pahoja ihmisiä. Toisaalta se kertoo siitä, että Keski-Suomessa ollaan ihan yhtä avarakatseisia kuin Ilkan levikin pääalueilla. Mikään ei koskaan muutu, masentavaa.
Amerikkalaiset ehkä osaavat suhteuttaa myös äärijuttuja toisella tavoin kuin me. Saatamme ottaa ne liian tosikkomaisesti.

Kaikki tuttavat USA:ssa ovat ohittaneet "Jumala vihaa hinttejä" -ryhmän lähinnä olankohautuksella. Vastaus heiltä on ollut, että miten vaivaudun asiaa heiltä edes kysymään. He ovat todenneet suunnilleen, että "ihan hullu jengi. Unohda ne." Jotkut heistä eivät olleet edes koskaan kuulleet ryhmästä.

Tuo samainen ryhmä voi vielä saada kunnolla nenilleen ryhdyttyään osoittamaan mieltään myös Irakin sodan sotilashautajaisissa. Siinä kohtaa amerikkalaisilla voi sananvapauden raja jo löytyä. Homojen panettelussa puhutaan vielä sananvapauden toteuttamisesta.

Mielestäni nämä uskomattomat väitteet vaikkapa luonnonkatastrofien syistä homojen aiheuttamina kiertyvät muutamien äänekkäiden yksilöiden omiin ahdistuksiin ja yrityksiin niiden ulkoistamiseen. Kun itsellä ei ole keinoja ahdistusten kunnolliseen käsittelyyn, etsitään syypääksi vaikkapa homo.

Toki peloilla ohjaillaan ihmisiä poliittisin ja valtapyrkimyksin. Sitähän teki Hitler, josta keskustelussa jo aikaisemmin mainittiin.

Sopinee tässä kohden miettiä, millä peloilla meitä suomalaisessa yhteiskunnassa tänä päivänä ohjaillaan. Aikaisemminhan se oli ryssä, vaikka poliitikot väittivät ystävyyttä niin syväksi, että melkein käytimme samaa paitaa.

Juhani
"Sopinee tässä kohden miettiä, millä peloilla meitä suomalaisessa yhteiskunnassa tänä päivänä ohjaillaan"

1) Kiina-ilmiö. Ellei työtä tehdä ilmaiseksi, kiinalaiset tekevät kyllä.
2) Kaikki sosiaalikustannukset tulevat liian kalliiksi, eli yhteiskunta ei halua kantaa vastuutaan köyhistä, sairaista tms. vaan köyhät pistetään pettuleivälle ellei orjatyö maistu.
3) Pakko lähteä mukaan kaikkiin maailman humpuukeihin, ettei jäädä kehityksestä syrjään ja albanisoiduta.
Valitettavasti näillä äärikristityillä on merkittävä jalansija USAn hallituksessa ja muuallakin politiikassa. Joku päivä sitten evankelista Pat Robertson, yksi Bushin lähipiiriläisistä, suositteli Venezuelan presidentin Chavezin murhaamista. Fundamentalistit eivät ole vaarallisia pelkästään puheidensa vaan myös tekojensa vuoksi.
Ihan sika jees, että Pora-liike pysyy aina tiukasti aiheessa. Lisää tällaista.
Minkähän jumalan rankaisu oli se, että Yhdysvaltain Korkeimman Oikeuden puheenjohtaja kuoli? Aborttia ja homoliittoja vastustava, kuolemantuomiota kannattava Rehnquist.
Itse hurrikaani EI tuhonnut New Orleansia. Ise myrkystä (tuulesta) se olisi selvinnyt, mutta tulviminen sai Lake Pontraichatin vallin sortumaan jolloin vesi tulvi kaupunkiin.

New Orleansin ranskalaiskorttelit ovat muuten säästyneet huomattavan vähillä vahingoilla muuhun kaupungiin verrattuna ja Tangiers kokonaan tulvavesiltä. Juuri näillä alueillahan niitä pridejä ja muita "julkihinttiyksiä" lienetään juuri harjoitettu.
Ylipäätään New Orleansin maine Big Easyna ja Etelän jalokivenä lienee olevan kieltolain aikaisia peruja. Aika perijenkkiläiseltä tornitalokylältä se on näyttänyt tv-kuvissa.

Bush/Cheneyn hallinto on saanut aika lailla paskaa silmilleen luonnonkatastrofin huonosta jälkihoidosta, etupäässä persaus hiilillä on kuitenkin ollut etelän oma tyttö Gondoleesa Rice, jonka koti-osavaltio on Alabamassa ja joka riekkui New Yorkissa Monty Python musikaalissa 3 päivää Katrinan jälkeen.

Sittemmin Rice on tv-kuvissa esiintynyt hätäapupakkauksia kooten ja Bush on halaskellut kahta perhettään menettänyttä mustaa lasta, sun muuta läpinäkyvää.

Hurrikaani raunioitti aika lailla USA:n elintärkeää öljyntuotantotaloutta, rotuviha on orastamassa koska väitetään että merijalkaväki poimii talojen katoilta talteen valkoiset avuntarvitsijat ennen mustia, joita New Orleansissa on huomattava osa asukkaista, myös Superdomella ja muissa helvetinkoloissa on kerrottu valkoisia suositun.

Hurrikaani vaikutti kuitenkin laajalla alueella ja muita uhreja suututtaa että kaikki painottuu nyt Orleansiin. Paikalliset julkkikset kuten Sean Penn ja John Travolta ovat käväisseet avittelemassa pelastushommissa ja Oprah Winfrey viihdytti noin 100.000 koditonta Houstonin Astronome-stadionilla.
  • 23 / 23
  • löylynheittäjä
  • 7.9.2005 17:43
Jaah - homojempa syytä hyvinkin... Siltä kannalta, että jospa "jumalan rangaistus" tulikin niille, jotka eniten homoja vastustavat...

Luonnonilmiöstä tässä on kyse... tosin samaa mieltä kommentoijien kanssa, että läpinäkyvän poliittisen temppuilun paikkahan tässä taas on niille, jotka yrittävät viroissaan jatkaa.. Pyyteetöntä työtään taas tekevät julkkikset ja vapaaehtoiset.