Uusi laki vahvistettu

*SIVIILIVIHKIMINEN tulee toukokuussa mahdolliseksi virka-*ajan ulkopuolella, esimerkiksi viikonloppuna. Presidentti *Tarja Halonen vahvisti lain perjantaina. Virkapaikan tai *ajan ulkopuolella tapahtuva siviilivihkiminen on kuitenkin *maksullista.

Laki koskenee myös parisuhteiden rekisteröimistä.

Ranneliikkeestä katosi oudolla tavalla pari tuntia sitten postaamani viesti, jossa kerroin vuonna 2003 syntyneen elävänä 56 630 lasta, joista vain 11 syntyi rekisteröityyn parisuhteeseen. Seta on suuresti liioitellut sateenkaartaan. Tilastokeskus tietää totuuden.
  • 2 / 3
  • Resander
  • 4.2.2005 15:58
Höh, eihän avioliitoilla/rekisteröidyillä parisuhteilla ole välttämättä mitään tekemistä lasten määrän kanssa. Ei Seta liioittele sateenkaaripuoltaan, jos ja kun (todennäköisimmin) suurin osa sateenkaarilapsiperheistä *ei ole* naimissa tai rekisteröidyssä parisuhteessa. Tuolloinhan lapset rekisteröityvät au-luukkuun tai mikä se nyt onkaan. Ei pidä mennä tekemään liian nopeita johtopäätöksiä!
Nimimerkki Xius on jo aiemmin vedellyt noita johtopäätöksiään aika mekaanisesti erilaisista luvuista. Rekisteröidystä parisuhteesta ei ilman adoptio-oikeutta ole tuomaan niin paljon lisäarvoa, että lapsen takia kannattaisi pariutuminen virallistaa.

Mitä tulee poistettuun viestiin, niin ei sen katoamisessa ollut mitään outoa. Ihan ylläpidon "del"-nappulaa painoin. 11 lasta rekisteröidyissä parisuhteissa oli ihan kiinnostava teema. Sen sijaan aiheeseen mitenkään liittymätön oheisteema varasti 90 prosenttisesti viestistä. Helsingin uimakoulujen ohjelma ja muu siinä ollut tarina ei ollut erikoisen paikallaan.