Bussi ja Keri

Bussi sit voitti ne vaalit :(.

Ehkä oon sit tietämätön kun en ymmärrä sitä Bussin karismaa. Sitähän pidettiin todennäkösempänä et Keri voittais mut Bussille äänivyöry tuli sit sieltä sydänjenkkiläst.
Pakko kait alkaa arvostaa homovastasta näkyjen näkijää kun ei siitä eroonkaan pääse.
Miettikää jos meiän pressa sanois olevansa Jumalan käsi ja ex-alkoholisti ja kaikkia vapauden arvoja vastustava ja vielä tusauttais pommin itärajan yli ettei sieltä tusauteta ensin, pääsiskö tällänen tyyppi uudestaan pallille?
Käsittämättömii on herran tiet ja nyt Bussia äänestäneet saa tuntee hyvää mieltä kun Bussi oli Jumalan valittu ja he on Jumalan suosittui.
Tavallaan Bussi on Jumalan käsi kun se on iso ihminen täs maailmas. Mennään 2000v ajassa eteempäin jollon on vuos 2000 jälkeen uuskristuksen.
Joo. Eivätköhän siellä homot kohta pääse "avioliiton suojeluaktien" yms. ryydittämänä nauttimaan Bushin "perinteisistä arvoista".

Mies joka on romuttanut maan peruspalvelut, kansantalouden ja maineen maailmalla pääsee toiselle kaudelle puhumalla p**kaa moraalista, uskonnosta ja vetoamalla ihmisten pelkoihin. Uskoni ihmiskunnan kehityspotentiaaliin haihtuu kovaa vauhtia.
  • 3 / 43
  • Rokkihomo
  • 4.11.2004 13:36
Ja maailmanlaajuinen ymparistonsuojelu.

Siina se on varsinainen Jumalan valitsema kristityn maailman johtaja...

...Siita huolimatta, etta vaalipaivana ainakin Texasissa satoi ja kavi myrskytuuli...

Herranjestas, missa vaiheessa USAn presidentista tuli uskonnollinen johtaja -?? ?
  • 4 / 43
  • Public eye
  • 4.11.2004 13:40
Neljä vuotta sitten pidetyistä vaaleista saattoi vielä sanoa: "Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tienneet mitä he tekivät."

Nyt he tiesivät.

30-luvulla intellektuelleja ja taiteilijoita virtasi Saksasta Amerikkaan. Päinvastaiseen suuntaan kulkeva virta varmasti kiihtyy lähiaikoina.
No tällä kertaa kaveri tuli ainakin kunnolla valituksi. Jos jenkit ovat sitä mieltä, että segregaatio, heikko kansainvälinen maine ja pohjamudissa mateleva valuutta on niin kovia juttuja, niin mikäs siinä. Bush varmasti on paljon sympaattisempi hahmo heartlandissä asuvalle hillbillylle kuin ranskaa sujuvasti puhuva, maailman monimutkaisuuden sisäistänyt Kerry.
Bush on veronkevennysten linjalla, Kerry taas on ollut hanakka äänestämään aina veronkorotuksien puolesta, jossain luin että ~ 500 kertaa.

Tuo vaikuttaa eniten tavallisen ihmisen hyvinvointiin, ja työssäkäyvät ihmiset (suurin osa äänestäjistä) äänestävät sen mukaan. Tietenkään keskivertokansalainen ei huomaa -vielä- että Bush tekee hommat velaksi.

Aborttikielto tai homoavioliitot eivät ole tärkeitä tavallisille ihmisille.

Viimeisenä syynä on se että Kerryllä vaan ei ole karismaa. Riippuva naama, ja munatkin leikattu jo pois (=eturauhassyöpä)
Sateenkaariyhteisön kannalta suurena uhkana pidetään sitä, että korkeimman oikeuden tuomareita on vaihtumassa Bushin kaudella. Bush mitä ilmeisemmin nimittää noihin tehtäviin patavanhoillisia tuomareita, jotka eivät taatusti salli homojen ja lesbojen tasa-arvon toteutumista vaikkapa avioliiton muodossa. Viive voi olla kymmeniä vuosia.

Korkeimman oikeuden tuomarin tehtävä USA:ssa on elinikäinen.

En usko, että Bush saa USA:n perustuslakiin samaa sukupuolta olevien avioliitot kieltävää lisäystä, jota hän on äänekkäästi markkinoinut.

S ja s, miehen anatomian tiedoissasi on pahoja aukkoja. Kivekset (munat) ovat eri asia kuin eturauhanen.
kommentoisin tätä s js s lukemaa tietoa:

"Bush on veronkevennysten linjalla, Kerry taas on ollut hanakka äänestämään aina veronkorotuksien puolesta, jossain luin että ~ 500 kertaa."

Kyse on kyllä aika lailla republikaanien vaalipropagandasta. Tämä 500 kertaa saadaan, kun lasketaan kaikki Kerryn äänestämät, eri lakialoitepaketeissa olleet veronkorotukset yhteen. Samassa lakialoitteessa on voinut olla myös verohelpotuksia, mitä Kerryn vastustajat eivät tietenkään ole tuoneet esille. Ja Kerry on ehtinyt olla senaatissa aika kauan aikaa, jonka aikana hän on ehtinyt äänestää aika monesta asiasta.

Muutenkin veronalennusten maksaminen lainarahalla on vähän arveluttavaa politiikkaa. Bush on juuri tänään pyytänyt "lainakaton" nostamista. Bush
sanoi vaalikampanjassaan, että juuri Kerry tekisi sen. Bush ei voiton jälkeen odottanut kuin yhden päivän, mutta hänhän onkin nyt pakkoraossa. Rahaa ei riitä kuin pariksi viikoksi, korkeintaan kuukaudeksi. Sota on kallista....
Taalla kotona Candassa on maahanmuttaja toimiston (coverment emigration authorotie) puhelimet soineet kuumana kun American's haluaa muuttaa tanne rajan ylapuolelle.Ne on kyllastyneita ja peloissaan siella koska Mr Bush jatkaa toisen 4 vuotta.
Vielakin jatkoa: Ne (Americans) gay parit tulevat tanne nyt isoilla joukoilla vihittavaksi,enemman kuin viimevuonna.
Se tässä kuitenkin hyvä, että nyt voi jatkaa USA:n arvostelua. Jos Kerry olisi voittanut, olisi kai ainakin jonkin aikaa pitänyt yrittää uskoa parempaan.
Bushin valinta toiselle kaudelle on ollut huomattava takaisku homoille ja lesboille USA:ssa. Ehkä myöskin naisten oikeuksille.

USA:n vaalituloksen selvittyä Kanadan kansalaisuus ja maahanmuuttotoimiston verkkosivuilla on ollut kaikkien aikojen korkein kävijämäärä. Tiedusteluja on tullut myös runsaasti Kanadan edustustoihin. Viranomaiset kuitenkin toteavat, että aikomus ei ole sama asia kuin toteutuminen.

Kanadan hallitus on valmistautumassa homo- ja lesboparien maahanmuuttoaaltoon. Asia ei kuitenkaan ole aivan yksinkertainen. Ei voi matkustaa Kanadaan ja asettua sen asukkaaksi. Kanadan kansalaisuutta anova joutuu jo valmiiksi pitkään odotusjonoon. Odotusaika voi olla jopa vuoden tai enemmän.

Toinen vaihtoehto on ilmoittautua poliittiseksi pakolaiseksi, jos voi todistaa joutuneensa kotimaassaan vainon kohteeksi. Tätä ei ole vielä testattu tässä nimenomaisessa tilanteessa.

Samaa sukupuolta olevien avioliitot ovat laillisia viidessä Kanadan kymmenestä provinssista. Kahdessa provinssissa asiaa parhaillaan harkitaan.

Oma henkilökohtainen arveluni on, että amerikkalaista älymystöä muuttaa vaalin seurauksena sekä Eurooppaan, että Kanadaan, ellei Bush välittömästi muuta äärikonservatiivista linjaansa. Yhdysvaltain talouselämä ja terveydenhoito on kuralla. Oikeuslaitos on enää irvikuva oikeasti oikeutta jakavasta instituutiosta. Juuri nyt USA tarvitsisi kaikkien mahdollisten kyvykkäiden ihmisten panoksen. Todellisuudessa maata kuljetetaan uskonnollisten fundamentalistien linjauksien mukaan, joille pelottelu ja sota on sopiva väline viedä huomio pois maan syvistä vaikeuksista.

Toisaalta, olisiko Kerry pystynyt oikeasti kovin ihmeellisiin uudistuksiin? Yhdysvalloissa on suuri uskonnollisten fundisten joukko, joka pystyy tehokkaasti pistämään kapuloita rattaisiin mm. tuomareittensa avustuksella.
Onhan se aika uskomatonta, että ensin on kaksitoista vuotta republikaanipresidentit, jotka raunioittaa talouden (Reagan, Bush 1.), sitten tulee demokraatti Clinton, jonka kaudella talous saadaan kuntoon ja lisää työpaikkoja. Sitten tulee taas Bush 2, joka raunioittaa uudelleen talouden, aloittaa muutaman sodan, joista Irakin sota menee ei-niin-hyvin, pilaa Yhdysvaltojen maineen ulkomailla, estää yritykset pelastaa maailma ympäristötuholta (Kioto). Lisäksi Bushin hallinnon on väitetty vääristelleen tieteellisiä tuloksia, jotta ne näyttäisivät hallintoa tukevilta.

Eniten pitää olla huolissaan korkeimmasta oikeudesta. Moni korkeimman oikeiden tuomareista on ikähaarukkaa 70-80, ja todennäköisesti muutama tullaan vaihtamaan Bushin kaudella, kun myös senaatissa on vahventunut republikaanienemmistö. Korkein oikeus on tärkeä vallan käyttäjä, koska (en ole oikeustieteilijä, enkä osaa tarkkaan määritellä asiaa) USA:n oikeusjärjestelmä on enemmän tapauspohjainen, jossa oikeudella on vahva asema.

No, toisaalta voi pitää hyvänä sitä, että nytpä Bush joutuu itse korjaamaan tuhonsa jäljet, ja toisaalta demokraateilla on mahdollisuus oppositiopolitiikkaan. Aika oudoksuttavaa, että niinkin oikealla oleva kuin Bush voidaan valita, ehkä jos demokraattien ehdokasta ei olisi onnistuttu maalaamaan yltiöliberaaliksi, niin muutama vaa´ankieliosavaltio olisi vaihtanut Kerryn puolelle. No, aina voi jossitella.
Amerikkalaisten sateenkaari-ihmisten käyttäytyminen äskeisissä presidentivaaleissa on kummallinen ja käsittämätön.

21 - 23% heistä äänesti vaaleissa Bushia. Uskonnollisessa syvässä etelässä ja maatalousvaltaisessa keskilännessä nuo luvut olivat korkeimmat, jopa 30%.

Voidaan todeta, että homot USA:ssa eivät ole mitenkään homogeeninen ryhmä.

Bush on ajanut äänekkäästi samaa sukupuolta olevien avioliittojen kieltämistä perustuslain lisäyksellä. Tässä vaalissa 11 osavaltiossa äänestettiin myös osavaltiotasoisesta kiellosta. 11 osavaltiossa samaa sukupuolta olevien ihmisten avioliitot kieltävä laki tuli hyväksytyksi. Tämä oli valitettavan suuri lisäys.

Mielestäni Bushin vaalistrategia toimi hyvin. Siinä samaa sukupuolta olevien avioliitolla ja sen seurauksena avioliittoinstituution tuhoutumisella peloteltiin fundamenttiuskovaiset liikkeelle ja äänestämään. Se toimi täysin. Irakin sota ja muut saman tasoiset ongelmat saivat kenties ihmisten mielissä vähäisemmän painoarvon.
Otin aikanaan puheeksi amerikkalaisten GLBT-aktivistien kanssa sen, että minun mielestäni he etenevät liian nopeasti samaa sukupuolta olevien avioliittoasiassa. Amerikkalainen yhteiskunta ei mielestäni ollut siihen vielä valmis. Suomalainenkin yhteiskunta, joka on mielestäni amerikkalaista yhteiskuntaa sekularisoituneempi, tarvitsi kypsyttelyyn paljon pidemmän ajan. Ehdotin pienten askelten politiikkaa.

Minulle vastattiin, että he haluavat avioliiton ja heti.

Nyt näyttää siltä, että oli selvä virhe tuoda avioliittoasia Bushin kaudella tällä voimalla esille. Se antoi vain Bushille oivan vaaliaseen. Tappio on katastrofaalinen GLBT-yhteisölle. Siitä ei kovin lyhyellä aikavälillä toivuta. Jotkut GLBT-ihmiset ovat johtopäätöksen tehneet ja muuttavat toiseen maahan, vaikkapa Kanadaan. Kanada ottaa mielihyvin vastaan hyvän koulutuksen saaneita aktiivisia sateenkaari-ihmisiä.
Täytyy muistaa, että tässä puhutaan koko ajan avioliitosta. Se on tietyssä mielessä uskonnollinen instituutio. Ja tätä instituutiota ei haluta "turmella". Ei haluttu Suomessakaan. Käsittääkseni Bushkaan ei ole varsinaisesti tyrmännyt ajatusta jostain muusta homojen parisuhdejärjestelystä, kuten esim. tämä meidän oma parisuhdelaki-tyyppinen järjestely.

On sitten jokaisen oma asia päättää haluaako tukea tällaista uskonnollista liikettä olemalla ko. liikkeen jäsen esim. seurakunnassa.

Sinänsä olen jo kuullutkin huhuja, että USA:ssa joku tiedettä tekevä työläinen haluaisia muuttaa seuraaviksi neljäksi vuodeksi Eurooppaan tekemään tutkimusta. Vain sen takia, että tuo Bush tuli uudelleenvalittua. Eli ei pelkästään homot, mutta ilmeisesti todellakin myös älyköt alkavat nyt paeta maasta. Eivät oikein kehtaa tunnustaa, että heillä on tällainen presidentti. Ja tämä älykkö muuten asuu keskisessä USA:ssa, jossa osavaltio meni Bushille.
Aika surullista. Nyt kun hlbt-kansa suuntaa ulos USA:sta niin Bushin suosio senkun kasvaa. Hänhän on kansansa silmissä onnistuneesti häätämässä amerikkalaiselta maaperältä nuo "syntiset ja kieroutuneet perverssit". Käytännössä hlbt-porukoiden mahdollinen joukkopako siis itse asiassa vain pahentaa USA:n tilannetta.
Öh... linkki toimi vielä jokin tunti sitten, mutta ei nyt. Siispä selitys mitä linkin takaa pitäisi löytyä. Ihmiset saavat lähettää valokuvia jotka julkaisitaan ko. sivulla.

Kuvissa surullisen näköiset ihmiset pitävät jotain lappua näytillä ja tyypillisessä lapussa lukee esim. "I'm so, so sorry. We really tried. So sorry..."
"Miettikää jos meiän pressa sanois olevansa Jumalan käsi ja ex-alkoholisti ja kaikkia vapauden arvoja vastustava ja vielä tusauttais pommin itärajan yli ettei sieltä tusauteta ensin, pääsiskö tällänen tyyppi uudestaan pallille?"

Kuulostaa ihan samalta jos Tony Halmeesta tehtäisiin pressa. Pelottavaa on se, ettei tiedä vaikka niin kävisikin, kyllä äänestäjät on niin hulluja.

Älymystö ei tavoita kansan syviä rivejä. Kansan syviin riveihin vaikuttaa Beavis & Butt-head:in älyinen presidentti joka on yhtä junttia kuin kansa itse.
"Amerikkalaisten sateenkaari-ihmisten käyttäytyminen äskeisissä presidentivaaleissa on kummallinen ja käsittämätön.

21 - 23% heistä äänesti vaaleissa Bushia. Uskonnollisessa syvässä etelässä ja maatalousvaltaisessa keskilännessä nuo luvut olivat korkeimmat, jopa 30%."

Ainoa kummallinen asia siinä on että se on sinusta kummallinen. Etkös sinä kuulu niihin homoseksuaaleihin porvariäänestäjiin mikä taas on johtanut siihen että valitut porvarit haluavat roccobuttiglionet valtaan. Älä nyt noin kepoisesti käännä takkia heti ensimmäisen vastoinkäymiesn tullen!

Amerikassakin on porvarihomoja jotka haluavat olla Voittajien puolella. Ne ovat samanlaisia ajatusvääristymiä kuin juutalaiset tai venäläiset uusnatsit.
"Nyt näyttää siltä, että oli selvä virhe tuoda avioliittoasia Bushin kaudella tällä voimalla esille. Se antoi vain Bushille oivan vaaliaseen. Tappio on katastrofaalinen GLBT-yhteisölle. Siitä ei kovin lyhyellä aikavälillä toivuta. Jotkut GLBT-ihmiset ovat johtopäätöksen tehneet ja muuttavat toiseen maahan, vaikkapa Kanadaan. Kanada ottaa mielihyvin vastaan hyvän koulutuksen saaneita aktiivisia sateenkaari-ihmisiä"

Ei ole mitään virhettä. Bushin kaltaiset Hitlerit pysyvät aisoissa vain jos niitä vastustetaan kovaäänisesti.

Bushin voitolla ei ole mitään tekemistä mainitsemasi "yhteisön" kanssa, vaan kansa ei halunnut vaihtaa presidenttiä Irakin sodan aikana. Oli myös todennäköistä että Osama bin Ladenin esiintyminen tuki Bushin uudelleenvalintaa, todennäköisesti se oli juuri siihen tarkoitettukin.

Yhdysvallat on sodassa oleva maa jossa lietsotaan pelkoa. Sellainen pelon ilmapiiri johtaa poikkeuksetta homovastaisuuteen ja naisten oikeuksien kaventamiseen. Sodalle ei ole näillä näkymin tulossa loppua. On toimittava nyt kun asiat ovat vielä suhteellisen hyvin, sillä huomenna ne ovat paljon huonommin.

Bush on nyt entistä röyhkeämpi kun hänet on valittu uudelleen. Viime kerralla häneltä puuttui itsevarmuutta kun voittokin oli niin niukka. Jos Bushin ensimmäinen kausi oli paha niin toinen kausi tulee olemaan pahempi.
Stacy kirjoitti: "Etkös sinä kuulu niihin homoseksuaaleihin porvariäänestäjiin"

Äläpä huido niitä leimamerkkejä miten sattuu. Tuo väitteesi ei pidä kohdallani paikkaansa.

Pieni toivomus Stacy:lle. Voisitko ystävällisesti nähdä puolestamme hiukan vaivaa ja koettaa rajata lainauksia muiden teksteistä olennaisimpaan. Silloin sanomiasi alkaisi jaksaa lukea.
  • 24 / 43
  • taas JuhaniV
  • 7.11.2004 11:02
Ja pieni toivomus sulle: voisitko saatana lähteä pois täältä palstoilta. Sun idioottimaksia vuodatuksiasi ja besserwisserismiäsi ei kukaan enää siedä!
"Ja pieni toivomus sulle: voisitko saatana lähteä pois täältä palstoilta. Sun idioottimaksia vuodatuksiasi ja besserwisserismiäsi ei kukaan enää siedä!"

Ottaakos päähän kun et saa minua savustettua ulos niin kuin Seta-Foorumilla pikkuhitlerinä ollessasi?

Totuus tulee aina julki vaikka sinä ja sinun hengenheimolaisesi roccobuttiglioneja ja busheja äänestäisivätkin.
Rauhoitutaanpas nyt. Eiköhän tänne mahdu kaikkien mielipiteet niin kauan kuin ei mennä henkilökohtaisuuksiin. Suomesta on usein sanottu, että tässä maassa saa olla mitä tahansa mieltä, kunhan ei ole eri mieltä. Älkää nyt viitsikö tehdä tuota sanontaa todeksi. Kyllä keskustelua pitää pystyä käymään asiasta kuin asiasta asiallisesti. Ja asiathan riitelevät, eivät ihmiset.
Vaikka olisi kuinka täynnä pyhää vihaa, ei pitäisi antaa näkönsä sumentua ja lukutaitonsa heiketä. Jos omistaa yhtä suuren egon kuin Stacy, muihinkin kohdistetut herjat onnistuu näköjään omimaan itselleen...
"Public eye kirjoitti: "Vaikka olisi kuinka täynnä pyhää vihaa, ei pitäisi antaa näkönsä sumentua ja lukutaitonsa heiketä. Jos omistaa yhtä suuren egon kuin Stacy, muihinkin kohdistetut herjat onnistuu näköjään omimaan itselleen..." "

Saat egoani lainaksi kun kurvaat karvanopat heiluen Datsun 100:llasi äänestämään taas kokoomusta. Voit lainata sitä myös kun käyt setvimässä velkojasi ulosottomiehen kanssa. Me vasemmistolaiset ei olla niin turhan nafteja omiemme kanssa, mutta teille se on elämän ja kuoleman kysymys.
Mitähän tämä erään nimimerkin jatkuva vaahtoaminen täysin asian vierestä keskustelussa kuin keskustelussa oikein palvelee - paitsi tietysti ilmaista tapaa hänelle purkaa omia henkilökohtaisia paineitaan, joihin kukaan tätä sivustoa lukeva ei ole vähimmässäkään määrin syyllinen. Keskustelua asioista se ei ainakaan edistä, vaan lähinnä estää sen sellaisilta, joilla olisi oikeastikin jotain sanottavaa.

Niille, jotka ovat osanneet lukea puheenvuorojani näiltä palstoilta, lienee varsin selvää, että en ole ikimaailmassa kokoomuslaisia äänestänyt - jos sillä tosiasialla tässäkään keskustelussa mitään väliä lienee.

Minulla on silti periaatteita, joista yhtä päätin juuri alkaa noudattaa: tästä alkaen en enää osallistu keskusteluihin, joissa on mukana tyhjän rääkyjiä ja asiattomuuksien suoltajia. Keskustelkoot keskenään kaikessa rauhassa ilman minun häiritseviä kannanottojani.
Onneksi U.S.A on "the whole free world" jolla uskova presidentti ja oikeus hyökätä ennenkuin terroristeja tukeva rosmovaltio edes tajuaa että U.S.A:ta kannattaa vastustaa. On God we trust. Patriot act. Patriot missile. War president. In God we trust. Free World. Maailma vastaan yhdysvallat. Tämä kertoo jotain. Weapons of massdestruction. Ydinpommi. Englanti. Koska sinne hyökätään?

Orwellin "1984"? Onko "Fahrenheit 9/11" tullut nähtyä? Suosittelen. Repikää pelihousunne vasta sitten - että on revittävää.

Pelatkaa sotapelinne hyvin ja katsokaa paljon sotaleffoja. Tulee hyvä fiilis kun rokki raikaa, tykki laulaa, ja irakilaista niitetään. Köyhän miinan tallajiksi. Rikkaat saavat turvallisemman(?) maailman.

Yrjö W Pensas näyttää tehneen kaiken - vaalit, Afganistanin sodan, Irakin sodan, terrostiuhan - öljytulojen vuoksi kun Saudit rahoittavat häntä enempi kuin yhdysvallat. Kunnioittakaamme Häntä, vapaan Maailman pelastajaa.

Onneksi Pensas, samoin kuin suomalainen ja kansainvälinen lehdistö ymmärtävät, että kun homojen parisuhteen rekisteröinti kielletään, on kyse siitä että: vaalejä ei ratkaissut talous eikä turvallisuus vaan moraaliseikat.

Olen moraaliseikka.

Tilulilulii.
Public eye otti esiin asian, johon minunkin on ollut tarkoitus tarttua ja puuttua jo pidempään, mutten ole kunnolla ehtinyt istua alas. Nyt ehdin tehdä niin.

Tämä keskustelufoorumi on tarkoitettu asioista keskustelemiseen. Asioista asioina, ei keskustelijoiden iän, sukupuolen, puoluekannan tai maailmankatsomuksen ruotimiseen näkemyksiään kirjoittavan henkilön persoonan kautta.

Meillä jokaisella on toki oikeus omiin mielipiteisiin ja käsityksiin. Kyse on siitä, miten tuomme näkemyksemme esiin.

Stacyn tapa esittää käsityksiään ei ole sopiva. On sopimatonta mm. nimitellä muita "pikkuhitlereiksi" tai yleensäkin panetella toisia. Kaiken kukkuraksi samaisen kirjoituksen sisällä ollut lainaus ei edes ollut JuhaniV:n käsialaa, vaan jonkun, joka jostain syystä osoitti (nimettömänä) närkästyksensä Juhanille.

Yleisemmin ranneliike.netin keskustelusta

Ranneliike.netin keskusteluun voivat osallistua tietysti kaikki nimimerkkinsä rekisteröineet käyttäjät, mutta rekisteröiminen ei ole välttämätöntä. Rekisteröitymättömillekin mahdollisuus on jätetty siksi, että kaikki eivät halua päätyä johonkin "rekisteriin", vaikka niitäkään tietoja ei teknisen ylläpidon ulkopuolelle pääse.

Viime aikoina häiriöviestien määrä on kasvanut sivuston käyttäjämäärän kanssa käsi kädessä. Häiriöviesteihin reagoiminen käy jatkuvasti yhä vaikeammaksi. Yksi vaihtoehto ratkaista valvontaongelma on tehdä nimimerkin rekisteröiminen pakolliseksi jos jotain haluaa kirjoittaa.

Se, että kirjoittaminen on ollut vapaata, edellyttää käyttäjältä myös vastuuta teksteistään. Kenties kynnys möläytellä on liian pieni ilman rekisteröimistä? Suurin osa tuntee vastuunsa kirjoittajana, mutta kaikki eivät. Olisi tavallaan sääli suitsia keskustelu pakollisella rekisteröimisellä. Pidettäköön keskustelu asiassa ja asiallisena, niin se "nimetön" vaihtoehtokin pysyy mahdollisena.
Lintuli ei tykkää kun lintukodossa tapellaan. Lintulille tulee paha mieli.

Lintuli muistuttaa että uhka tulee ulkoa.

Kristillisdemokraatit sanovat: "Yhteiskunnan ei tule lainsäädännössä hyväksyä homoseksuaalisia suhteita."

Lintuli ei edes viitsi toistaa, miten muutama ei-kristillinen lähi-idässä yleinen uskonto suhtautuu homoihin.

Tapelkaa homot, tapelkaa.

Jää pienempi ongelma.
"Tämä keskustelufoorumi on tarkoitettu asioista keskustelemiseen. Asioista asioina, ei keskustelijoiden iän, sukupuolen, puoluekannan tai maailmankatsomuksen ruotimiseen näkemyksiään kirjoittavan henkilön persoonan kautta. "

Olen lähes samaa mieltä. Eri mieltä olen tuosta puoluekannasta. Ihmisen poliittinen vakaumus ei ole minkään syrjintäsuojan alainen.

"Stacyn tapa esittää käsityksiään ei ole sopiva. On sopimatonta mm. nimitellä muita "pikkuhitlereiksi" tai yleensäkin panetella toisia. "

Sinä olet jatkuvasti osoittanut olevasi puolueellinen moderaattori ja sellaisena kylvät itse kaunaa ja kapinaa. Sinä olet osa ongelmaa, vaikka et sitä pysty näkemään.

Sinä olet alusta asti ollut minun perseessäni iilimatona kiinni vaikka minä en ole kertaakaan aloittanut riitaa vaan vastannut minua koskeviin herjauksiin, jotka sinä tietysti korruptoituneena katsot läpi sormien. Toivottavasti sinulle edes maksetaan kunnolla.

Minä tiedän olevani oikeassa koska minulle tulevat vanhat tai pikemminkin entiset Seta-aktiivit puristamaan hartioita ja sanomaan että "jatka hyvää työtä, me ei enää jakseta".

"Rekisteröitymättömillekin mahdollisuus on jätetty siksi, että kaikki eivät halua päätyä johonkin "rekisteriin", vaikka niitäkään tietoja ei teknisen ylläpidon ulkopuolelle pääse. "

Hieman skeptinen alkaa olla kun näissä piireissä on sellainenkin vale"järjestö" kuin Ylioppilashomot jonka ilmeisenä tarkoituksena on urkkia vähemistöön kuuluvien ihmisten henkilötietoja ja Setan sisäisiä asioita ja julkaista ne kaikelle maailmalle. Toistaiseksi kuitenkin Ylioppilashomojen sivuilla julkaistut tiedot ovat olleet virheellisiä (kävin Setassa kysymässä ovatko tiedot paikkansapitäviä ja tuli kielteinen vastaus) mutta ne ovat sellaisenaankin tietysti panettelevia.
Ranneliikkeeseenhän tämä liittyy siten että sinä smo olet peitellyt tätä ylioppilashomojen paljastamista sellaiseksi mikä se oikeasti on, Aslanin peitejärjestö.

Niin että kun tällaisiakin susia tässä porukassa liikkuu niin tulee aiheesta kovin paranoidiseksi ja haluttomaksi antaa henkilötietojaan muille etenkin kun Ranneliikkeen moderointi on tehnyt kaikkensa suojellakseen ylioppilashomoja.
Kiitos!

Tuo onkin jäänyt minulta huomaamatta!

Siellä sanotaan mm. reippaasti näin:

"Kaikki ns. "oikeat yhdistykset" ovat ilmeisesti niin nössöjä, etteivät uskalla julkisesti tehdä omaa virallista kantaansa selväksi. Omalla porukalla kyllä kirotaan ja kauhistellaan asiaa. Mikseivät sitten esim. nämä kaikki "oikeat" hlbt-opiskelijayhdistykset laita nettisivuilleen suoraa mainintaa, etteivät ole missään tekemisissä Sateenkaariopiskelijoiden kanssa, vaikka ko. järjestö väittää olevansa kaikkien kattojärjestö!? Kyllä nössöilylläkin on rajansa!"

Nössöilyhän täällä on ollut sellaista ettei ko. henkilön nimeä voi sanoa ääneen täällä vaikka hän kyllä itse lausuu muiden ihmisten nimiä ääneen kaikissa mahdollissa epäsopivissa tilanteissa.

Ei noihin Sateenkaariopiskelijoihin tarvitse liittyä vaan henkilö itse liikkuu Setassa ja onkii ihmisten nimiä selville. Ennen kuin MINÄ siihen puutuin niin se oli kaiken lisäksi helppoa. (Kirjaston lainakuitit nimineen, lainattuine kirjoineen, osoitteineen, yhteystietoineen olivat lukitsemattomassa pöytälaatikossa).

Ilmeisesti henkilö oli surffaillut myös Setan hallituksen kokouksissa (peitejärjestönsäkö mandaatilla?) kirjoitellut nimiä ylös ja julkaissut ne sitten nettisivullaan kaiken kansan ihmeteltäväksi hyvin herjaavaan tyyliin.

Esimerkki: Heti alkuun outataan "Erika" Juhani Yliseläksi
http://www.geocities.com/yohinat/
Tästä voi tietysti tulla hänelle haittaa kun hän ei tietääkseni ole ulkona kaapista omalla nimellään. (Sanottakoon etten itsekään pidä ko. henkilöstä mutta hänen outtaamisensa on väärin)

Suosittelisin vaikenemisen sijasta vaikka tervaa ja höyheniä Priden puistojuhlassa!
Onko tää Stacy nainen/lesbo? Aika vaihtelua että lesbo on noinkin kirjoitteleva. Yleensä lesboilta irtoaa vain rivipahanen jonka senkin merkitys on epäselvä.
Stacy, olet oikeassa siinä, että sateenkaariopiskelijat on isokin piikki lihassa. Sinänsä näyttäisi mm. lafkan nettisivujen perusteella, ettei se näyttäisi ottaneen tuulta allensa.

Jos kaikki hlbt-opiskelijat laittaisivat suuria mainintoja sateenkaariopiskelijoista nettisivuilleen, niin sehän vain lisäisi kiinnostusta ja tietoisuutta ko. järjestöstä. Toisaalta olisi tottakai kätevä, että kaikki opiskelijajärjestöt äänekkäästi (tai mainitsemalla asiasta nettisivuillaan) irtautuisivat sateenkaariopiskelijoista, toisaalta...
Ylläoleva posti onkin hyvä esimerkki siitä miten nämä Sateenkaariopiskelijat käytännössä toimivat eli outataan ihmisiä hatarin perustein. Sateenkaariopiskelijoille on tullut hätä käteen kun hänen toimiaan käsitellään julkisesti.
Sama "Hehee" on myös aiemmin häiriköinyt City:n palstalla ja outtaillut ihmisiä mielivaltaisin perustein. Tännekin kirjoitellut Kia taisi olla hänen kohteensa.

Setassa on myös pyörinyt yksi Tim joka käyttää psyykenlääkkeitä, on psykoottinen. Hän kyselee ihmisten puhelinnumeroita ja nimiä joskus toisiltakin tyypeiltä. Vaikuttaa fiksulta ja asialliselta. Sitten rupeaa ahdistelemaan ihmisiä puhelimitse. Onpa majoittunut "ihailemansa" tyypin etuoven eteenkin.

Mietinpä että olisikohan hänkin Sateenkaariopiskelijoita.
"Lintuli muistuttaa että uhka tulee ulkoa.

Kristillisdemokraatit sanovat: "Yhteiskunnan ei tule lainsäädännössä hyväksyä homoseksuaalisia suhteita.""

Uhka tulee valitettavasti sisältä, aslanin porukoilla ja muilla hulluilla on vahva jalansija Setassa missä he harjottavat myyräntyötään. Sateenkaariopiskelijat ovat siitä hyvä esimerkki.

Ja vaikka näin ei olisikaan niin Setan pitäisi panostaa entistä enemmän yksityisyyden suojaan. Muutoinhan sinne ei uskaltaudu kuin ne jotka ovat kaapista ulkona omalla nimellään ja naamallaan.

Kommandopipo päähän ja kahvi-iltaan?
Ei Setaan kannata mennä mistään syystä. Ei joku homoasia nyt ole maailman päivänpolttavin ongela. On sota, työttömyys, terrorismi, nälänhätä, ekokatastrofit and so on. Ei kukaan pian enää edes muista että mitään homoja onkaan kun pelkkä oma selviytyminen vie kaiken huomion.
Minnekäs tuo Ranneliikkeen keskustelu kyseisestä "kattojärjestöstä" on hävinnyt? Ilmeisesti ylläpito otti asiakseen poistaa sen kun siinä puhuttiin myös järjestön taustalla toimivista henkilöistäkin? Harmi. Minusta oli erittäin kiinnostavaa lukea mokomasta ilmiöstä. Ovat näköjään yrittäneet hakea RAY:ltäkin avustusta.
Kä-Kä: se, että jokin asia ei ole maailman tärkein ei tee siitä tarpeetonta. Vaikka esim. hammashoito on tärkeämpää kuin kaupungin viheralueiden kunnostus, ei ole mitään hyötyä, että kaikki alkavat vouhottaa hammashoidosta eikä kukaan tee mitään puutarhojen hyväksi.

Homojen asiat eivät edelleenkään ole riittävän hyvällä tolalla, lähtien siitä, että ihmiset joutuvat yhä salailemaan suuntaututumistaan. On hyvä, että joku keskittyy siihenkin.