Arabiamaat

Amerikalaisen “National Review” mukaan, 75-vuotialla Palestiinan johtajalla, Yasser Arafatilla on AIDS.
Verisyöpää Arafatilla ei ole. HIV mahdollisuuten viitaavat veren huono koostumus, 1/3 pudonnut paino sekä romahtanut immuunijärjestelma. Ulkoisten oireiden mukaan on semmöinen mahdollisuus täysin olemassa. Useat lääkärit on kuuleman mukaan sitä väittäneet.

Romanialaisen diktaatori Ceaucescun-aikainen aikainen turvallisuuspäällikkö (Ion Pacepa) on muistelmissa väittänyt että Arafat on biseksuaali. Romanialainen salainen poliisi on salakuunnellut orgioita, missä Arafat harrasti seksia omien henkivartioiden kanssa.

Arabialaisessa maailmassa on suhtautuminen homoseksuaaleihin äärimmäisen negatiivinen. Juuri sen vuoksi valitsi Arafat lääkintä-hoidon Ranskan. Naapurivaltioissa sellainen ei olis ollut mahdollinen. Sen vuoksi myös sellainen salailu sairauden ympärillä.
Yes ,mees,tama on yllatyksellinen commentti.Voi olla hyvin totuus.Sita ei varmaan kukaan ole ajatellut talta kantilta.Jasser voi olla bi!
Mees kertoi jutusta, joka on liikkunut jo jonkin aikaa ulkomaisissa medioissa, myös Eestissä/Virossa. Erityisen hyvin se on näkynyt Israelissa. Suomessa en juttuun ole vielä törmännyt.

Miksiköhön tämä seikka tuodaan juuri tähän aikaan esille?

Homous tai biseksuaalisuus sopii hyvin lyöntivälineeksi politiikassa ja erityisen hyvin vihollisten kesken. (Kannattaa muistaa läheisempi asia: "Kaikki ruotsalaiset miehet ovat homoja") On todella vastenmielistä, että kuolevaa, puolustuskyvytöntä ihmistä tuolla tavoin mustamaalataan.

Ehkä suomalaiset toimittajat sittenkin näkevät tuon jutun loan heittona vihollisten kesken, eivätkä heti sitä toista.

Tässä on jälleen hyvä muistaa, ettei homo- tai biseksuaalisuus ole mitenkään yksiselitteinen asia. Erityisesti se ei ole sitä verrattaessa näkemyksiä arabimaissa taikka vaikkapa USA:ssa.
"On todella vastenmielistä, että kuolevaa, puolustuskyvytöntä ihmistä tuolla tavoin mustamaalataan."

Ai jaa? Minun mielestäni se ei ole lainkaan mustamaalausta jos julkisuuden henkilön arvellaan olevan biseksuaali. Itse asiassa monet A-tyypin ihmiset ovat seksuaalisesti luovia ja aktiiveja. Sen sijaan on (ehkä totuuteen perustuvaa) mustamaalausta että Mao harrasti seksiä alaikäisten tyttöjen kanssa. Moinen väite olisi voitu keksiä myös Arafatista jos halua siihen olisi ollut.

"Ehkä suomalaiset toimittajat sittenkin näkevät tuon jutun loan heittona vihollisten kesken"

Suomalaiset toimittajat eivät ole koskaan pidättäytyneet huonoa makua osoittavista jutuista.
Ja kyllähän AIDIsin on voinut saada naiseltakin. Jasserillahan taisi olla useita naisia ja lapsia.
  • 6 / 15
  • Kä-Kä
  • 10.11.2004 16:47
Yasser Arafatilla on ainakin yli 70 lasta. Arafat adoptoi kerran kaikki jossakin verilöylyssä vanhempansa menettäneet lapset.

Arafat muuten oli upporikas, täysin hyvää elämää viettävä liikemies ennenkuin alkoi ajaa palestiinalaisten asiaa.
Oikeastaan Arafat "loi" palestiinalaiset,jotka eivät ennen PLO:n syntymää mieltäneet itseään miksikään omaksi kansakseen.

Juoru Arafatin Aids:ista voi olla peräisin palestiinalaishallinnon sisältäkin, missä Arafatin paikkaa on haviteltu vuosikaudet. Sanotaan, että ainakin puolet Arafatiin kohdistetuista murhayrityksistäkin on tullut PLO:n sisältä samasta syystä.

Turvallisuussyistä Arafat ei varmasti ole ikinä vastaanottanut "huoria", jotka voisivat paljastua salamurhaajiksi.

Poliittisten vakaumustensa takia Yasser Arafat on elämässään luopunut hyvin paljosta. Tuollaista ei voi, anteeksi vaan, itsekeskeisen ja hedonistisen bi-seksuaalin kuvitella tekevän.
Jotain mätää tuossa Arafatin sairaudessa on, koska mitään selvää tietoa ei ole sairaalasta tihkunut. Aluksi huhuiltiin leukemiasta, sitten vakavasta maksasairaudesta (hepatiitti?) ja nyt viimeiseksi on puhuttu aivoverenvuodosta. Herrajestas, luulisi maksasairauden olevan helppo tunnistaa aivoverenvuodosta!

Jotain salataan.
  • 8 / 15
  • JuhaniV
  • 10.11.2004 23:18
Sehis, ehkei tuolla sairauden laadulla ole niin kummoista merkitystä hetkellä, jolloin on jo täysin varmaa, että potilas piakkoin kuolee. Kun tietoa ei anneta, niin tilaa monenlaisille huhuille kyllä löytyy.

Minä veikkaan valtapeliä. Niin kauan kuin henki pikkuisenkin pihisee, tilanne on erilainen, kuin kuolleeksi julistamisen jälkeen.
Onhan Arafatilla tuota ikää jo 75 vuotta ja eiköhän tuohon ikään mennessä useimmilla ole monenlaista vaivaa ihan luonnostaan. Kai vanhaan mieheen mahtuu yhtäaikaa useampikin sairaus? Melkein varma tieto on myös, että Mossad on myrkyttänyt Arafatin vai oliko se sittenkin vaimo, joka haluaa shoppailla lopun elämänsä Yasserin rahoilla...

Arafatin terveyden on aina väitetty olevan erinomainen, mutta 1992 lento-onnettomuuden jälkeen ilmeisesti hänen terveyden tilansa suorastaan romahti.
Tulipa mieleeni että syyskuun 11. terroritekojen jälkeen Arafat luovutti - tehdäkseen tiukan eron al-qaidaan- vertaan amerikkalaisille. Sopii yhteen hiv-arvailujen kanssa?
No niin, Arafat on kuollut viime yönä klo 3 aikoihin, kerrottiin Ranskan France2 TV-kanavalla tänä aamuna.
Eikös ole kummallistaa se on että tästä Arafatin salaperäisesta sairaudesta ei avoimmesti puhuta. Eikös ihmellytää että Ranskalaiset lääkärit ei ole jo pitkään ollut päteviä tunnistamaan sairautta. Lääkärit eivät suostu myös miehen kuoleman jälkeen, vielä tänäänkin kertomaan sairauden takamaita.
Jokainen, vähänkin avointa mieltä ja järkeä omaava ihminen ymmärtää, mitä on jätetyy sanomata. …

Huoman että ette olekaan siellä Suomessa niin avoimia uusille tietämyksille kuin aluksi luulin. Olette sittenkin hyvin kiinni omissa ajatusmalleissa.

AIDS –in edessa on samanlaisessa asemassa kerjalainen ja kuningas. Kaikki me olemme ainoastaan ihmisia. Me emme ole “pyhiä lehmiä”, miten korkeassa asemassa me mielestämme olemmekin.

En todellakaan ole halunnut mustamaalata ketään. Kysymys mielestäni ei ole myös ainoastaan Arafatin henkilösta. Miksi sellinen kapea näköpiiri. Ettekö todellakin näe laajempaa kuvaa?

Gay-vähemmistöjen tilanne arabi- ja muslimimaissa. Kuolemanrangaistuksen pelossa eläminen. Onhan tämä huomattavasti rankenpaa kuin vuosikymmenia sitten meillä.
Ihan kuin heitä ei olis olemassakaan. Mutta kun he ovat kuitenkin olemassa. Elävia ihmisia, ihan kun mekin. Onhan heilläkin omat rakkausongelmat, seksielämä ja … … … sairaudet. Mutta kun sairastuvat – apua ei ole saatavissa.
Millä tavalla mees toivoisi meidän ottavan tähän asiaan nyt kantaa, jotta olisimme tarpeeksi "avoimia uusille tietämyksille"? Kyseiset spekulaatiot Arafatin taudista ovat juuri sitä: spekulaatioita. Tosi surullista jos hän oli ylhäisessä yksinäisyydessä kärsivä homo tai bi, joka ei saanut ymmärrystä mistään. Toisaalta on mielestäni todella yksinkertaistavaa ja stereotyyppistä ajatella, että kaikki AIDS:iin kuolevat ovat automaattisesti homoseksuaaleja. Näin ei varmaan ole Virossakaan? Olen ymmärtänyt, että teillä tämä ongelma on paljon akuutimpi kuin Suomessa tai muualla Euroopassa, ja koskettaa myös paljon laajempaa ihmisryhmää kuin pelkkiä homoseksuaaleja.
Huhut ovat huhuja, minusta ei ole mitään "avoimuuden puutetta" olla vatvomatta asioita, jotka perustuvat vain otaksumiin ja kuvitelmiin. Varsinkin kun kyseessä on seikka, jonka merkitys on olematon minkään todellisen asian kannalta.

Mielestäni ranskalaisilla lääkäreillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin vaieta potilaansa terveyteen liittyvistä asioista, myös ja varsinkin tämän kuoleman jälkeen. Ainoa henkilö, joka voisi niistä kertoa, on Arafatin kuoltua tämän leski. Ja miksi hän alkaisi levitellä maailmalle tietoja miehensä sairauden laadusta, ellei siihen liity mitään rikosta (myrkytys tms.)?

Vaikka Arafat olisikin kuollut Aidsiin, ei se todista yhtään mitään hänen seksuaalisuudestaan, tartuntamahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon. Ja vaikka hän olisi saanut tartunnan mieheltä (mitä kukaan ei koskaan pystyisi varmasti todistamaan), silti hän on arabimaailman silmissä yhtä hyvä hetero, aviomies ja perheenisä kuin kuka tahansa muu kunnon musimi. Sotilaat käyttävät paljon prostituoitujen palveluksia ja varmasti kaikkien sotilaiden tiedossa on myös, että jotkut heistä hakevat tyydytystä toisistaan "kun naista ei ole saatavilla". Tällainen mies ei tietenkään ole homoseksuaali (käsite 'bi' on varmasti täysin tuntematon ja absurdi).