Rohkeutta ja pitkämielisyyttä

Tulevaisuus tulee olemaan vaikea! Maailmaa odottaa käytännössä uusi 30-lukuun verrattava lama, suurtyöttömyys ja poliittiset levottomuudet. Kumpa homokansa vain jaksaisi, vaikka tilanne näyttäisikin kuinka synkältä tahansa
Näkemys perustuu ilmeisesti siihen, että tuollaisia kirjoittamalla voi tuntea itsensä tärkeäksi, voi olla osa suurta draamaa. Kaikille eri mieltä oleville voi sitten sanoa, että "ole sinä vain pilvilinnoissa" tai "piilota pääsi hiekkaan" tai jotain muuta nasevaa. Näin tuntee itsensä taas tärkeämmäksi ja ennenkaikkea dramaattiseksi.
Jokin ihmeellinen vetovoima Ranneliikkeen keskusteluihin on melkoisella liudalla pahanilmanlintuja?
JuhaniV: sinähän olit kiinnostunut myös hengellisistä asioista. Raamatussahan kerrotaan ahdistuksen ajasta( lopun ajat), joka on niin kova, että jos niitä päiviä ei lyhennetä, ei kukaan uskovainen pelastu...ja siitä on jo melkein 2000v, kun ne kirjoitettiin.

Mitä luki tänään Hesarissa? Työnantajille haluttaisiin oikeutta alentaa palkkoja ja oikeutta teettää ilmaista työtä. Se alkaa muistuttaa hieman orjuutta, vai mitä? Tehdään vain nälkäpalkalla työtä. Kuka rikastuu? Kuka taas tekee varsinaisen työn?
"Mihin tuo näkemys perustuu?"

Ekokatastrofiin ja luonnonvarojen (lähinnä öljyn) loppumiseen, mikä johtaa sotiin ja yleiseen maailmantilanteen kiristymiseen.

Dollarin irroittaminen kultakannasta 1973 on johtanut nykyiseen talouskriisiin jossa ihmiset jakaantuvat eri sosiaaliluokkiin. Tämä aiheuttaa runsaasti levottomuuksia jo nyt.

Nämä molemmat päälinjat ovat perinteisesti johtaneet moraalisiin ryhtiliikkeisiin ja syntipukkien etsimiseen ja teloittamiseen.
"Ja aivan kuin napista painaen...
:-)"

Teillä porvareilla on sellainen pavlovilainen refleksi että kuola rupeaa valumaan suusta kun NYSE:n kello kilisee vaihdon alkamisen merkiksi.
Ja teillä transsuilla on sellainen tapa, että jos joku on kanssanne eri mieltä, huudatte ja rähjäätte kuin tuomiopäivän pasuunat kuola suusta pärskyen.

(Menikö nyt puntit tasan tässä vittuilussa)
Minä en ole "transsu" ja mitä tulee "vittuun", niin siitä sinä et mittään tiijä.

Ja mitä punttiin tulee niin koetas pitää se puntissas vaan, tasaisesti tai epätasaisesti.
JuhaniV: Miksi sinulla on tarve splittinkiin? Jaat ihmisiä hyviin ja pahoihin. Mitä muuta leimaaminen pahanilmanlinnuksi on?
" Miksi sinulla on tarve splittinkiin? Jaat ihmisiä hyviin ja pahoihin. Mitä muuta leimaaminen pahanilmanlinnuksi on?"

Setakraattien kaapeissa olevat luurangot rupeavat löyhkäämään ja se tekee JuhaniV (iso "V") kaltaiset öykkärit hermostuneiksi kun on ensin hoettu vuosikaudet "suvaitsevaisuus lisääntyy" ilman että asialle olisi oikeasti tehty jotain.

JuhaniV:n kuvitelmat itsestään ovat niin isoja ettei pieni Suomi riitä vaan hän käskyttää Yhdysvaltainkin homoja. Onneksi homot siellä ovat fiksuja ja tietävät Suomen kansasilaisen kanafarmin kokoiseksi maaksi ja kieltäytyvät miellyttämästä JuhaniV:n uuskonservatiivisia ajatuksia avioliittovaatimusten pistämisestä jäihin.

Täällä pikkuhitler kuitenkin tykkää ättäröidä omalla hiekkalaatikollaan (Seta-Foorumissa) kun ihmiset ovat sellaisia lampaita että sitä suvaiten katselevat. Kehotan JuhaniV.lle muuttoa Alankomaihin kas kun siellä on vielä lammasmaisempi kansa kuin suomalaiset!
Stacy, Stacy.. älä vielä lopeta. Eihän tuossa nyt vielä paljoakaan kuola pärskynyt. Tyypillisen transkraatin kiljuntaa vain, ei tuolla vielä listoille pääse. Jatka vain lisää. Julista tuomiopäivä, hauku kaikki, jotka ovat eri mieltä kanssasi.

*ottaa popcornia ja alkaa seuraamaan shown kehitystä*

(Ps. Minä en ole mies, joten vitusta tiedän jonkin verran enemmän, kuin sinä).
Jahas, Stacy on pääsemässä jälleen vanhaan vauhtiinsa ja tyyliinsä.
":) kirjoitti: "Stacy, Stacy.. älä vielä lopeta. Eihän tuossa nyt vielä paljoakaan kuola pärskynyt. Tyypillisen transkraatin kiljuntaa vain, ei tuolla vielä listoille pääse. Jatka vain lisää. Julista tuomiopäivä, hauku kaikki, jotka ovat eri mieltä kanssasi."

Eri mieltä? Samanmielisistä täällä lähinnä on harmia. Setan piirissä ei saa olla edes samaa mieltä mutta täälläpä saa ja sekös ItseValtiaita suututtaa. Ikävä että savustitte Olli Stålströmin pois, ehkä hänkin on transkraatti, samoin ehkä nimim. "mies" on transkraatti kun hänellä on fiksuja mielipiteitä.

"(Ps. Minä en ole mies, joten vitusta tiedän jonkin verran enemmän, kuin sinä)." "

Sinä olet JuhaniV. V niin kuin "vittu". Kieltämättä se että on kulkenut koko elämänsä vittu päässä ja kyrpä otsassa tekee sinusta jonkinlaisen asiantuntijan tällä alueella.
Paljonkos Aslan maksaa sinulle seksuaalivähemmistöjen järjestötoiminnan soluttamisesta ja tuhoamisesta? Et kai sinä sitä sentäs ilmaiseksi tee. Onhan Espoon Hellareilla paljon tuhdimmin rahaa kun meillä samanmielisillä, jeh?
Stacy on vain verbaalisesti lahjakas ja siinä tyylissään epäsuomalainen. Sitäpaitsi hän on minusta hauskakin. Ei kaikkea kannata ottaa niin kirjaimellisesti. Älkääkä olko niin tosikkoja. Miettikää, mikä on se asia ja siinä voi myös olla perää, mitä Stacy esimerkiksi kertoo.
'hehee': mikä on sun pointtisi? Kuinka voit vetää johtopäätöksen että foorumimme Stacy on sama Stacy lähettämässäsi linkissä?

Keskustelua ja jonkun mielenpahoituksen saatat saada aikaan varmasti, jos se oli tarkoituksesi...

Tuntematta lainkaan Stacyä, minusta on epäreilua että ihmisiä 'outataan' tällä tavalla. Hän on tuskin mitään pahaa sulle tehnyt.
Täällä jokainen meistä on mikä on, eikä jonkun sortuminen asiattomuuksiin oikeuta muita toimimaan samoin. Alkeellisinkin keskusteluetiketti edellyttää, ettei kanssakeskustelijoista paljasteta asioita, joita hän itse ei katso tarpeelliseksi kaikelle kansalle kertoa.
Keskusteluissa puhuvat asiat, eivät henkilöt, ja aivan jokaiselle suotakoon yksityisyys sellaisissa rajoissa, jotka hän saa itse päättää.
Osakkeeni eivät ole kaupan eikä niiden noteeraus minua kiinnosta. Toivoisin kuitenkin, että _kaikki_ keskustelijat noudattaisivat edes terveen järjen sanelemaa perusetikettiä, jos saitin sääntöjen lukeminen osoittautuu ylivoimaisia ponnistuksia vaativaksi tehtäväksi.