Turun SETAn Nuorten ryhmä

  • 1 / 16
  • Jonathon
  • 30.9.2004 13:32
Turun SETAn nuorten ryhmän toiminta on taas aktiivista. Ovi on auki kaikille alle 19-vuotiaille itsensä lesbo-, homo- tai biseksuaaleiksi kokeville tai henkilöille, jotka tuntevat olevansa ei-heteroseksuaaleja.

Nuorten ryhmä kokoontuu Turun SETAn toimistolla joka toinen tiistai klo 18. seuraavat kerrat 28.9. 12.10. 26.10. ja 9.11. Seuraavat nuorten bileet toimistolla pe 15.10. klo 20 alkaen. Omat tarjoilut ja napostelut mukaan ja tietty musiikkia myös.

Lisätietoja:
http://www.tuseta.fi
nuoret@tuseta.fi
  • 3 / 16
  • Seta sux
  • 5.10.2004 17:13
Pestään aivot jotta olet pikkuriikkinen ratas pönkittämässä Setan imperiumin vaikutusvaltaa.
Sori Seta sux, mutta nuorten ryhmän tarkoitus ei todellakaan ole aivopestä ketään, yhtään sen enempään kuin muidenkaan Setan mahdollisesti järjestämien ryhmien. Niiden on tarkoitus olla keskustelupaikkoja ja keinoja tavata samankaltaisia ihmisiä, ilman, että täytyy mennä baariin tai diskoon tai lähteä epätoivoisesti metsästämään ketään netin kautta. Meitä on kuitenkin sen verran vähän, että kaikki vaihtoehtoiset tapaamismahdollisuudet otetaan helpotuksena. Kokemuksesta voin sanoa, että nuorten ryhmä on joillekin ihan ensimmäinen kerta kun he voivat tavata "kaltaisiaan". Toivoisi vain, että enemmän nuoria rohkaistuisi tulemaan ryhmiin, joten tsemppiä Turun Nuorten ryhmälle.
  • 5 / 16
  • Seta sux
  • 11.10.2004 10:39
Eikö tässä kuitenkin kiskota identiteetiltään epävarmoja kersoja homouteen. Setan piirissä tietysti kukoistaa vankka käsitys homoelämän ylivertaisuudesta – “etuikeus syntyä homomieheksi”. Aika vastuutonta.
  • 6 / 16
  • Public eye
  • 11.10.2004 10:48
Ss, mikä on oma reseptisi auttaa itsensä ei-heteroseksuaaliksi tuntevaa nuorta, joka haluaa keskustella asiasta muiden samanikäisten kanssa? Ohjaisitko hänet ehkä helluntaiseurakuntaan ystävällisen pastorisedän ohjaukseen?
  • 7 / 16
  • Seta SUX
  • 11.10.2004 15:11
Tuskin ellei kuulu helluntaiseurakuntaan. Tällaisissa asioissa kuka tahansa PUOLUEELLINEN taho on pahasta. Seta puolesta, pastori vastaan.

Muuten, tämä vihamielinen uskonnonvastaisuus ja ateismi ei palvele Setan etuja. Jumalaan uskova homo, tai sellaiseksi itsensä tunteva, tuskin tuollaiseen Setaan samaistuu. Sinkkuseksihän on jo Setassa pannassa ja nyt uskonto, mikähän seuraavaksi. Onko käsittääkseni jäsenpulassa räytyvän organisaation viisasta rajata mahdollisia kannattajiaan pois oikein hartiavoimin?
Mm. HeSetassa toimii aktiivisesti Malkus ryhmä:

"Malkus on Helsingin seudun Setan kristillinen ja elämänkatsomuksellinen ryhmä. Sanan "kristillinen" ymmärrämme laajasti: ryhmään voi tulla kuka tahansa henkistä kotia tai kiintoisia keskusteluja kaipaava, olipa mielestään kristitty tai uskovainen, molempia, tai ei kumpaakaan. Vaikka Malkus on erityisesti suunnattu homoille, lesboille, biseksuaaleille ja transihmisille (joista kaikista käytämme jatkossa usein lyhennettä hlbt), mukaan mahtuu näihin ryhmiin kuulumattomiakin."

http://www.heseta.fi/malkus/

Tuskin tässä nyt mistään SETAn jumalan tai kristillisyyden vastaisuudesta voi puhua.

Asioihin ja SETAn toimintaan olisi hyvä perehtyä hieman tarkemmin ennen kuin alkaa laukoa mielipiteitään.
Hmm. Tuon erään nimimerkin Public eye:n uskonnonvastaisesta räksytyksestä päätellen olen arvellut että Seta on yhtä uskonnonvastainen - tuo tyyppihän ei ole peitellyt Seta-kontaktejaan. Jos taas näin ei ole, niin kyllä on aika hulluuden huippu räksyttää yksinään jonkun virallisen tahon "puolesta" varsinkaan jos ei omat räksytykset edes istu tuon tahon linjauksiin. On tietysti hyvä JOS Seta ei ole uskonnonvastainen.
Ss hyvä, en ole peitellyt sitä, että olen HeSetan jäsen, enkä sitäkään, että mielestäni uskonnot ovat saaneet maailmassa paljon pahaa aikaan, väittömästi tai välillisesti. Sitä en ole missään yhteydessä kieltänyt, etteikö uskontojen nimissä olisi tehty myös jotain hyvää.
Setassa tai sen jäsenyhdistyksissä minulla ei ole minkäänlaista virallista eikä epävirallista päättäjän asemaa tai tehtävää.

Tiedoksesi, että olen myös Veronmaksajien jäsen, joten voit samalla logiikallasi alkaa syyttää "uskonnonvastaisuudesta" myös Veronmaksajat ry:tä.
...Voi kun toivoisi, etta tuommoinen "Seta Sux" pitaisi ns. turpansa kiinni.

Tassahan oli kysymys mahdollisuudesta nuorille tavata toisiaan ja, hm, olla homo-lesbo-bi-trans ikaankuin kaikessa rauhassa.

Ei kunnioittavin terveisin, - R
Seta sux: Väittäisin, että valtaosa 19-vuotiaista kersoista (!!) ei ole kuitenkaan IHAN niin epävarmoja suuntautumisestaan kuin oletat, varsinkin jos menevät Setan johonkin homonuorille tarkoitettuun ryhmään.
  • 16 / 16
  • jäitä hattuun
  • 10.11.2004 19:09
"Sinkkuseksihän on jo Setassa pannassa ja nyt uskonto, mikähän seuraavaksi."

Höpöhöpö. Sinkkuseksi pannassa? Taitaa panna olla vain kirjoittajan mielessä. Ei Seta tietääkseni ota kantaa sinkkuseksiin mitenkään. Ei puolesta, ei vastaan. Uskontoakaan Seta ei vastusta - ainoastaan sen väärinkäyttöä homoja vastaan.

Ei yhden henkilön mielipide määrää yhdistyksen mielipidettä. On harhaista kuvitella, että jokin yhdistys toimii sen mukaan mitä jokin sen satunnainen jäsen ajattelee.