Keskustelu Ilta-Sanomissa

  • 1 / 12
  • -Mobile-
  • 13.10.2004 12:05
Käykääpä katsomassa Ilta-Sanomien nettilehdessä olevaa keskustelua siitä, ovatko homot hyviä vanhempia. Itse aloin voida pahoin enkä viitsinyt lukea muutamaa sivua pidempään.
Joo, en taida. Uskon kyl helposti, että se keskustelu ei ole mitenkään miellyttävää lukemista.

Se kyllä on sellainen kynnys, että ihmiset ei yksinkertaisesti ole valmiita.
Minä taasen nauroin vedet silmissä kun luin niitä fanaattisempia kirjoituksia.
Voi, voi kyllä tämä maailma on sitten hullu paikka, ihmettelen useasti mikä pitää sen kasassa, ilman että se luisuu kaokseen.
Maailma on jo nyt niin monenlaista hullua täysi, ja kaikki ihme ja kumma hetero perheistä lähtöisin.
Aika moni vastustaja näyttää unohtavan esim tämän seikan, aivan sama...ei tähän maailmaan tule ikinä syntymään harmoniaa. Näkeehän sen jo täälläkin.
Itse kävin katsomassa keskustelua ja mun mielestä enemmistö oli pro
  • 5 / 12
  • -Mobile-
  • 14.10.2004 12:47
Ei mutta oikeasti. Luin äsken koko viestiketjun (juu tiedän, olen masokisti) ja tulin tosi surulliseksi ja voin jälleen pahoin.

Kamalia elämää pelkääviä ihmisiä ja kauhistuttavaa tajuta, miten jotkut ihmiset voivat asioista ajatella. Hirveän fanaattista porukkaa. Aivan kuin joidenkin uskovaisten kanssa keskustelisi. Heille kun yrittää puhua jotain, niin alkaa sama levy uudestaan, aivan kuin he eivät olisi kuunnelleet sanaakaan. :(

Parempaa maailmaa odottaen... Dream on!
Kavin lukemassa ja jarkytyin kiihkoilevista ja syvasti konservatiivisista viesteista seka siita, kuinka monet olivat vastaan adoptio-oikeutta. Milloin suomalaiset oikein laskeutuvat puusta alas? Ei ole siella susirajalla paljoa asiat muutuneet. Hiljaa mielessani kiitin itseani siita, etta tajusin lahtea Suomesta jo vuosia sitten.

Vielakin selkapiita kylmaa se ahditava ilmapiiri seka omituiset, alkoholisoituneet ja kyrailevat ihmiset. Kaikille tiedoksi, etta Suomesta on nykyaan varsin helppo muuttaa ulkomaille. Rohkeasti vaan itsea niskasta kiinni ja kokeilemaan elamaa muualla. Kokemuksesta voin todeta, etta elama taalla manner Euroopassa on helpompaa vahemmistoille. Ilmapiiri taalla on rento ja vapaamielinen eivatka ihmiset ole jatkuvasti kyrailemassa tekemisiasi.
Seuraavassa lainaus turvakoti.net testaa tietosi:

Nykyisen puolison tekemän fyysisen tai seksuaalisen väkivallan tai uhkailun kohteeksi on joutunut joka viides (22 %) parisuhteessa olevista naisista, 9 % viimeksi kuluneen vuoden aikana. Vuoden aikana 112 000 naista koki parisuhdeväkivaltaa ja heistä 90 000 naista koki puolison tekemää fyysistä väkivaltaa. (Heiskanen ja Piispa, 1998: Usko, toivo, hakkaus.) Parisuhdeväkivallan tekijänä 90 % tapauksista on mies ja kohteena nainen (Lehtonen ja Perttu, 1999: Naisiin kohdistuva väkivalta)

Väkivaltaisista parisuhteista 40 %:ssa lapset olivat joutuneet jollakin tavalla todistamaan väkivaltaa. He olivat nähneet, kuulleet tai itse olleet väkivallan kohteena. Väkivallasta osallisia lapsia voi olla vieläkin enemmän, sillä 42 % kyselyyn vastanneista naisista ei tiennyt tai ei osannut sanoa asiasta mitään. (Heiskanen ja Piispa, 1998: Usko, toivo, hakkaus.) Arviolta 30-40 %:ssa perheväkivaltatapauksista puolison pahoinpitelyyn liittyy myös lasten pahoinpitely. Vähintään 17 %:n alle 18-vuotiaista suomalaisista on arvioitu nähneen tai kokeneen perheväkivaltaa.

Et silleen. Minusta kun osallistuu keskusteluun ja heittää jonkun väitteen, niin aina pitäisi pystyä perustelemaan kantansa jotenkin kunnolla. Näiden tietojen valossa viidennes Hetereomiehistä olisi syytä kastroida ja pakotettava antimieshoidoille. Tämän voisi heittää sinne IS:n keskusteluun. Mä en jaksa tapella aivottomien kanssa ja mennä lukemaan niitä perusteettomia kommentteja.

Kia
http://www.stat.fi/tup/suoluk/taskus_vaesto.html
Perheet, 2002
Kaikki perheet, joissa 0-17-v. lapsia 598 917 perhettä

- Yh-äiti ja 0-17-v. lapsia 103 286 perhettä
- Yh-isä ja 0-17-v. lapsia 14 634 perhettä
- Rekisteröity pari ja 0-17-v. lapsia peräti 32 perhettä

Melkoinen mediakupla koko homopariadoptiotouhu. Jopa likipitäen kokonaan vaietut yh-isät ovat lähes 50 kertaa yleisempi ilmiö.
  • 9 / 12
  • Public eye
  • 15.10.2004 13:31
Xius, kerropa mitä tarkoittaa mediakupla?

Tällä hetkellä 32 rekisteröityyn parisuhteeseen perustuvaa perhettä koskeva epäkohta on otettu keskusteltavaksi, jotta se saataisiin korjatuksi nykyisten ja tulevien samassa tilanteessa olevien lasten parhaaksi. Mikä tästä aiheesta tekee kuplan ja mikä on se polttavampi yh-isien lapsia koskettava ongelma, josta pitäisi aloittaa jokin "touhu"?
Seta ry:n propagandakoneisto on tarkoituksellisesti suurennellut muutamien kymmenien perheitten olemassaolon useiden tuhansien perheiden olemassaoloksi.

En luota tuommoiseen järjestöön.
Hunk74:lle: Mikään ei koskaan täällä Suomessa muutukaan, jos kaikki lähdemme seksuaalipakolaisiksi kaukomaille. Ymmärrän kyllä, että kaikilla ei ole halua toimia esitaistelijoina ja suunnannäyttäjinä, mutta jonkunhan sekin työ on tehtävä. Ikävä kyllä Suomessa on vielä paljon parantamisen varaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien saralla. Vieläkin suurempi työ on asenneilmapiirin muuttamisessa positiivisempaan suuntaan.

Suomen puolustukseksi voi kuitenkin sanoa, että vaikka meillä väestön keskimääräinen suhtautumistapa saattaakin olla varautuneen sulkeutunut, niin edistystä ON kuitenkin tapahtunut ja asioita on saatu ajettua onnistuneesti (esim. parisuhdelaki). Maailma ei ole mustavalkoinen. Suomen tilanteessakin on sellaista hyvää mitä ei löydy monistakaan muista maista. Paljon on vielä tehtävä, mutta toisaalta paljon on jo saavutettu.

Ilta-Sanomien keskusteluun ei jaksa osallistua. Kannattaa mielestäni säästää energiaansa ja niin sanotusti valita taistelunsa, keskittyä sellaisiin vaikutuskanaviin, joilla oikeasti voi saada aikaan jotain. Tyhjänpäiväiset keskustelut tyhjänpäiväisten iltapäivälehtien nettisivuilla fanaattisten ja umpimielisten ihmisten kanssa eivät tuota mitään positiivista. Siinä vain ahdistuu ja kyynistyy ihmisten julmuuden ja välinpitämättömyyden edessä.
Niin siis ne kaikki muut kuin 'rekisteröityneet lapsiperheet' eivät erotu tilastoissa yksinhuoltajaperheistä.

Olis tosiaan kiva jos yhteiskunta olisi sellainen, että ei tarvis nostaa jumalatonta haloota ennen kuin yksinkertaiset asiat ovat kohdallaan.