HYMY iskee alle vyön

Nyt se sitten tapahtui! HYMY -lehti teki sen, jota olisi luullut 7-päivää lehden ensimmäisenä yrittävän - Lehden etukannessa lukee isoin kirjaimin:

"HYMY PALJASTAA SUOMEN HOMOJULKKIKSET"

Tämä on syyskuun numeron yksi isoimmista vetonauloista.

Eli nyt, kun Matti&Mervi episodi on saatu lailliseen päätökseen on revittävä lukijat muualta, otetaan siis ja revitään juttua sitten homoista, julkkiksista jotka ehkä haluaisivat elää elämäänsä (homoja tai ei) ehkä ilman HYMY:n kaltaisten lehtien kirjoitteluja.

Tämä journalistinen riemuvoitto ja HYMY:n päätoimittajan ehkä tökerin veto lukijajahdissa onkin varmaan päänavaus HYMY:n artikkelisarjalle, jossa retostellaan ihmisten olemisella ja elämisellä.

Jäämmekin mielenkiinnolla odottamaan seuraavien kuukausien numeroita, kuten:

HYMY PALJASTAA SUOMEN;

- Lesbojulkkikset
- Wicca-julkkikset
- Nudistijulkkikset
- Transvestiittijulkkikset
- Goottijulkkikset
- Vieraissakävijäjulkkikset
Aika nauretavaa...
Tosin onhan seiska ainakin yrittänyt vihjailla siihen suuntaan, esim. "Jari Sillanpää oli miespuolisen ystävänsä kanssa salalomalla" ja sitten seiska selvittää kuka on Jartsan salaperäinen MIESpuolinen ystävä.
Mutta ei ole koskaan suoraan tainnut ketään nimittää homoksi.
Se ei ollut ensimmainen siina maassa.hymy julkaisi 70 luvulla gay paikasta reportin,aika hyvan,missa niitten club oli silloin paikka wanhakellaari kai en tieda.Joku sai tanne taman lehden etta luin siita.Sina et ollut edes vaipoissa silloin.
Inhoittavaahan tuollainen journalismi on, mutta jollakin tasolla tämä rääpiminen voi olla hyvästäkin.

Tämä maa kun on jäänyt junnaamaan tilaan, jossa homo-/lesbojulkkikset eivät uskalla tulla kaapista. Enkä nyt tarkoita sitä että kysyttäessä eivät kerro - sehän tosiaan on heidän yksityisasiansa - vaan että monet heistä nimenomaan näkevät vaivaa peitelläkseen taipumuksensa.

Uskoisin yleisen ilmapiirin jo olevan niin salliva, ettei useimmille näistä julkimoista koidu paljastuksesta mitään hallaa.

HYMYä lukevat kansan syvät rivit, joista osa mahdollisesti nyt joutuu ensimmäistä kertaa todella kohtaamaan sen tosiasian, että heidän suosikkijulkkiksensa on "sellainen".

Asiaa hetken pohdittuaan moni huomannee, että mitäs siitä sitten.

Ja ennen kuin lahtaatte minut: ei, en todellakaan kannata HYMYn kaltaista sosiaalipornoa, minusta sen kutsuminen journalismiksi on väärin. Mutta jos asiasta jotain hyvää on revittävä, niin...
Myönnän, oli pakko silmätä juttu kaupan jonossa. (En ostanut lehteä!) Ei siinä jutussa itse asiassa ketään paljastettu, vaan lueteltiin heitä, jotka ovat jo tulleet kaapista Z:n etusivulla tai muualla. Lisäksi oli muutama vihjaus tyyliin "menestyvä laulaja" ja "komea kilparatsastaja".

Kieltämättä vakioteemalta tuo vaikuttaa. Matti on putkassa, joten pöytälaatikoita on kaivettava.
Tietääkö joku, etkä ketkä julkkikset tuo juttu työnsi ulos kaapista?
Onhan tämä "journalismi" hieman arveluttavaa, mutta olisihan se hyvä jos homoudesta tulisi arkipäiväisempi asia täällä suomessa.
Toisaalta jos ko henkilöt ovat jo kertoneet itse asiasta esim. Z-lehdessä tekee se Hymy-lehdestäl ähinnä naurettavan. Kopioivat vaan toisten lehtien juttuja.
Alennuin minäkin sen Hymyn hyllystä nappaamaan ja luin ahnesti siinä kassalle jonottaessani. Ja sain hävetä itseäni, että vajosin niin alas. Hymy todellakin "PALJASTI" joukon homoja, jotka ovat itse hyvin avoimesti homoina julkisuudessa esiintyneet. Mikko Silvennoista ja semmoista sieltä löytyi. Mikä kumman syy Hymyn toimituskunnalla on näitä juttuja tehdä? Noloa, niin Hymylle kuin meillekin, jotka kiinnostuvat.
  • 9 / 48
  • Rokkihomo
  • 13.9.2004 14:28
...lähettäkää minulle voimia, jotta en _alentuisi_
osatamaan tuota lehteä...
rokkihomo ole uskossasi luja, ohita lehtihylly **lähettää voimia samalla **

Itse en ko julkaisuun koske edes pitkällä tikulla ( bensiinillä ja tulitikuilla kyllä) - koska mainittu lehti ( samoin kuin Nykyposti, 7 päivää etc) edustavat minulle roskalehdistöä, johon en vaivaudu...
Joo, mutta sormet syyhyivät silti lehtihyllyn luona kaupassa, kun tuon Hymyn kannen näki.
Mutta en koskenut lehteen ;-)
Aikoinaan oli lehtien välillä muodollinen "herrasmies sopimus", ettei sensaatioita tehdä esim. pelkästään julkisuuden henkilöiden seksuaalisten suuntautumisien
kustannuksella (asia erikseen ne pari nimeltä
mainitsematonta taiteilijaa, jotka elivät julkisuudesta).

Nyt näyttää takapakkia menevän kerralla kunnolla.
Tosin riittääkö myyntikikaksi ihmisille, jotka ovat turtuneet jo kaikkeen? 1980-luvulle asti ehkä tepsisi tuo, mutta elämme sentään 2000-lukua.
"Eli nyt, kun Matti&Mervi episodi on saatu lailliseen päätökseen on revittävä lukijat muualta, otetaan siis ja revitään juttua sitten homoista, julkkiksista jotka ehkä haluaisivat elää elämäänsä (homoja tai ei) ehkä ilman HYMY:n kaltaisten lehtien kirjoitteluja."

Viitaten edellä käytyyn Seta-keskusteluun ja minun herjaamiseeni ja väkisinouttaamiseeni siellä, kyllä homotkin osaavat selkäänpuukottamisen taidon. Hymy vain potkaisee lahon sienen nurin.
Tuo Matti&Mervi-episodi pitää tietty molempien nimeä ihmisten mielissä vielä pitkään... Eräs toimittajatuttavani (freelancer), joka tekee joskus juttuja n.k. sensaatiolehtiin, kertoili taannoin, että joillakin julkkiksilla on tapana soitella tutuille toimittajille ja "epähuomiossa" juoruta omista tekemisistään... Eli näin osa tuosta sensaatiolehdistöstä tulee ruokittua - tekipä sitten hyvää tai pahaa, pääasia, että nimi säilyy kansan mielissä. Yhdenlaiseksi mainonnaksihan tuon voisi luokitella...
Kuten arvelin kannen nähtyäni, niin Hymy ei siis tosiaankaan "paljasta" ketään uutta, vaan siis jo koko kansan tietämät homot siellä kierrätetään. Noh, eipähän tarvi edes selailemaan kyseistä tuotosta. Ehkä kaappihomot sitten saa jotain enemmän irti siitä....

Suomessa ei mun mielestä ole ylipäätänsä sellaista mediakulttuuria, jossa tälläinen "outtaaminen" olisi jotenkin hyväksyttävää. Kuitenkin 7 Päivää yms. julkaisut kyllä edistävät, että sellaiseenkin on pakko pian ryhtyä kun lukijoista taistellaan.

Mua kyllä kans ärsyttää, jos joku julkimo yrittää oikein peitellä ilmiselvää homouttaan. Ei siinä mitään jos sitä ei mainosta (kuten yleensä ei mainostetakaan), mutta se että sitten menee joka paikkaan esittelemään jotain "tyttöystäviään" ja muita, niin se on vähän liikaa. Ei siltikään että "outtaaminen" väkisin olisi hyväksyttävää.

Joskus tekis kyllä mieli repiä ne väkisin ulos sieltä kaapista, koska silloinhan se homous joillekin perähikiän junteillekin tulisi vähän käsinkosketeltavammaksi ilmiöksi ja se ei olis vaan kuin hyvästä.
Siis minuahan ei juorulehdet kiinnosta millään tavalla, mutta kun tuon jutun nyt tulin lukaisseeksi, niin kuka se uutistenlukija on josta jutussa vihjaillaan? En minä halua tietää, mutta kaveri...
"Joskus tekis kyllä mieli repiä ne väkisin ulos sieltä kaapista, koska silloinhan se homous joillekin perähikiän junteillekin tulisi vähän käsinkosketeltavammaksi ilmiöksi ja se ei olis vaan kuin hyvästä."

Etten sanoisi: "nyrkein kosketeltaviksi".
Perähikiän homo ei halua olla koko kylän /(&¤"¤# näyttelykappale ja nähtävyys. Miks homoja pitäisi uhrata heteroiden asennekasvatuksen vuoksi?
Ainakin nämä siinä "outattiin":

Mappela Lehtonen
Mosse Jääskeläinen
Tove Jansson
Teuvo Loman
Juha Föhr
Mikko Silvennoinen
Jaakko Selin
Antti Eho ja Jukka Tikkinen/Unelmakämppä
Jorma Uotinen

Eli ei mitään uutta auringon alla. Ei sillä että Hymyä lukisin. ;D
Stacy! Oletko kuullut koskaan sellaista termiä kuin "Asialinja"?
Rakas Stacy,
miksi edes vaivaudut kirjoittamaan jokaiseen keskusteluun, kun et kuitenkaan kykene mitään järkevää sanomaan. Kaikki puheenvuorosi ovat enemmän tai vähemmän vihamielisiä ja saavat varsinaisen puheenaiheen vaihtumaan yleiseen haukkumiseen. Lisäksi ärsyttävä tapasi siteerata koko edellisen kirjoittajan kirjoitusta täyttää turhaa koko ketjun.
Hyvää syksyä myös sinulle.
Poika
Eikö joku vastaava lehti juuri julkaissut kaikki Suomen vapaamuurarit? Nyt homot. Mitä seuraavaksi? Kohta voisi listata vaikka kaikki Suomen lapsettomat tai hiuksiaan värjäävät tai jonkin muun yhtä absurdin listan.
No just.

"Etten sanoisi: "nyrkein kosketeltaviksi".
Perähikiän homo ei halua olla koko kylän /(&¤"¤# näyttelykappale ja nähtävyys. Miks homoja pitäisi uhrata heteroiden asennekasvatuksen vuoksi?""

Perähikiältä yleensä homot muuttaa pois. Tosin, perähikiät ei nyt enää houkuta ketään asumaan siellä.

En tiedä kuka homoja oli uhraamassa, mutta alkaako muka nyrkit heti laulamaan siellä perähikiällä jos joku julkkis paljastaa olevansa homo? Siitähän kysymys oli, ei siitä että joku siellä perähikiällä tunnustais olevansa homo.

Sitä paitsi, jotkut kaappihomot on ihan turhaan kaapissa, joten hirveätä raahaamista tuskin tarvitaan harrastaa. Jos joku väkisin haluaa pysyä kaapissa, niin tuskin sieltä kukaan tulee hakemaan. Ei mua ainakaan yhtään nappaa.

Stacyllä meni vähän pullat ja jauhot sekaisin. Kysehän siis ei ollut niistä perähikiän homoista vaan ihan julkkishomoista.
Tuli vaan mieleen tästä keskustelusta yksi Annassa ilmestynyt juttu, josta kävi ilmi, kuinka vaivalloisesti omaa suuntautumistaan täytyy joskus varjella. En tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, kun jokseenkin tunnettu nuori naislaulaja kertoi kierrellen ja kaarrellen "kumppanistaan", josta paljastettiin lopulta vain nimen ensimmäinen kirjain.

Ymmärrän kyllä, että kaikki ihmiset eivät halua kertoa parisuhteestaan ja julkkiksen puoliso ei välttämättä halua julkisuuteen. Mutta tässä tapauksessa laulaja nimenomaan kertoi parisuhteestaan aika paljonkin ja koska pelkän etunimen paljastaminen ei mielestäni vielä paljasta ihmisen henkilöllisyyttä, ajattelen että tarkoituksena oli piilotella omaa suuntautumistaan.

Itse pidän näitä henkilöitä, jotka kertovat vaikka mitä kaikesta muusta yksityiselämästään paitsi seksuaalisesta suuntautumisestaan, jengipettureina.
Hei,

eilen tuli postin mukana uusi Kodin kuvalehti ja siinä olivat myös hienosti edustettuna Antti Eho ja Jukka Tikkinen Unelmakämppä ohjelmasta. Juttu oli minun mielestä kauniisti kirjoitettu, vaikka mielestäni ko lehti onkin aikalailla perinteisiä arvoja ylläpitävä.
Mantu pohti: "Itse pidän näitä henkilöitä, jotka kertovat vaikka mitä kaikesta muusta yksityiselämästään paitsi seksuaalisesta suuntautumisestaan, jengipettureina."

Mä en näkisi asiaa aivan noinkaan. Kyllä minäkin voin työpaikalla kertoa aika reilusti omista yksityispuolen asioistani - olkoonkin, etteivät ne mielestäni työpaikalle kuulukaan kaikin tavoin - mutta silti haluan säilyttää jotain asioita omasta yksityiselämästäni itselläni.
En koe, että minun pitäisi toitottaa vaikka seuraavassa Katsossa seurustelevani miehen kanssa, jos minulla on siihen syy. En, vaikka sitä seuraavassa Kodin kuvalehdessä päästäisin haastattelijan tekemään juttua kodissani olevasta japanilaisesta puutarhasta.
Tähän syynä voisi esimerkiksi olla se sydänsairas mummoni, joka ei tiedä (saati suvaitse) että seurustelen toisen miehen kanssa, olisi se mies sitten julkisuuden henkilö tai ei. Sekin voisi olla syy.

Samalla tavalla en ymmärrä juorulehtiä, jotka ottavat asiakseen outata julkkishenkilöitä. Onneksi se ei Suomessa sentään ole yhtä pahalla tolalla kuin ulkomailla saattaisi olla. Toisaalta, tuo aiemmin tässä threadissa julkaistu lista näytti juuri taas sellaiselle, mistä kaikki ovat itse outanneet itsensä ja sitä kautta voidaan turvallisesti laittaa lehteen näkyville, ettei jouduta tekemisiin yksityisyydensuojaloukkausten kanssa. ;)

--Druusi
Journalistinen pohjanoteeraus -jälleen kerran. Hymyllähän on merkittävät perinteet tällä tämänmoisen toimittamisen saralla. Yksi karmeimmista ja alhaisimmista oli aikanaan juttu "ristillä riippuvasta" Timo K. Mukasta. Että sikäli sen porukan (Hymyn kustantajan ja toimituksen) perillisissä ei mitään uutta.
"eilen tuli postin mukana uusi Kodin kuvalehti ja siinä olivat myös hienosti edustettuna Antti Eho ja Jukka Tikkinen Unelmakämppä ohjelmasta."

Perjantaina ilmestyneessä Apu-lehdessä (nro 38) oli Pekka Haaviston hyvä haastattelu.

"Pekka Haavisto osoitti siviilirohkeutta käyttämällä ensimmäisenä tunnettuna suomalaisena mahdollisuutta rekisteröidä parisuhde samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa...

... Parisuhdelakia yritettiin saada läpi jo sen hallituksen aikana, jossa olin ministerinä. Laki kuului Kari Häkämiehen esiteltäviin, mutta se otti niin hänen kunnialleen, ettei hän voinut sitä tehdä...

... Itse tapahtuma oli kamalan kiva. Antonion sukulaisia oli paljon mukana ja ne olivat aika värikkäät monikulttuuriset juhlat...

...YK:ssa tämä on ollut iso tabu, mutta minulle se on arkipäivää, ei siinä sen kummempaa. Selittelemään en ole joutunut".
Onneksi Hymy lopetetaan. Olisiko siellä ollut joku kaappihomo toimittaja, joka halusi vain tehdä listaa haaveiden miehistään ennen hommien loppumista...
Ministeriaikoinaan P.Haavisto osoittikin vähemmän rohkeutta kiertelemällä ja kaartelemalla homokysymysten esittäjälle... "Jos olisin homo, olisin aika huono homo"
Zeppelin on oikeassa. Sitten vasta, kun saa tarpeeksi rahaa ja riippumattoman aseman, ettei ura ole vaarassa, ollaan avoimia, jos ollaan.
"Itse pidän näitä henkilöitä, jotka kertovat vaikka mitä kaikesta muusta yksityiselämästään paitsi seksuaalisesta suuntautumisestaan, jengipettureina."

Minustakin on aina hienoa, jos julkkikset ovat avoimia seksuaalisesta suuntaumisestaan. Meidän on helppoa sanoa, että jos suositut, kaikkien tuntemat ja rakastamat julkisuuden henkilöt tulisivat reippaasti ulos kaapeista, se voisi muuttaa ahdasmielisen heterokansan suhtaumista homoihin.

Itse olen kuitenkin joutunut käytännössä todistamaan keski-ikäisten suomalaisten keskivertonaisten homofobiaa. Järkytyin todella, kun ymmärsin, millaisia mielipiteitä voi tavallisina ja älykkäinä pitämilläni ihmisillä olla.

En ihmettele yhtään, miksi esimerkiksi Sillanpää haluaa pitää rakkauselämänsä omana asianaan huolimatta julkisestakin vihjailusta, jota asiassa paljon käydään. Niin kauan kuin hänenkin ihailijajoukkonsa saa pitää harhakuvitelmansa, he pysyvät ihailijoina. Jos Jari yhtäkkiä ilmoittaisi olevansa homoseksuaali, valtavat joukot naisihmisiä järkyttyisivät tästä "iljettävästä, sairaasta" piirteestä. Miksi hänen pitäisi ottaa moista riskiä, kun oma ammatti ja toimeentulo on kiinni juuri siitä, että niitä ihailijoita riittää jatkossakin?
"Jos Jari yhtäkkiä ilmoittaisi olevansa homoseksuaali, valtavat joukot naisihmisiä järkyttyisivät tästä "iljettävästä, sairaasta" piirteestä."

Epäilen tätä kyllä vahvasti. Vai onko jollain jotain esimerkkiä, että näin olisi joskus käynyt? Eivät ne heterot oikeasti ole niin ahdasmielisiä kuin luullaan. Toki on olemassa äänekäs vähemmistö, jonka sanomisista raportoidaan lehdissä. Uutiskynnystä kun harvoin ylittää otsikko: "Hetero sanoi: homot on ihan ok".
"miksi edes vaivaudut kirjoittamaan jokaiseen keskusteluun, kun et kuitenkaan kykene mitään järkevää sanomaan. Kaikki puheenvuorosi ovat enemmän tai vähemmän vihamielisiä ja saavat varsinaisen puheenaiheen vaihtumaan yleiseen haukkumiseen. Lisäksi ärsyttävä tapasi siteerata koko edellisen kirjoittajan kirjoitusta täyttää turhaa koko ketjun.
Hyvää syksyä myös sinulle.
Poika"

Parahin Poika!

Itse asiassa minä olen vihamielinen koska vihamielisyys homopiireissä on käsinkosketeltavaa. Sitä vain ei koskaan nosteta pöydälle ja käsitellä jolloin toivottavasti tämä painostava tunne ajan mittaan häviäisi.
Minä olen ottanut itselleni sen paskahomman että minä nyt nostan näissä piireissä olevan yleisen vihamielisyyden pöydälle.

Muuten, perähikiöistä: Vahingonilo on paras ilo. Aikoinani kuulin ettei Rautavaaralla saa mitään duunia ellei ole keskustan jäsenkorttia. Nyt ne mankuvat isoon ääneen kunnanlääkäriä kun ketään lääkäriä ei saada muuttamaan sinne.
No uteliaisuus itselläkin voitti.

No pelkkä vilkaisu riitti. Tosi mahtava juttu.

Kuten sanottu, tolla lisättiin varmaa lehtien myyntiä. Heterot kauhuissaan ostaa, että ketä heidän idoli on "sellainen" ja homot myös haluavat tietää onko joku heidän idoli "meitä"..

Z-lehteä on tullut luettua, ja tvtä katsottua. Luulisi että niillä on joku aineistosuoja, kun niitä niin siististi hymyssä kopioidaan.

Onko asianomaisten lupa kysytty? tai mielipidettä? Kai heillä jotain oikeuksia on? Hymy syytteeseen, niimpä saisi paljon lisää mainosta..
Yleinen vihamielisyys? No en nyt siitä tiedä. Sitä saa mitä tilaa. Stacyllä kyllä on selvästi huonoja kokemuksia, se on kyllä ikävää, mutta rajansa kaikella.

Ei homopiireissä vihamielisyys ole käsinkosketeltavaa. Homot on varmaan keskimääräistä vainoharhaisempia, koska me olemme tietoisia siitä, että aina jollakulla on hampaan kolossa jotain sua vastaan, vain sillä perusteella, ettet nyt satu edustamaan sitä valtavirtaa.

Stacyn kohtaama vihamielisyys on varmaan kyllä sellaista, jonka Stacy on enemmän luonteellaan saanut aikaan.
"Stacyn kohtaama vihamielisyys on varmaan kyllä sellaista, jonka Stacy on enemmän luonteellaan saanut aikaan."

Tiedätkö vaiko oletatko?
Itse asiassa kovin moni muu on tarttunut mun hihaani ja puhunut ihan samanlaisesta vihamielisyydestä kuin mistä minä olen puhunut. He vain ovat väsyneitä puhumaan siitä julkisuudessa. Minäkin alan pikkuhiljaa väsyä.

Tartee olla aika jeesuskristus että pitää ihmisistä jotka eivät pidä sinusta. Minulla on ollut aika pitkä pinna.
No tietysti oletan. Enhän mä sitä voi tietää. En tosin usko, että asenteesi parantaa asiaa.

Miksi siis koet sitten niin paljon vihamielisyyttä? Itse en kyllä sitä koe, vaikka homo olenkin.

Ja puhumaan siitä julkisuudesta? Hmm. Siis pitäisikö ymmärtää että ole homoseksuaali julkkis ja koska sinut nyt on jotenkin pakotettu ulos kaapista, koet kokeneesi suurta vääryyttä.

Onhan se tosin ikävää, jos väkisin tehdään "outtaus", mutta ei kai siitä nyt koko loppuelämäänsä voi katkerana elää.

En ymmärrä miksi sun pitäisi muka pitää ihmisistä jotka eivät pidä susta? Yleensä tämmöiset ihmiset, jotka eivät pidä toisistaan välttelee toisiaan tai ainakin jättävät kanssakäymisen niin minimiin kuin mahdollista.

Ei kenenkään tartte olla niin jeesuskristus, että edistää omaa pahaa oloaan. Se ei ole millään tavalla terveellistä.

Musta silti tuntuu että tämä mystinen vihamielisyys on hyvin subjektiivista ja riippuu aivan tilanteesta. Olisi tietty ihan kiva tietää, että miksi tämmöinen vihamielisyys? Ei se nyt ihan sen takia ole ilmaantunut että nyt olemassa satut olemaan.
"Miksi siis koet sitten niin paljon vihamielisyyttä? Itse en kyllä sitä koe, vaikka homo olenkin. "

Setassa on passiivinen vihamielinen henki jolla halutaan tukahduttaa kaikki samoinajattelu. Puhun samoinajattelusta koska toisinajattelijoista -kuten Eheytys-liikkeestä - en puhu. Joka kerta kun olen esittänyt mielipiteitäni eri foorumeilla ne on tyrmätty tai deletoitu. Sitten ajan myötä huomaa että vallassa olevat Setakraatit ovat kuitenkin olleet samaa mieltä minun kanssani. Eli ei se ole kiinni mielipiteiden sisällöstä vaan siitä kuka ne julki sanoo.

"Ja puhumaan siitä julkisuudesta? Hmm. Siis pitäisikö ymmärtää että ole homoseksuaali julkkis ja koska sinut nyt on jotenkin pakotettu ulos kaapista, koet kokeneesi suurta vääryyttä. "

En ole homoseksuaali julkkis, mutta kyllä minut on pakotettu ulos kaapista. Onneksi se outtaus kuitenkin deletoitiin -pyynnöstäni- tältä palstalta.

"Onhan se tosin ikävää, jos väkisin tehdään "outtaus", mutta ei kai siitä nyt koko loppuelämäänsä voi katkerana elää. "

Näin minäkin olen ajatellut.

"En ymmärrä miksi sun pitäisi muka pitää ihmisistä jotka eivät pidä susta?"

Periaatteesta. Kunnioituksesta ihmisoikeuksia kohtaan. Ja sitten on vielä se mahdollisuus että jompi kumpi on ymmärtänyt tai tulkinnut toisen tarkoitusperät kauhealla tavalla väärin.
Minua itseäni kohtaan on osoitettu tällaista kärsivällisyyttä sillä olin uskis ja kauhean väärässä itse sitä tietämättäni. Lukuisat kärsivälliset ihmiset selittivät minulle miksi ja kuinka minä olin väärässä ja kun itse näin niin sitten uskoin.
Maksan kiitollisuudenvelkaa olemalla kärsivällinen sellaisia kohtaan jotka eivät pidä minusta. Ja sitä paitsi he sattavat olla oikeassa.


"Musta silti tuntuu että tämä mystinen vihamielisyys on hyvin subjektiivista ja riippuu aivan tilanteesta. Olisi tietty ihan kiva tietää, että miksi tämmöinen vihamielisyys? Ei se nyt ihan sen takia ole ilmaantunut että nyt olemassa satut olemaan."

On tiettyjä aiheita joista ei saa puhua näissä piireissä, Olli Stålström ottikin ne esille Seta-ketjussa. Ihmiset ovat pakotettuja sellaiseen hymistelevään konsensukseen. Kulissin tapana tapahtuu kuitenkin rumia asioita, kuten juopottelua, parisuhdeväkivaltaa, panettelua.
Jaakko Selinillä on lapsia joten kai hän on ihan "normaali"!
Itse kertoi omassa kesäohjelmassaan ohimennen. Taisi olla niin että lapset on nimetty Välskärin kertomusten mukaan. Sormuskin löytyy Jaakolta.
Jaakko Selin oli kyllä viime Z-lehdessä ja kertoi, että on miehensä kanssa ollut jo neljännesvuosisadan.
Ei ne homot hedelmättömiä sentään ole.
No niinpä...kyllä on minullakin vasemmassa nimettömässä sormus, kolme lasta ja oma mies ;-)
heh..siis...ne kolme lasta ja mies on kyllä jossain muualla kuin siinä sormessa...mut on ne kuitenkin olemassa :-D
Siis onko Jaakolla lapsiakin? Lapset kasvattaa kyllä ihmistä, ja Jaakko on fiksu ja vastuuntuntoinen kaveri, eli en ihmettele sinänsä. Mutta silti, missähän välissä hän on niitä ehtinyt tehdä? Olikohan tuo tieto ihan oikea?
Vai sellaista... No, TV 1:n Kesäparatiisi-sarjassaan hän kyllä puhui omista lapsistaan. Vieraana olevan pariskunnan lapsilla kun oli omaperäiset nimet ja siinä sivussa hän mainitsi, miten hänen omat lapsensa on nimetty. Tällainen käsitys minulle tuli tai sitten olen kuunnellut TODELLA huolimattomasti ja pyydän anteeksi väärää informaatiota. Kai joku tietää varmuudella asian oikean tilan?

Itse en kyllä oikein pidä hyvänä ideana tehdä lapsia jonkun sellaisen kanssa, jota ei oikeasti rakasta. Siis vaikka että homomies "tilaa" lapsen joltakulta lesbolta tai päin vastoin.
Selinin tapausta en tosin tunne enkä viittaa siihen.
  • 46 / 48
  • TOTUUS TEILLE
  • 28.9.2004 12:52
Muutamia totuuksia teille, jotka ette ole edes Hymyä lukeneet ja haukutte sitä. Ai teitä suvaitsevaisia ja kaiken ymmärtäviä homoja!

1. Ei siinä ole ketään "outattu". Se on hyväntahtoinen lista niistä ihmisistä, jotka ovat tulleet itse esim Z-lehdessä (jota kukaan tavan talliainen ei edes tiedä) julkisuuteen. Eli undergroundista on tehty myyvä juttu valtalehteen.

2. Eli täysin toimittu yksityisyydensuojalain perusteella. Kun itse tulet kaapista, sut voidaan mainita muuallakin. Ei ole olemassa "vain julkisuutta Z-lehdessä." Julkisuutta ei voi rajata tai omia.

3. Juttu on täysin asiallinen. Puhuu median tabuista homoudessa. Ja kertoo, kuinka nyt esimerkillisesti monet homot ja lepakot ovat tulleet julkisuuteen.

4. Te vain näette kaiken niin homomaisen tuomitsevasti. Hävetkää, alhaiset.

5. Hymyä ei ole lopetettu - ota sinäkin selvää - se oli Nykyposti. Hymy nostaa vain levikkiään.

Onnellinen lukija.
Rakas....TOTUUS TEILLE , kiitos tyhjentävästä kirjoituksestasi mikä oli kaiken kattava.
Ainoa mikä jäi puuttumaan oli Hymyn tilaus puh.numero...
Ihan vaan sen takia jos vaikka tiedon nälkä sattuisi yllättämään.

Haluaa myös noin onnelliseksi.....
www.hymy.fi

Autuus on yksin meidän. Homot kunniaan. Hymy on homojen oma valtalehti. HomoHymy!