Halmeko presidentiksi???!!!

Onko oikeesti totta, että Tony Halme ois jo saanu ehdokkuuden seuraaviin pressanvaaleihin?? Mä oon kuullu tällästä tietoa monelta eri taholta.. Ei ihan totta, mä muutan maasta!!!
  • 2 / 33
  • Public eye
  • 27.6.2003 13:30
Presidentinvaaleissa ehdokkaan saavat asettaa kaikki eduskunnassa edustettuina olevat puolueet ja lisäksi 20000 äänioikeutettua nimeä keränneet valitsijayhdistykset.
Ehdokas pitää ilmoittaa viimeistään 40 päivää ennen vaaleja, joten aikaa vielä on.

Tuskin edes perussuomalaiset (vai mitä ne oli) haluavat sitoa käsiään vielä tässä vaiheessa, varsinkin kun hra Halmeen aivoituksia on ehkä hiukan vaikea ennakoida noin pitkälle tulevaisuuteen.

Toisaalta Halmeen mahdollinen (todennäköinen?) ehdokkuus ei olisi niinkään huono asia, ainakin vaalikampanjassa puhuttaisiin asioista niiden oikeilla nimillä, mikä ei välttämättä ole perussuomalaisillekaan mieleen...
Niin no, olihan se velttokin ehdokkaana, mutta tuskin tämä kansa sentään niin kusipäinen ja hullu on, että moisen idiootin valitsisi keulakuvakseen. Eduskunnassa se nyt sentään on vaan yksi monista... onneksi :D
Kyllä Halme on vakavissaan varmaan rupeamassa eduskuntavaaliehdokkaaksi... sääli, populismilla, valheella ja harhautuksella pääsee liian pitkälle.
  • 5 / 33
  • Public eye
  • 9.7.2003 10:57
Mikä mahtaakaan olla Tony-boyn seuraava siirto kun hän kai pian Meikusta vapautuu:

a) Hän syyttää vaimoaan myrkytysyrityksestä, ottaa eron ja tilittää liiton kauheutta Seiskassa ja lööpeissä: "Nyt Puhuu Tony Halme"

b) hän katuu syvästi, tulee uskoon, liittyy AA-kerhoon, loikkaa kristillisiin, ilmoittautuu presidenttiehdokkaaksi ja alkaa kiertää puhujamatkoilla Päivi Räsäsen kanssa

c) hän pyytää toilailujaan anteeksi äänestäjiltään ja Paavo Lipposelta sekä loikkaa demareihin. Suosio kasvaa ennennäkemättömiin mittoihin koko maassa

d) hän tulee ulos kaapista, liittyy Setaan ja Painonvartijoihin, loikkaa vihreisiin, antaa lausunnon "Markus Drake on hyvä jätkä" ja aloittaa kampanjan HeSetan uudeksi puheenjohtajaksi
Hyvä-Hyvä Public Eye !!!! Jäämme odottamaan, mitä näistä tapahtuu! Jeh. PS. Mepasta seuraava pressa, tykkään kaljasta ja suuresta palkasta ja edustusautosta ja tykkään saada valtaa ja ottaa relax!
Itse olen odotellut vaihtoehtoa e. Halme pyytää anteeksi suomen kansalta ja kertoo kuinka Oikea Mies osaa tunnustaa virheensä ja pyytää anteeksi.
  • 8 / 33
  • Public eye
  • 31.7.2003 15:44
Tähän e-vaihtoehtoon näyttää ainakin osa mediasta jo henkisesti valmistautuvan - Iltalehden lööpeistä ja kansista päätellen Halmeesta ollaan hyvää vauhtia leipomassa urheaa sankaria, joka on toipumassa kuoleman kielistä pystyäkseen taas syksyn tullen eduskunnassa väsymättä ja suoraselkäisenä puolustamaan suomalaisia arvoja.
Odotapa vaan kun äijä pääsee tolpilleen niin johan mediamätkintä alkaa.
*hahaa*

public eye, kyllä pelasti päiväni:
"b) hän katuu syvästi, tulee uskoon, liittyy AA-kerhoon, loikkaa kristillisiin, ilmoittautuu presidenttiehdokkaaksi ja alkaa kiertää puhujamatkoilla Päivi Räsäsen kanssa"

tämän haluaisin kyllä nähdä ;) jotain antipatioita räsästä ja halmeako kohtaan? minullako? *hehee*
Median suhtautuminen T. Halmeeseen on sinänsä aika mielenkiintoinen juttu. En olisi ollenkaan yhtä optimistinen kuin Ruikku siitä, että hänen tekemisiään ja sanomisiaan oikeasti haluttaisiin (alkaa) arvioida samoilla kriteereillä kuin muiden kuolevaisten.

Iltalehden lisäksi hymistelykuoroon on liittynyt myös uusin Citylehti, joka esittää "välikysymyksenä" sinänsä älyttömän rinnastuksen "kumman pää pölkylle, Jäätteenmäen vai Halmeen?"

Kymmenestä lehteen päässystä haastatellusta kokonaista yksi (1) on sitä mieltä, että Halmeessa olisi ehkä enemmän moitittavaa kuin Jäätteenmäessä. Kolme äänestää tyhjää, mutta muut kuusi ovat sitä mieltä, että TH on "hyvä tyyppi", "kansan mies", "mitä Halme on tehnyt väärin" jne.

En tiedä, kertooko tämä enemmän Citystä vai Stadin pintaliitäjien ajatusmaailmasta (vai ovatko ne sama asia), mutta aika helvetin masentavaa yhtä kaikki.
Ihan samaa mieltä edellisen puhujan kans. Jos haastatellut pintaliitäjät olis sanonu että Halmeen pää pölkylle, niin Toni ois varmaan kulkenu lehtileike kädessä parannuttuaan ympäri baareja ja murskannu jokaisen häntä vastaan sanoneen trendipellen! Sen ymmärtää vielä et kontulalainen massa äänestää Halmetta mut jos Suomen tuleva "kerma" (just joo...) on samalla kannalla, niin eipä hääpöiseltä tän persläpi-maan tulevaisuus näytä... Eurooppalaisuudesta ollaan aika hiton kaukana! Mikä siinä onkaan et kaikkee suomalaista leimaa aina niin täydellinen junttimaisuus. Verratkaapa Halmetta eurooppalaisiin vastineisiinsa Haideriin ja siihen ranskalaiseen oikeistopoliitikkoon jota en just nyt muista. Kyllä älyllinen taso on muualla vähän toista!
Minusta Halme on yllättävämpi persoona kuin mitä annetaan olettaa. Esimerksiksi tieto, että Tony Halme olisi ollut ryyppäämässä edellisenä iltana ennen kohtalokasta tapahtumaa hyvän ystävänsä Chris Owenin (Janitan ex. manageri, transseksuaali nainen ---> mies) kanssa.

Mun mielestä C.O. olisi aika erikoinen ystävä homovihaajalle, vai mitä?
Niin - Halmeen kanssa Lostarissa ryypänneenä (ei, en sinä iltana) voin kyllä ihan rehellisesti todeta ettei Halme ole homovihaaja - tuskin hän ihan mua miellyttääkseen iltaa istui, vaikka ihan hyvin tiesi missä mennään.
Vetti - keskustelitteko Halmeen kanssa aiheesta, vai mikä saa sinut "rehellisesti" toteamaan, että TH ei ole homovihaaja. Se, että hän viihtyy seksuaalisuudeltaan valtavirrasta poikkeavien seurassa, ei millään tavalla tee tyhjäksi hänen kirjoittamiaan ja sanomiaan asioita.

Päinvastoin, se saattaa olla yksi osoitus hänen monin muinkin tavoin ilmenneestä hyvin ristiriitaisesta suhteestaan seksuaalisuuteen - sekä omaan että muiden.

Yleensä suhtautuisin erittäin varoen kanssakäymiseen hänen ja muiden hänen kaltaistensa arvaamattomien homofoobikkojen kanssa.
Jep, kyllä juteltiin ihan aiheesta. Ei siitä mitään elämää suurempaa henkevää keskustelua syntynyt, mutta en ainakaan huomannut Tonyn käytöksessä mitään muutosta mun suhteen.

En tiedä, mitä hän on homoudesta kirjoittanut tai sanonut (jos nyt iltapäivälehtien lööppejä ei oteta huomioon), joten siihen en voi mitään kommentoida.

Sellainen mielikuva on kuitenkin Tonyn sanomisista/kirjoituksista muodostunut, ettei niitä voi tulkita kuin piru raamattua, vaan niihin pitää voida suhtautua "oikein". Siis loiventaa sitä kirjoitusta. On niissä joskus harvakseltaan asiaakin.
Aika paksua tekstiä TH on kynästään päästellyt ainakin joissakin kolumneissa (Alibi tai vastaava). Toisaalta hän on oppinut korostamaan eri yhteyksissä, ettei hänellä ole kerrassaan mitään homoja ja lesboja vastaan.

Seuraavassa lauseessa hän kuitenkin saattaa ilmoittaa olevansa ehdottomasti homoparien adoptio-oikeutta vastaan (lapsen edun nimissä tietenkin) ja kertoo totuutena prosenttilukuja siitä, miten tehokkaasti "pilleri päivässä" parantaa homoudesta.

Samaa luokkaa ovat hänen mielipiteensä esim. maahanmuuttajista. Näennäisen hyviä uudistusehdotuksia hän höystää niin räikeän populistisilla ennakkoluulojen kyllästämillä kommenteilla, että niitä ei toivoisi yhdenkään kansanedustajan aivoissa syntyvän.

Mielestäni hänen sanomisissaan ei ole mitään loiventamisen aihetta. Päinvaston, niiden ristiriitaisuudesta voi päätellä, että hän itse pyrkii tietyillä toistuvilla fraaseilla pehmentämään todellisia ajatuksiaan, jotka käyvät silti kyllin selvästi ilmi kokonaisuudesta.
TH persoonana on mennyt mies. Tukehtumisesta johtuva happivaje aivoissa on tehnyt tehtävänsä. Ei tunnista enää omia ystäviäänkään.
Mitä? Onko Halmeella muka ollut ystäviä vai? Ja hei.. Tuskinpa sen pääkopassa on ollut mitään mikä olisi kovin pahasti voinut vaurioitua happivajeesta. Tais ÄO nousta herralla, kun ylimääräiset taustahälinää aiheuttavat verkotukset hävis :P
Hmm... en nyt ole ihan varma, onko mitään järkeä spekuloida Halmeen älykkyysosamäärällä tai muilla henkilökohtaisilla ominaisuuksilla. Mieluummin Politiikkafoorumilla voitaisiin keskittyä ns. asiakysymyksiin - vaikkapa nimenomaan tuohon poliittiseen puoleen...

- smo (yksi ylläpitäjistä)
Juu. Oikeassahan olet. On vain niin vaikea suhtautua Halmeeseen asiallisesti kun on lukenut hänen tuotoksiaan ja kuunnellut hänen sanomisiaan. Mutta siis jos asiallisesti puhutaan, niin olisin kyllä aika yllättynyt jos Halmeen kaltainen henkilö valittaisiin Suomen presidentiksi. Ei niitä protestiääniä nyt niin paljon voi olla...eihän? *gulp*
Itse mietiskelin taannoin, että Halmeella tuskin on mahdollisuutta päästä presidentiksi. Ääniä mies voi kyllä kerätä paljonkin, mutta en oikein usko, että edes toiselle kierrokselle pääseminen olisi mahdollista. Se vaatisi jo niin paljon ääniä.

Toisella kierroksella seinä tulisi viimeistään vastaan. En voi uskoa, että seitsennumeroinen määrä suomalaisia äänestäisi presidentiksi henkilöä, jolla ei ole todellista poliittista taustaa ja valtiohenkilömäisiä (huom. tasa-arvoinen ilmaus) ominaisuuksia.
Eiköhän tuo Tonyhalme-kupla ole jo puhjennut. Hänen 16 390 äänestäjästään vähintään 10 000 on lienee jo huomannut, että ei tiennyt, mitä oli äänestyskopissa tekemässä.

TH on tyypillinen kaljakuppilassa uhoaja, joka saa jankkauksellaan ihmisten päitä käännettyä joksikin aikaa, mutta kun teot alkavat puhua, ei sanoista enää ole korttitalon pystyssä pitäjäksi. Parilla täkyaiheella ei politiikassa pitkään pärjätä. Jos eduskunnassa haluaa pysyä parrasvaloissa, on hallittava suurempia kokonaisuuksia tai muuten vajoaa hiljaiseen takarivikastiin, jota kukaan ei enää seuraavissa vaaleissa muista.

Tietysti on olemassa tietty joukko samanlaisia viikinkikahjoja, jotka aivan periaatteesta haluavat edelleen pitää yllä illuusiota rehdistä suomalaisesta perusmies-Halmeesta, vaikka siltä on pohja pudonnut jo ajat sitten. TH:n viimeisimmät lausunnot julkisuudessa vain murentavat tuota pohjaa entisestään.
Tony on huomattavan sexy mies.

Mitä pressan pestiin tulee, niin olisko se nyt niin vaarallista kun kohta on olemassa vain EU-presidentti ja sehän tulee olemaan aina niin ihastuttava P. Lipponen.

Siinä on oikea uhka - suuruudenhullu salamyhkäinen vallankahmija.

Tosin vakava takaisku matkalla norsunluutorniin ehti jo tapahtua kun Paavo menetti pääministerin paikan josta käsin olis ollut helppo voidella EU-pamppujen perseitä ja pitää itsensä niiden mielessä. (Perseet, pamput ja voitelut... Kuulostipa sexyltä)

Nyt täytyy ponnistaa vähäpätöisestä puhemiehen pöntöstä käsin.
Eiköhän eduskunnan puhemies ole kuitenkin hierarkiassa pääministeriä korkeammalla...
Puheenjohtajan valta-asema perustuu lähinnä siihen, että pääministerin on aloitettava omat puheensa "arvoisa puhemies..."

Mutta kouriintuntuvaa raakaa valtaa, juuri sitä mitä P- Lipponen himoaa, puhemiehellä ei ole. Se on aika lailla koristevirka, mutta toisaalta kuka näistä etiketin perverssioista tietää.

Eikä puhemiehellä ole mitään asiaa EU:n valtakoneiston syvimpiin kabinetteihin kuten pääministerillä.

Vanha luuska Uosukainenkin reissasi pitkin Kiinaa katsastamassa viuhkatehtaita, silloin kun Lipponen nuohosi vallan käytävillä.
Hyvin arvattu! Nyt on Halme uskovainen. KOhta kristillisdemokraatti ja tie mikä. Lukeekos Halmekin ranneliike.nettiä?
Juu... Public Eye oli kyllä melkoinen ennustaja tossa Tony Halmeen uskoontuloasiassa. Mitä seuraavaksi...
Eduskunnassa ei taida vielä olla yhtään avoimesti homoa kansanedustajaa? Lupaan äänestää ensimmäistä sellaiseksi julkisesti tunnustautuvaa ehdokasta.
Anni: Eipä taida niin. Ainoa joka tulee mieleen on se Vihreiden ex-kansanedustaja ja ex-ympäristöministeri, jonka nimeä en nyt juuri muista.
Vihreiden Pekka Haavisto rekisteröi parisuhteensa taannoin. Sateenkaaren värisiä ehdokkaita viime vaaleissa oli muutama. Tälläkin hetkellä eduskunnassa istuu muutama seksuaalivähemmistön jäsen, mutta ovat visusti kaapissa. Suotakoon se heille.
Muuten Halme sopisi vallan hyvin kristillisdemokraateihin, koska kumpaistenkin arvomaailmat olisivat samoja: vähemmistöjen oikeuksien polkeminen, vääräuskoisten tuomitseminen (muslimit, yms. joutuisivat ehkä koville)ja yleinen kova kurikaan ei olisi vierasta näille politiikoille.

Vähemmistöryhmien kuten homojen rekisteröintijuhlan häiritseminen onehkä omalta osaltaan aiheuttamassa puolueesta loikkauksiin.