Lopettakaa selittely, pojat;)

  • 1 / 3
  • Peverssi
  • 1.9.2003 21:06
Tämä on muuten mieleenkiintoista! Tälläkin palstalla moni väittää, että esim Lesbous on "eri asia" kuin homous, koska siinä ei harjoiteta "saastaista" anaaliseksiä. Miehen ja Naisen välinen anaaliseksi taas on ok, koska siinä seksiä kumminkin harjoittavat nainen ja mies;) Homous on perverssio ja saastainen sairaus, mutta ok bi-miehille, koska nämä siinä ohella lisääntyvät naisten kanssa. Siispä on "Ok" jos minäkin homostelisin, kunhan hankkisin siihen vielä sivulle vaimon ja lapsen, joille valehteleisin seksuaalisista taipumuksistani, kunnes nämä jossain vaiheessa saisivat tietää, ja kulssini romahtaisivat ryminällä;) Tai sitten olisi "Ok" että harjoittaisin anaaliseksiä, kunhan kohteena olisi nainen, koska miesten kanssa seksin harjoittaminen on perverssiä ja sairasta, mutta naisen kanssa taas ok, vaikka tätä naisi kullilla peräaukkoon?Antaaka jo periksi pojat! Ei tuollainen mene läpi pokkana edes pahimmassa Hetero-junttilassa. Lopettakaa nuo vitun sairasluokitukset ja myöntäkää:Homot voidaan ehkä luokitella "sairaiksi", mutta samalla perusteella niin voi tehdä myös puolelle suomen hetero väestöstä. Säälittävää ininää ja naurettavia tekosyitä!
  • 2 / 3
  • Garmisch
  • 2.9.2003 16:42
Rauhoitus nyt, hyvä Pe(r)verssi. Tuskin tällä palstalla kovin moni on miesten välistä anaaliseksiä väittänyt saastaiseksi :)

Mutta paikkansapitävän pointin esitit kyllä. Useista (heteromiehistä) homous on "hyivittu" ja lesbous "pääsenksmämukaan". Mistähän johtuu pohjimmiltaan? Raamattu? Media/filmit? Valta?

Mutta toi anaaliseksijuttu. Mä luulen että hetskumiehiä ei niin se anaali häiritse, vaan se, että ne ei kertakaikkiaan pysty kuvitella kahta miestä yhdessä alasti ilman että alkais ällöttää. Ja mistäköhän se sitten johtuu loppujen lopuksi... tuskin vain siitä, etteivät itse ole homoja.
  • 3 / 3
  • Perverssi
  • 4.9.2003 18:59
Mutta silti meitä tunnutaan aina vertaavaan eläimiinsekaantujiin ja pedofiileihin. Monillehan "homo" on pedofiilin suora synonyymi. No, mitäs toimintaa tämä tässä sitten on:

http://www.nelonen.fi/uutiset/arkisto_uutinen.asp?d=13797

Saati sitten tämä:

http://www.cnn.com/2001/WORLD/africa/12/10/infant.rape/

Aika mielenkiintoista! Ja todellakin, samaa paskaa tulee sieltä niin naisen kuin miehenkin perseest! Ja sitten kyllä ihmetyttää, että miksi niitä biseksuaaleja suvaitaan enemmän kuin meitä? Onko se avioliitto, yhdyntä, vaimo+lapset joku pyhä riitti, joka sitten pyhittää ihmisen, että saa tehdä ihan mitä haluaa, kun ne kumminkin tekevät IHAN SAMOJA juttuja kuin me! Niillä on vain siinä päällä paremmat kulssit! MISTÄÄN MUUSTA ei MISSÄÄN VAIHEESSA ole ollut kysymys, paitsi siitä, että TEISTÄ se on "nätimpää", kun homppelilla nyt kumminkin on se oma poika siinä vierellä. Eli se lisääntyminen on joku perkeleen itseisarvo ihmiselle(yrittää pysyä rauhallisena)!

No, kumminkin! Ja niinkuin jo aiemmin mainitsit, niin kyllä ne Heterotkin kykenevät saamaan aika pahaa jälkeä. Siis, jos me alentuisimme seuraamaan alimpia viettejämme. Toteuttamaan "luonnollisia" taipumuksiamme:

http://www.anycities.com/eurooppa/sivu1.html