Jäkinärästystä

  • 1 / 2
  • Perverssi
  • 28.8.2003 3:45
Mieltäni painaa vieläkin Hesarin jo melkein viikon takainen artikkeli, josta keräsin tähän hieman vasta-ajatuksia.

Saska Snelmannin hieman Image tyyppinen ”shokeeraava” artikkeli oli tarkoitettu ehkä enemmänkin hetero kuin homo kansalle, mikä jo entisestään lisäsi tuho vaikutusta. Artikkelin väitteiden kaatoon ei tarvitse olla mikään älynjättiläinen:
Ääriuskonnollinen maaseutu vs vapaamielinen kaupunki ei ole tätä päivää. Nykyisestä muuttoliikkeestä johtuen kaupunkeihin valuu entistä enemmän ihmisiä pääosin agraarikulttuureista, olkootpa sitten joko syntyperäisiä, paljasjalkaisia suomalaisia, tai karjankasvattajia Itä-Afrikan vuoristo ylängöiltä. Suomen tapauksessa(päinvastoin kuin esim Hollannissa tai Tanskassa) samaa kaavaa voi soveltaa kumpaankin, koska kumpikin ryhmä on suunnilleen samoista lähtökohdista lähtevää, ainakin ideologisesti. Näin ollen se kaupungin vallitseva kasti kyllä nimenomaan on niitä maalais ”Juntteja” ja usein varsinkin nuoria, joiden maailmankatsomus nimenomaan on sitä mustavalkoista ”Hyvä&Paha” akselia. Eli esim, meitä verrataan pedofiileihin ja eläimiin sekaantujiin, ja ollaan sitä mieltä, että se on ”Ihan eri asia”; kun vaikkapa kyseessä on lesbo, heterojen välinen anaaliseksi, tai vaikkapa suomalaismies harjoittamassa seksiä alaikäisen tytön kanssa. Tuo aiempi lause muuten tiivistää(ainakin omien kokemuksieni perusteella)kyseisen(pääosin kyllä suomalaisen yhteiskunta ja ikäluokan)ajatukset, eli maailmaa pyörii vain MINUN ympärilläni, ja koska MÄ oon nuori, niin MÄ oon jotain. Oikeen mielessä kaikuu vielä(hintahtavan) nuorisojumala pikku-g:n akkamainen itsensä toisto:”Me ollaan nuoriso! Me ollaan tulevaisuus!” pääosin melankonisen teiniyleisön säestämänä. Eli ikävä puhkaista kuplasi Snelman, mutta et mitä ilmeisemmin edes ole biseksuaali, joten et tiedä elämästämme tuon taivaallista, saati sitten, millaisia ongelmia kohtaamme.
Valtaosa tapaamistani uskonnollista ”suvaitsemattomista maalaisjunteista” on hyväksynyt minut nimenomaan uskonnollisen vakaumuksensa vuoksi. He eivät ole hyväksyneet seksielämääni, mutta hyväksyvät minut ihmisenä, koska heidän uskontonsa käskee ensin olemaan synnitön, jos mielii tuomita toisia. Tämä saattaa kuulostaa monelta teistä pihtailulta, mutta verratkaapa sitä muuten suomalaiseen keskiverto junttiin: ”Homot? Hyi yäk! Siis, kuinka vitussa joku voi olla niin SAIRAS, että työntää oman kullinsa toisen miehen perseeseen? Hyi yäk! PERKELE! Kyllä tommoset kaverit sais laittaa hoitoon! Sanokoot tän maan vasuri ja muut hippipellet mitä tahansa, niin semmonen on SAIRASTA, eikä sitä pitäs mitenkään hyväksyä normaalina, saati sitten kannustaa lapsia ja nuoria! Jos MINÄ saisin päättää…”
No niin, folks! Me kaikki varmaan tiedämme, mitä tämän jälkeen seuraa? Mielisairaaloiden äkkitäyttymisiä, massiivista lääkitystä, pakkoterapiaa. Äärimmäisessä tapauksessa kaasutuskammiota tai polttouuneja. Älkääkä muuten antako pettää itseänne: Teidän ”ystävänne” ajattelevat teistä aivan samalla tavalla, mutta heiltä puutuu MUNAA sanoa se. He käsittelevät teitä luonnonilmiönä, sairautena, ei IHMISENÄ, mikäli ette sitten satu olemaan nainen jolloin taas kyse on ”Aivan eri asiasta”;)

Ja mitä maahanmuuttajien levittämään ”suvaitsevaisuuteen” taas tulee, niin…Niin! Mehän kaikki tiedämme sen synkän pikku salaisuuden, mitä kukaan ei uskalla sanoa ääneen; Eivät ne meitä suvaitse! Ne tulevat aivan eri kulttuurista, johon saattaa kuulua vaikkapa naisten silpominen, ja kohteleminen vaihtotavarana. Länsimaiset valkoiset kristityt ovat tuoneet esim Afrikkaan niin demokratian, ihmisten tasa-arvoisuuden lain edessä, kuin vaikkapa naisten oikeudet. Itse asiassa britit joutuivat vielä 1800-luvulla uhkailemaan väkivallalla useita afrikkalaisia heimoja, ennen kuin orjuus saatiin lähes tulkoot kokonaan hävitettyä Afrikasta, ja se kukoistaa vieläkin esim Länsi-Afrikassa VALKOISTEN keskuudessa herättämästä pahennuksesta huolimatta. Ja muuten, ne olivat mustia, jotka toisiaan möivät orjiksi valkoisille, jotka istuivat kaikessa rauhassa etuvartioasemissaan maanosan länsi-rannikolla, ja sitten lastasivat orjat laivoihin. Ja Islam muuten tuomitsee homoseksuaalisuuden ilman minkäänlaisia varaumia, eikä vaadi MINKÄÄNLAISTA itsetutkiskelua, päinvastoin kuin kristinusko(ja sallii esim neljän vaimon pitämisen, ja naisen tappamisen aviorikoksesta) Sharia taitaa määrätä siitäkin kuolemanrangaistuksen, ja mielestäni onkin aika kuvaavaa, että Jerusalemissa kaikesta kiihkoilusta ja fanaatikoinnista huolimatta on homo klubi JUUTALAISELLA puolella kaupunkia. Eli tuossa nyt sitten kantani sitten siihenkin konfliktiin:)
En nyt tietenkään halua tuomita maahanmuuttajia, heillä on ikioma kulttuurinsa, johon meidän ei tule puuttua, ja onhan heidänkin keskuudessa homoja ja biseksuaaleja, jotka elävät vähintään yhtä tukalissa oloissa kuin me syntyperäiset suomalaiset. Mutta pointtini silti oli, että maahanmuuttajat eivät merkittävästi lisää homojen suvaitsemista, mutta eivät toisaalta sitä vähennäkään. Suomi on jo itsessään niin suvaitsematon maa, että tänne pitäisi tulla aikamoisia fanaatikkoja, ennen kuin täällä asenteet alkaisivat merkittävästi koventua. Ne näet ovat jo äärimmäisen kovat, mutta vain muhivat pinnan alla. Niin valkoisten kuin mustienkin nuorten keskuudessa kohtaa yhä USKOMATTOMIA ajatuksia, ja juttuja meistä, vailla tietenkään minkäänlaista itsekritiikkiä. Parhaiten tätä kai kuvasi elokuva ”Young Love” jossa Jukan vanha kuvaamataidon opettaja paljastui vanhan kommarin lisäksi vielä homoseksuaaliksi. Eli noi vanhat taistolaiskääkät ja muut hipit vaan niitä homoja on, ei me nuoret!
Me ollaan heteroita, kun meissä on suomen tulevaisuus!!!
  • 2 / 2
  • höek
  • 28.8.2003 19:15
Nyt unohdit kyllä haukkua myös kirjailijat ja kuvataiteilijat joiden maantieteellistä sijoittumista Suomessa artikkelissa myös käsiteltiin