Pervessin vastaisku!

  • 1 / 5
  • "Sairas"
  • 16.8.2003 9:22
Itseäni huvittaisi tietää, että millalailla se homous on teille uhka? Eikö teidän pitäisi olla onnellisia, että on vähemmän miehiä tavoittelemassa naisianne?

Ja harvemmin kukaan on vaatinut sen enempää avioliitto kuin adoptio-oikeutta. Olisi jo aika hienoa, jos meidät jätettäisiin rauhaan, eikä järjestettäisi aina meistä puhuttaessa valtavaa filosofista väittelyä siitä pitäisikö meidän lynkata vai ei!

Ja tottakai homomiehillä on paljon irtosuhteita, koska yhteiskunta(varsinkin suomessa)suhtautuu niin tuomitsevasti siihen, jos me eläisimme niinkuin "normaalit" ihmiset.

Tiesittekö muuten, että neljännes AIDS-tartunnoista esim afrikassa on aiheutunut lääkärien ja sairaanhoitajien apäammattimaisesta toiminnassa terveyskeskuksissa. Yleensä homot aktiivisesta seksielämästään huolimatta hoitavat tämän puolen aika hyvin, ja tarkatuttavat itsensä paljon säännöllisemmin kuin monet heterot!

Ja millä perusteella väitätte, että meidän elämämme on yhtä isoa pinnallista juhlaa? Ai että heterotko muka (2000-luvun suomessa) eläisivät ihan säännöllisissä suhteissa, ja kunnoittaisivat toistensa tunteita, eiväkä etsisi hedonistisesti vain lisää seksikokemuksia? Yeah right!

Ja nyt kun lähdettiin "luonnollisuuden tielle" mikeseivät (homofobi)heterot tuomitse myös lesboutta. Heterojen maailma suorastaanhan KUHISEE homoutta ja homoerotiikkaa, mutta vain naisten keskeisen "hyväilyn muodossa"

Miksi puhuttaessa lesboista hetero(miehet)ovat niin sympaattisia ja tukevia, mutta kun puhutaan homoMIEHISTÄ niin sitten otetaan esiim keihäät seipäät ja kaasustuskammiot. Mitä HITON logiikkaa tässäkin on? Ja jos halutaan kieltää kaikki homous ja kaikenlainen homoseksuaalisuus, pitäisi kai olla valmiitta kieltämään myös naisten lesbous ja biseksuaalisuus, jotka ovat vain saman ilmiön eri muotoja!

Mutta kun tuomitsija linjalle lähdettiin, miksi pysähtyä siihen? Miksi suomessa on näin helppoa hankkia avioero? Eikö avioero ole yksi yhteiskuntamme tukirangoista. Miksi sitten avioerot hyväksytään niin helposti, ja avoliitot ovat niin suosittuja? Eikö tälläinen toiminta(ja sen suosiminen)rapauta yhteiskuntaa? Poistetaan avoliitot laillista liittojen piireistä, ja asetetaan ainakin 5-vuoden EHDOTON vankeusrangaistus kaikille avioeron tehneille. Eihän tälläiseen yhteiskuntaa rappauttavaan sopimusrikkomukseen suhtaudutan tyynesti näissä teidän niin mainostamissa "luonnollisissa" kulttuureissakaan.

Ja ei nyt pysähdytä kun kerran alettiin tuomitseminen! Prostituutiohan nyt on liki homoseksuaalisuuteen verrattava PERVERSSIO. Isot, kaljamamahaiset 50:set miehet, vanhukset ja vammaiset tyydyttämässä seksuaalisia "terpeitaan" Hyi hitto! Sehän on LUONNOTONTA, sillä luonnossa vain PARHAAT yksilöt saavat nauttia seksistä, EI HEIKOIMMAT. Ja nyt tätä nautintoa meinataan tarjota näille pummeille vielä verovaroista! Taidanpa ottaa nostaa "perverssiä" peesettäni, ja muuttaa ruotsiin, jossa ei veronmaksajia rasisteta moisella pummien HYYSÄYKSELLE!

Ja eikös yhteiskuntaa rappauttavien ja "perverssien" tekojen listalle voisi nostaa myös anaaliseksin, siis kaikilla TASAPAUOLISESTI! Mitä eroa siinä on, jos mies panee mies perseeseen, ja toinen mies panee naista? Onko naisen paskaa puhtaampaa ja luonnollisempaa kuin miehen. Vaikka olenkin näin "luonnoton" että arvomaailmani on varmaan seksuaalisuuteni myötä täysin kieroutunut, kehtaan epäillä.

Ja samalla logiikallahan täytyy kaikenlainen lesboilu kieltää katukuvasta ja kaikesta virallisesta ja epävirallisesra levityksestä. Eihän nuorillemme saa antaa "kieroutneita" roolimalleja?

Ja kun nyt alettiin, niin turha luulla, että panisin kaasulla jalkaa. Itseäni on aina useaan otteeseen ärsyttänyt, että sellaiset ihmiset joita minä tuen VEROVAROILLANI haukkuvat minua luonnonoikuksi. Kuinka luonnollista se sitten on, että yhteiskunta pitää tälläisiä ihmisiä puoliväksin elossa. Eikös se ole 3-miljoonan vuoden evoluution sinnikästä vastustusta?

Pistetään sellainen (armollinen) 6-kk armon aika, jos ei siihen mennessä etsi töitä, saa selvitä omilla tai liiton kassalla. Yhteiskunnan ei pidä enää YHTÄÄN tukea tälläisiä pummeja! Vittuun inhimillisyys ja luonnonarvot kunniaan! Jos ei töitä omin avuin löydy(tai sitä kehtaa ottaa vastaan)ansaitsetkin kuolla pois!

Ja lista senkuin vain jatkuu;) Miten olisivat sitten vaikka vanhukset ja vammaiset. Mielestäni LUONNOLLISIA arvoja korostavassa yhteiskunnassa kaikkia kansalaisia pitäisi VELVOITTAA tulemaan terveyskeskuksiin heti raskauksen ilmenemisen jälkeen. Siellä arvioitaisiin, että millainen lapsi olisi tulossa. Homo, lesbo bi, kuuro, sokea, cp-vammainen, rampa, luonnonoikkuja ei suvaittaisi. Kaikille tyynesti vain abortti!

Hetkinen! Ettekai te perkeleen fasistit ala tuntea myötätuntoa näitä uhraja kohtaan? Ai niin! Minä perkele unohdin! Hehän ovat HETEROITA, joiden kanssa teidän on helmpompi samaistua kuin meidän "kakanuolijoiden"

No kuulkaas pojat! Heterous ei ole mikään peruste tuhlata yhteiskunnan kalliita veroeuroja. Jos olet sen verran vammainen että tulet esim koulussa tarvitsemaan erityistukea, saat mennä saman biokuonan mukana kaatopaikalle! Ei puhtaan ja TERVEIDEN ARVOJEN yhteiskunnan tue tukea sellaisia luonnonoikkuja, vaan terveita ja vahvoja yksilöitä, eiväthän tälläiset LUONNONOIKUT selviydy luonnossakaan, miksi sitten "luonnollisessa" valtiossa?

Ja sitten siirrytän vanhuksiin. Vaadin, että Kansaneläke on tältä sekunniltä VÄLITTÖMÄSTI lakkautettava. Enää ei tarvita siirtolaisia maksamaan KENENKÄÄN eläkkeitä, kun jokainen tulee toimeen omillaan tai lapsien auttamana(eivätkös kaikki "luonnolliset" ihmiset koe velvollisuudekseen hoitaa omia vanhempiaan?), sairaanhoidon työntekijöistä enää ole pulaa.

No miksi muka ei ole pulaa? Siksi kun julkista sairaanhoitoa ei enää ole! En minä ainakaan halua antaa veroeuroistani tukea jonkun kurttumummon syöpäleikkaukseen. Ei ole LUONNOLLISTA, että ihmiset elävät sen rajan yli, etteivät he enää kykene hallitsemaan enää edes omaa ulostustaan! Kuolkoot siis pois, niinkuin kuolevat luonnossa. VÄLTTÄMÄTÖNTÄ ei enää pidä torjua verorahoilla! Kun kuolema ja vanhuudenvaivat lopulta tulevat meidän jälkiteollisessa yhteiskunnassamme eri vaivojen muodossa, pitää ne hyväksyä osana luonnonkiertokulkua. Kyllä nyt tuntuu tottapauhuen aika tyhmältä, että meillä pidetään luonnollisena että ihmisistä pidetään verovaroilla huolta kun he eivät enää kykene pitämään huolta itsestään. Millaisessa perversissä holhousyhteiskunnassa me elämmekään?

Je hei! Eipäs vaihdeta sivua siellä! Täältä tulee vielä lisää ehdotuksiani luoda "luonnollinen" valtio. Miesten ja naisten tasa-arvo on välittömästi lakkautettava. Missäpäin luontoa nisäkkäiden keskuudessa uros ja naaras ovat tasa-arvoisia? Jos tutustus läheisimpiin kädellisiin sukulaisiimme niin huomaatte, että ne elävät haameriyhteisöissä. Niissä uros on vallitseva osapuoli, ja sillä voi olla useitakin naaraita. Tosin vain NIILLÄ uroksilla, jotka soiden menojen ja kamppailujen jälkeen pääsevät lisääntymään ja siirtämään VAHVIMMAT geeninsä eteenpäin. Näinhän se on LUONNOSSA!

Pointtini kuitenkin oli tässä saarnassa, ettei luonto tunne tasa-arvoa. Se on taas tämän teollisen yhteiskunnan turmeleman länsimaisen ihmisen jorinoita! Esim työelämässä naisen ja miehen tasa-arvoa suojellaan kaikenmaailman erityis-säädännöillä, joissa työnantaja ei esim saa kysyä hakijan perhetaustaa, ja hänen on pakko palkata sijainen naisen jäätyä äityislomalle, ja maksettava jopa tälle samaan aikaan palkkaa! Työpaikoilla usein ne miehet ja naiset, joilla ei ole lapsia, tekevät työn tämän itsekkään miestä leikkivän valtion lellikin puolesta, sijaista ei aina palkata! Armeijassa naiset nauttivat useista erikoisoikeuksista(esim oikeudesta pitää pitkiä hiuksia) ja Ruotissa yrityselämä saatiin lisäämään naisia johtopaikoilleen kiintiöillä uhkailemalla. Joo! Mies ja nainen töissä tasapuolisesti rinta rinnan. Luonollista totta maar!

Vähän aikaa sitten eduskunta muuten hyväksyi lain, joka antaa valtion tukea adoptiota aikoville. Mielestäni tämä on täysin väärin, samoin kuin hedelmöityshoidot lapsettomille. Kuinka "luonnolista" se on tukea VEROVAROIN sellaistan lisääntymistä, jotka eivät ilman jotain viagraa voi lapsia saada. Puhumattakaan nyt sitten jonkun neekerin tain vinosilmän tuomista tähän maahan, ja kutsumista suomalaiseksi VEROVAROIN! Ja aivan sama politiikka lapsilisissä, eli jos ei lapsistaan voi omin avuin huolehtia, myytköön sellaisen vaikka jollekin Niken tehtaalle. Minun varoeuroistani ei sellaista ajattelematonta hyvinvointyhteiskunnan turmelemaa pummia saa alkaa tukemaan! Ja aivan sama politiikka maataloustukiaisissa! Ostetaan vilja sieltä mistä se on halpaa(niinhän siitä hyötyvät myös esim kehitysmaat)suomalainen maajussi saa minun puolestani vaikka kuolla nälkään tai joutua velkavankeuteen, jos saa pääosan tuloistaan minun VEROEUROISTANI!

Ja aivan sama juttu tietenkin lapsilisiin! Eli jos on niin tyhmä. että tekee lapsia kuin joku saatanan synnytyskone, niin saa kyllä myös hoitaa ja pitää huolen niistä IHAN ITSE! Julkiset palvelut heille toki kuuluvat(niinkuin kaikille muillekin)mutta suoraan tukeen ei pitäisi tuhlata euron euroa! Jos on niin tyhmä, että kieltäytyy käyttämästä kondomia(niinkuin lestadiolaiset)ja vaatii, että yhteiskunnan(siis minun!) pitäisi maksaa kustannukset toisen "luonnollisista" sekstoilailuista, niin saa minun puolestani vaikka vuokrata lapsensa orjatyöhän maksamaan omia kustannuksiaan takaisin. Niinhän tehtiin enen vanhaan. Jos oli paljon lapsia, niin silloin lapset itse osallituivat oman elantonsa hankkimiseen. Ei missään "luonnollisissa" kulttuureissakaan monilapsiset perheet ole käsi pystyssä vaatimassa naapureilta rahaa lapsiensa elätämiseen. Moista pidettäisiin vielä "luonnollisissa" kulttuureissa ja maissa häpeänä, mutta ilmeisesti ei meidän "hyvinvointiyhteiskussamme"!

Ja sitten teidän mieliaiheeseenne, pakolaisiin!

Olen odottamattoman lähellä teidän kantojanne tässä asiassa, mutta eri syystä kuin te:useat pakolaiset eivät hyväksy meitä, ja pitävät "valintaamm" "luonnottomana" No, minäkään en sitten hyväksy pakolaisia. Ei luonnossakaan tunneta mitään perkeleen "lajin yhteyttä" Jos esim susi tai paviaanilaumaan eksyy toisen lauman uros, sillä on suuri uhka tulla tapetuksi. Vittuun siis humanismi, ja rautaa rajavartiostolle! "Luonnolliset" arvot kunniaan!
  • 4 / 5
  • Kokuma
  • 17.8.2003 16:24
Minullekin tuli jonkinmoinen Deja Vu

*krhhm*Suomi24.fi/keskustelut/homotjalesbot/*köhhm*

:P
  • 5 / 5
  • Huilu
  • 17.8.2003 20:33
Muuten kohdalleen, mutta tuon jalesbot voi jättää pois :) Samantapaista myös täällä politiikka aiheen alla, "Luonnolliset arvot kunniaan otsikolla".