Karille kyytiä

Jotenkin en voinut olla tuntematta vahingoniloa lukiessani Häkämiehen viimeisimmistä edesottamuksista. Onhan tuo toope jaellut mitä merkillisimpiä kommentteja vinosti styylaavista olioista korkealta yhteiskunnalliselta pallilta.
No, eihän ketään ole vielä tuomittu.
Nyt vain jään odottelemaan milloin kansanedustaja Halme kunnostautuu vastaavalla tavalla...
  • 2 / 12
  • Kristobal
  • 20.5.2003 22:35
Niin ja ois se niin herkullista, kun vielä paljastuis että se Häkämiehen "silloinen elämänkumppani" vai miten se nyt sanottiin, oliskin iso, karvainen mies!!!
Aikoinaan Häkämies oikeusministerinä kieltäytyi käynnistämästä parisuhdelain valmistelua koska se oli ristiriidassa hänen kotoa perityn "arvomaailmansa" kanssa. Naisen törkeä pahoinpiteleminen sen sijaan ole hänen arvomaailmalleen vierasta.

On hyvä kun on selkeät arvot.
Kari oli oikea esimerkillinen homojeneheyttäjä vai mitä voisi ajatella kunnollista heteroseksuaalista elämää täysinpursuavasta sankarista.
Olenpa harvinaisen samaa mieltä Rekon (vai sanotko Reon ;) kanssa. Kummasti "koti, uskonto ja isänmaa" ovat käypää kamaa muiden lyömiseen, mutta kun yhtäkkiä oma akka vänkää vastaan, niin mikään ei ole mukavampaa kun kunnon selkäsauna ja sitten akan pelottelu hiljaiseksi...
O tempora, o mores...
hmmm... ehkä häkämies vielä selviää tästä(kin), mutta toivottavasti ei. "en halua nyt puhua tästä!" voi voi. olisi miettinyt ennen nyrkin käyttöä.
Eikös Sauli ole Karin kaveri?
Kai tässäkin joutuu pahoinpidelty makasamaan Karille korvausta. On Kari vaan sen verran iso nappi tässä maassa ja neljän vuoden päästä eduskunnassa kansanedustajana.
Toivittavasti Häkämies joutuu vankilaan ja homppelit siellä panee siltä takapuolen ruvelle. ;)
Onko totta, että Häkämiehellä olisi veli, joka on eheytetty homosta heteroksi? Siksi aikoinaan vastusti parilakia niin kovaa.
Joo, mäkin kuulin saman juorun silloin, kun Häkämies oli ministerinä. En tiedä onko se kansanedustajaveli vai onko heitä lisääkin.