Luonnolliset arvot kunniaan!

 • 1 / 4
 • Ryhtiliike
 • 22.6.2003 12:21
Homous on perverssiä! Kahden miehen harjoittama seksi on sairasta! Luonto ei ole tarkoittanut ihmisiä lisääntymään peräaukon kautta! Homot takaisin mielisairaaloihin oireilemaan!

Mutta jos tuomitset homot...

Tuomitset varmaan myös lesbouden(Kaikki naisten välinen seksi on myös saastaista, ja esim aihetta käsittelevä kirjallisuus ja elokuvat on välittömästi poistettava kaupoista ja kaikenlaisesta julkisesta ja epäjulkisesta levityksestä, ja ankaria rangaistuksia määrättävä niille, jotka tälläistä toimintaa harjoittavat)

Tuomitset varmaan myös naisten väliset biseksuaaliset suhteet(Yksi mies kahden, tai useamman naisen kanssa. "Luonnollinen" yksiavioisuus kunniaan, ja kaikenlainen ryhmäseksi pannaan. Kaikki tälläinen toiminta, ja kaikki siihen viittaava tätytyy kieltää lailla aiempaan kommentiin viitaten)

Tuomitset varmaan myös kaikenlaisen anaaliseksin. Sehän on luonnotonta, siis työntää pyhä siittimesi toisen ihmisen aunukseen. Tämä koskee luonnollisesti myös naisia, sillä eihän naisen paska ole yhtään sen heterompaa kuin miehenkään?

Tuomitset samaan hengenvetoon varmaan myös prostituution, ja vaadit varmaan myös sen kriminalisointia. Jos joku ei "Luonnollista" tietä voi saada seksiä, niin miksi maksaa asiasta rahalla? Eihän se ole luonnollista, kun eihän sitä esiinny luonnossakaan?

Samaan hengenvetoon varmaan tuomitset myös sen, että julkisista varoista hoidetaan esim kehitysvammaisia. Kaikki jotka, eivät pärjää niinkuin normaalit ihmiset, esim joko fyysisten tai psyykkisten ongelmien kanssa olisi syytä vain kylmästi syytä jättää ilman hoitoa, tai tappaa(niinkuin homot)Eihän se semmoinen käy, että meillä esim julkisiin rakennuksiin rakennetaan ramppeja vammaisille, jos ei siitä pysty itse kävelemään, niin ei nyt meillä mitään LUONNONOIKKUJA aleta verovaroilla auttamaan! Ja sama juttu tottakai vanhusten kanssa! Kuolema ja sairaudet ovat luonnollinen osa luonnon kiertokulkua. Ei mitään "vanhainkoteja" julkisista verovaroista! Vanhukset koteihinnsa kuolemaan!

Et tietenkään myös tue esim sellaisia heikompien avustamismuotoja, kuin sosiaaliturvaa, tai ainakin vaadit, että kerran verovaroista otettu summa maksetaan takaisin korkojen kera Jenkki tyyliin. Kyllä sekin on esim aika "Luonnotonta" että esim perheille maksetaan lapsenteosta(lapsilisät+muut tuet)kun se ei muuten tunnu onnistuvan. Vai kuinka?

Etkä tietenkään kannatta minkäänlaista tasa-arvoa, sillä eihän tasa-arvo nyt toimi luonnossakaan. Heikot jyrää vahvemmat, se on luonnon laki, eikä mikään "tasa-arvo" KAIKKI kiintiöt pois niin naisilta kuin esim etnisiltä vähemmistöiltä. Työnantaja päättäkööt, kenet työhön valitse,e ja vaikka kauppias, kennen kanssa haluaa asioida. Ei luonnossakaan tunneta sellaista asiaa kuin "syrjintä" vain esim vieraiden ykslöiden vieroksuminen samasta lajista on ihan normaalia arkipäivää, jos sattuu omalle reviirille. Eli rajavartiostolle kovaa piippuun, kun tänne pyrkii pakolaisia. Luonnolliset arvot kunniaan!

Tuomitset samaan hengenvetoon varmaan myös avioerot, sillä eikös se vahingoita lasta, ja anna hänelle ennen muuta huonoja roolimalleja. Siis se, että ensin luvataan toiselle ikuista uskollisuutta, ja sitten mennään, ja otetaan ero. Se on sopimusrikkomus, ja siitä pitäisi vähintään seurata vankeutta, sillä se horjuttaa yhteiskunnan perusarvoja, vai kuinka?

Et hyväksy tietenkään minkäänlaisia suhteita sen enempää alaikäisten poikien kuin tyttöjenjään kanssa, sillä kaikkihan ovat samalla maaliviivalla. Tuomitset silloin myös varmasti suomalaisten "bisnes"-matkat kaukoitään ja Venäjälle, ja Itä-eurooppaan.

Tuomitset samaan hengenvetoon varmasti siis myös heteropedofiilian, kuin myös heterojen eläimiinsekaantumisen. Vai luuletko, että kyseessä on vain homojen "sairaus"? Samaan hengenvetoon tuomitset varmaan myös kaikenlaisen lapsen pahoinpitelyn ja heitteillejätön, sillä kelläänhän ei ole oikeutta laiminlyödä lasta, tai antaa hänelle huonoja roolimalleja. Kannatat siis myös varmaan, että tälläisiltä vanhemmilta otettaisiin lapset välittömästi pois, ja huostaanotot samaan aikaan huimasti lisääntyisivät. Kaikille samat säännöt, vai mitä?
 • 2 / 4
 • -av-
 • 22.6.2003 22:23
Eli jos minä tuomitsen lapseen sekaantumisen, niin samalla tuomitsen homoseksin jne.? Kylllä jokaisen on se raja jonnekin vedettävä.
 • 3 / 4
 • Jari
 • 22.6.2003 23:26
Aivan, kyllä minunkin mielestäni ylläolevan viestin kirjoittaja on onnistunut sotkemaan vellit ja puurot keskenään. Rinnastamalla homouden ja pedofilian (homo- ja heterosellaisen) keskenään hän itse asiassa argumentoi samalla tavalla kuin kiihkomielisimmät homojen vastustajat. Pedofilia ei tekijän ja uhrin sukupuolesta riippumatta ole hyväksyttävää.
 • 4 / 4
 • CityDog
 • 23.6.2003 9:37
Ryhtiliikkeen kirjoituksen pointti taisi olla toisaalla, vaikka sattui ikävästi rinnastamaan pedofilian (ja muuta) mm. homoseksuaalisuuteen. Kirjoituksen tyylille se tosin sallittakoon.