• Feroce

Tutustutaanko vähän?

Hellurei vaan kaikki lepakot ja lepakonmieliset! Olen melko uusi täällä Lepakkolaaksossa ja päätin alkaa pitää blogia (täälläkin). Jospa ihan käytötapojen vuoksi vaikkapa näin ensialkuun esittelisin itseni.

Olen siis Sanni, mainiota vuosikertaa 1990 oleva panseksuaali ja elän rekisteröidyssä parisuhteessa puolisoni J:n kanssa. Sairastan toistuvaa masennusta nyt virallisesti viidettä vuotta, mutta todellisuudessa eli ennen diagnoosia, olen kärsinyt siitä vuodesta 2004. Minä olen kirjoittaja. Hengitän tekstin kautta siispä olen. Kirjoitan mitä milloinkin: proosaa, runoja, asiatekstejä ja vähän vähemmän asiallisia tekstejä. Luen paljon ja nautin hyvistä, mielellään tajunnanräjäyttävää sosiaalipornoa olevista elokuvista.

Luulen, että blogistani tulee aika epävakaa, kuten olen minäkin. On milloin syvällistä huumorilla höystettyä pohdintaa ja kannanottoa ajankohtaisista ja teemaan liittyvistä asioista, milloin runoja tai proosatekstejäni ja toisinaan ihan silkkaa paskanjauhantaa, kun ei ole muutakaan tekemistä. Toivottavasti tulette nauttimaan matkastanne pääni sisään, tänne sateenkaaren alle.

-Sanni

1 kommentti

Myyrä

1.7.2013 09:12

Hellurei! Terve tuloo kirjusteleen:). Tää laittaa kuvia ja videoita...'kättäpäivää*

Aurinkoista mieltä :D