• scapegoat

Niin paljon ehtii tapahtumaan ja mun ajatukset ei meinaa pysyä tässä kaikessa mukana.

Onko jotain pahaa haluta tapailla montaa ihmistä samaa aikaa? Pohdin. Mä alan saada sellaisen fiiliksen että tässä nyt olis suureellisesti jotain todella karmeaa ja kuolettavaa.

Oon tässä tapaillut muutamaa todella ihanaa tyttöä lähiaikoina. V on suloinen, otan sen kainaloon heti kun nähdään. Pieni ja suloinen, oon nallekarhu siihen verrattuna ja on ihana suojella sitä. E on myös ihana, mut pelottaa semisti sen kyky tajuta mun horjuvan mielen liikkeitä. Se oli täällä viime viikonloppuna ja nostin sen seinää vasten. Niin pieni se on. Pieni, niin laiha, kasvot uppoaa mun käsiin ja mäkään en ole kuin 166 pitkä. H on eri tavalla, lumoavalla ja kutsuvalla tavalla mahtava persoona. Ehkä tunnen Hta kohtaan niin suurta fyysistä vetoa että sekoitan sen kiinnostukseen.

R ei jätä mua rauhaan kaikesta huolimatta, vaikka kerroin että haluan olla vapaa. Musta kehittyi päivässä maailman suurin mulkvisti, tyttöjen hyväksikäyttäjä ja itsekäs narsisti. Ehdin hetken jo miettiä olisko tossa jopa jotain järkeä. Ehkä siinä on tai ehkä mä vaan olen tällainen? R on niin kiinni mussa että se tulee kuolemaan pystyyn jos ei hellitä. Se ei itse ymmärrä et yritän suojella sitä käskemällä jättää mut rauhaan.

Muutinpa taas kerran, täl kertaa vantaalle. Mulla on kämppiskin jonka kanssa tuppaan ottamaan bisseä joka perjantai viiva lauantaiaamyö. Onks tää sitä opiskelijaelämää? Oon kohta 18, huolestuttavaa.

Faija ei vielkään sisäistä että oon lesbo. Kertomisesta on ikuisuus aikaa. Vielkin se tyrkyttää mulle miehiä.
Ei velikään. Se ei uskalla kertoa sen butch-siskosta intissä kellekään ettei se saa turpaansa. Mua alko risomaan sekin. Tosi törkeetä et sen pitää hävetä mua, omaa siskoaan. Se on kyllä aina pitäny musta pientä ääntä, syytä siihen en tiedä. Veljen inttikaveri luuli mua pojaksi mikä pisti mut nauramaan. Mä en halua olla poika, mä juhlistan naisellista maskuliinisuutta. Miks porukka olettaa automaattisesti et haluun riippuvan lerssin mun jalkojen väliin? Koska pukeudun jätkämäisesti. Jopas on löyhät perusteet tähänkin.

1 kommentti

Splenetic

11.3.2009 02:51

"Miks porukka olettaa automaattisesti et haluun riippuvan lerssin mun jalkojen väliin?" Bingo ja aamen! Sun pukeutumisesta en tiedä mut et sä ainakaan tossa kuvassasi järin jätkämäiseltä näytä. Kivat lävärit muuten.

Ja ei, tuo ei ole aivan sitä opiskelijaelämää. Opiskelijana pitää vetää kännit *myös* keskiviikkoiltaisin ja joko missata torstaiaamun luennot kokonaan tai tulla sinne zombiena. :) Yritä kestää sun perhettä, saattaa olla että joku päivä tajuavat miten kusipäistä tuollanen käytös on ja katuvat.