• Nicoman

Viron kulttuurista, elämisen hinnoista ja deittailuista.

Moi kaikille!

Virosta kirjoittelen. Asunut täällä kolmisen vuotta. Olen bloggaillut aiemmin muilla alustoilla, mutten aikoihin. Täällä onkin nykyään muuten hiljaisempaa :)

Mitäs Viroon? Oma firma on pystyssä. En sen tarkemmin kerro minkä alan. Viro on koko ajan enemmän länsimaisempi maa, moni asia kuten yrittäjyys ja tekemisen meininki onkin paremmalla tasolla kuin Suomessa. Asiakaspalvelun tasossa on edelleen parannettavan varaa. Ainakin saa olla omassa rauhassa jos tykkää. :D

Kannattaako Viroon muuttaa halpojen hintojen takia?

Päinvastoin. Ruoka on samoissa hinnoissa ja edulliset sähkösopimukset voit unohtaa. Noin 5 kertaa kalliimpi energia. Alkoholi on halvempaa, mutta sekin noussut 30% 3 vuodessa. Paikallisilla varsinkin tekee tiukkaa.

Noh, mites miehet? Kaikilla etuletit edelleen? Ei nyt sentään. Komeita ja salskeita. Urheilevat enemmän kuin suomalaiset oman kokemukseni mukaan. Ehkä hieman ujompia keskinmäärin.

Yöelämä toimii. Omia suosikkeja ovat Male secrets ja legendaarinen Club 69. Romantiikkaa ei uuvu kun menee Kadriorgin puistoon kävelemään tai vaikkapa illalliselle Controventoon. Vanha kaupunki toimii aina.

Mitä haluaisitte tietää Virossa elämisestä?

- Nico

Kirjoitettaessa soi Teflon Brothers

1 kommentti

smo

26.5.2023 07:09

Lähinnä kiinnostelisi se, mikä on meno muualla maassa kuin Tallinnan alueella? Onko nykyään mitään baareja tai muuta?