• Miso

Will I be pretty, Will I be rich?

Ajattelin tehdä postauksen mun kirjahyllystä, koska kirjahylly kertoo mun mielestä ihmisestä enemmän kuin tuhat sanaa :)

Ensimmäisellä hyllyllä (ylhäällä) komeilee Sakun fantasiakirjat, Forgotten realms -sarjasta.
Siellä on myös runokirja, jossa on noin 400 eri runoilijalta 800 runoa. Se on mun henkilökohtainen raamattu.
Ylähyllyllä me pidetään myös kirjastosta lainatut kirjat. Tällähetkellä niitä on kolme kappaletta:
- "Buddha - elämä ja teot"
- "Vitamiinivallankumous"
- "Kasvissyöjäksi - Miksi ja miten?"

Toisella hyllyllä on vähän kaikenlaisia kirjoja.
Esimerkiksi: "Otawan iso eläintietosanakirja" (osat 1-5), "Ihmemaa Oz", "Boy George", Veljeni Leijonamieli", "Musta Raamattu", "Oikeutta eläimille", "Vegaanikeittiön käskirja" ja "Kaukukartano" (osat 1-5).

Kolmannella hyllyllä on mun söpö Hello Kitty -teeastiasto : ) Siihen kuuluu teepannu, sokerikko, maitokannu/kermakko ja neljä teekuppia ja asettia.

Neljännellä hyllyllä on mm. "Abadazad" (osat 1-3), Suomi-Ranska-Suomi -Sanakirja, "Lokki Joonatan", "Riimut - Muinainen viisaus" yms.

Viidennellä hyllyllä on sarjakuvakirjoja, mm. Aku Ankkaa, Nemia yms. ja Äidinkielen, Psykologian, Ruottin ja Englannin kirjoja : )

Nyt kun tiiätte mun kirjahyllyn, tiätte musta kaiken : )

p.s. Aivan ylhäällä on merirosvo- ja homolippu : D
pps. Kirjahyllyyn on tulossa uusia kirjoja kohta, mm. Danten "Jumalainen näytelmä III - Delfiini"

3 kommenttia

arosusi

5.7.2012 16:21

Olen joskus ajatellut, miten hienoa olisi, jos olisi homo veli. No ei ole, mutta onnittelut sinulle hienosta sattumasta :)

Isovanhemmat ansaitsisivat minusta tilaisuuden itse päättää, haluavatko etääntyä sinusta homouden takia. Sääli, jos tulee "varmuuden vuoksi" otettua etäisyyttä, vaikka sille ei välttämättä olisi tarvettakaan. Minun välini isovanhempiin pysyivät samana kertomisen jälkeenkin, vaikeaa kyllä oli kertoa.

arosusi

5.7.2012 16:22

Oho kommentoin tätä postausta, mutta varsinaisesti nämä kommentit oli siis tarkoitettu aiempaan blogaukseen.

Miso

5.7.2012 18:08

Onhan se aina sääli, mutta oon varmuudella voin sanoa että joku päivä tulen kertomaan niille. Ei oo kivaa elää elämäänsä "piilossa", vaikka ei se suoranaisesti olekaan piilossa elämistä, mutta silti : )