• Miso

Sweet dreams are made of this

Nyt voisin kirjoittaa ensimmäisen "kunnon" bloggauksen : D Ja ehkä jopa innostun muokkaamaan kuvia pienemmiksi yms., että voisin esitellä enemmän itteäni ja elämääni.

Mun unirytmit on aivan sekaisin, ja se johtuu kesän auringonvalon lisääntymisestä (ja ehkä pikkuisen siitä ettei tarvitse tehdä yhtään mitään) + pihalla on viime päivinä ollut oikein masentavia ilmoja, joten...
oon syöny vitamiineja toukokuusta lähtien tupla-annostuksella, mutta ei tunnu yhtään auttavan o.o
Yöt menee valvoen ja inspiroituen. Mun lempivuorokaudenaika on justiin yöaika(n. 23-05 on just se paras aika : D), varsinkin kesäyöt on jotenki sillai lumoavia.
hiljainen kaupunki, kaikki nukkuu, kaikki yön äänet, ajatukset, energiapiikit väsymyksestä...

Asuntoa pitäis vähä järjestellä, mutta siivoaminen ei jotenki innosta, ei ainakaa kesällä.
Mä olen neuroottinen siivoamisen suhteen.
Siivoan tyyliin joka päivä.
Mua ahdistaa sotkuisuus.
Mutta paikkoja on pakko järjestellä, eliminoida kaikkia pieniä piiloja, joihin uus kissanpentu (joka tulee ensi viikolla) vois mennä, kadota ja jäädä jumiin (uskokaa, nyrkinkokosta kissanpentua on kiva ettiä...).
oltais muuten otettu se kissanpentu jo tälläviikolla, mutta mennään Helsinki Prideihin Sakun (=poikaystävä) ja kahden muun kaverin kanssa, eikä sen kissanpennun olisi hyvä heti alusta olla yksin. Sen pitää leimautua meihin. Olishan Chitzkoi toki tää sen seurana, mut silti. jos se vaikka jäis jumiin johonki : (

Tuossa kuvassa (alla) on Saku. Kuva on otettu meidän tupareista, joissa teemana oli naamiaiset : D