• Miso

I'll find the way

En oo pitkään aikaan postaillut, koska oon osittain jaksamaton ja osittain johtuu siitä, että oon sairastellut viimeaikoina mm. angiinan.

Mulla ja Sakulla oli 1-vuotiskihlajaisbileet 21.9. Bileiden teemana oli joulu : ) Oli kyllä aika villiä kun sai syksyn pimeyteen miljoona jouluvaloa ja kaikilla oli tonttulakit päässä ja saatiin joululahjoja ja joulukoristeet oli todella söpöjä. Meillä oli joulupakettirekvisiittaakin ja kaksi joulukuusta! Tuli taas pitkästä aikaa pelattua pullonpyöritykstäkin. yksi joutu juoksemaan alasti meidän kerrostalorakennuksen ympäri ja toinen joutu menemään housut kintuissa ympäri meidän asuntoa ja sanomaan "olen homo, ja ylpeä siitä!"
Kuvia myöhemmin.

Viime vkloppuna oltiin Seinäjoella rytmikorjaamolla katsomassa Justimusfilmssiä. Keikka olis voinut olla parempi, jos mulla olis ollut silmälasit/piilolinssit mukana.

Oon nyt noin viikon suunnitellut tyylin vaihdosta. Nykyään mun värejä on musta, vihreä, pinkki ja sininen, mutta tulevaisuudessa mun väri on punainen. Oon tilaamassa uudet punaiset silmälasit ja sit pitää hiukset värjätä punaiseksi, tai punasemmaksi kuin nyt. Sitte pitää ostaa punaisia vaatteita. Tennareista oon kengännauhat vaihtanut jo punaisiksi. Hiukset leikkaan sillai kerrostetusti ja pikkasen epätasaiseksi. Tyylin innoittajana on Grell Sutcliff.
Mulla kuitenkin on ollut tämä - tai lähes samantyyppinen - tyyli jo n. 2 vuotta o.o Kaipaan uutta!

Huomasin just, että oon tosi laiska lisäämään tänne kuvia. Johtunee siitä, että menee vähintään 1000000 vuotta, kun pitää muokata niitä, että ne kelpaa ranneliikkeelle, koko siis.

Tämä ja viime viikko on mennyt sairastelussa. Viime viikolla oli kuumetta alkuviikon ja tälläviikolla todettiin erittäin paha ja pitkälle levinnyt angiina ja keuhkoputkentulehdus. Kuumetta oli pari päivää 39.7.

Taidan päättää tämän postauksen tähän, koska väsy. Mutta lupaan, että ens postauksessa on myös kuva tai sit monta postausta, jotka koostuu kuvista. Ja sit myös pistän kuvan mun huikeasta muodonmuutoksesta parin viikon päästä : )

2 kommenttia

Myyrä

7.10.2012 10:37

Keitä hernesoppaa ja kun se on lautasella, niin runttaa parit valkosipulit päälle...auttaa viruksiin ..Paranemisiin!
P.S Grellille tosiaan sopi punaset lasit..toisaalt oli ne vihreetkin jännät ;)

Torontosta

8.10.2012 01:30

Juutalais mummo sanoo kanasoppa on hyvaa sairauksiin. Heh. minulla myos vaikeeaa saada oikea koko kuviin taalla, en ymmarra bit koosta mitaan.