Minttusuklaa

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2007.

Be blessed thy virgins

Liika ajatteleminen todella pilaa asioita. Esimerkiksi seksi. Kun oikein ajattelee sitä niin sen sisältämä fyysinen suoritus on aika ällöttävä. Etenkin jos toinen on ollut toisen kanssa. Ja kuinkahan monta näitä toisia on mahtanutkaan olla.... Tämän ajatusrykelmän johdosta selibaatti kuullostaa taivaalliselta tilalta.


Tuntematon kukkakeppi

Olemme palanneet. Tiedämme kuinka teitä kiinnostaa meidän juttumme, mutta who cares kun ei ole pakko lukea. Tämä on vaan niin mahtavaa kirjoittaa henkilökohtaisia asioita anonyymisti kaikkien luettavaksi, "I'm loving it!"

Olemme aloittaneet autokoulun. Voi kuinka ihanaa. Maksamme itsemme kipeiksi että meille kerrotaan kuinka kannattaa ajaa metsään ja näytetään videota istuimen säätämisestä. Kyllä minusta vielä laatukuski tulee.

Olemme saaneet tehtyä äidinkielen työmme. Arvostelleet Tuntemattoman sotilaan. En tiedä miten siinä onnistuin, mutta ylistin sen taivaisiin ja haukuin mitättömäksi, ja vielä samassa virkkeessä! *kumartaa*

Ihmiset ovat saaneet kauhistella voimiani kuntosalilla kun teen penkkipunnerusta pelkällä tangolla, huomannette lihaksikkuuteni, ja hallin puolella pääsevät ihastelemaan pullistelevia lihaksiani, eli ihmettelemään kuinka tuon luun ja nahkan joukossa on lihaksia millä liikkua. Kaipa se tästä ajan mittaan paranee.

Olemme taipuvaisia myöntämään, että ihminen jota oikeasti kiinnoistaisivat asiamme olisi hyvä olla olemassa, äitiä ei lasketa. Psykologit tekvät sitä rahasta ja suurin osa miehistä kommentoi vain "Ihan sama kuhan päästään paneen". Just joo. Älykästä seuraa ei taida olla olemassakaan tällä planeetalla. Ainakaan ikäistäni homoa. En minä nyt suhdetta, koska emme semmoiseen ole vielä asennoituneet, mutta olisihan semmoinen mielenkiintoinen teoriassa. Käytäntö vain ontuu.

Minttusuklaa kiittää ja kumartaa teitä arvon ystävät, jotka jaksoitte lukea tämän kirjoituksen loppuunasti ^^


Katkeruutta kerrakseen

Miksei elämäni voisi olla kuin jokin hölmö homorakkausleffa? Silloin jopa kaltaisellani nörtillä olisi sikspäkki ja saisin treenatun ja fiksun miehen poikaystäväkseni. Olisin komeana 24/7, ei olisi tummia silmänalusia eikä epätasaista ihoa. Aina olisi hiukset laitettuna jne.

Kai pitänee nauttia tuollaisesta oman koneen ääressä ja päiväunissa (ja kun haaveillaan niin haaveillaan kunnolla). Ei nykymaailmassa ole semmoista asiaa kuin rakkaus. Ainakaan homoilla. Kaikki ovat vain seksin perässä. Joten vietetään sitten aikamme katsellen näitä leffoja ja haaveillein kaikesta mukavasta kun emme suostu pyörimään baareissa jakamassa persettä.


Siis woah.

Kyllä tämä lähiuimahalli voittaa keskustan version täydellisesti. Ainakin tänään täällä oli enemmän komistuksia kuin viimeksi keskustassa xD Mutta joo. Kyllä uimmekin. Katsastimme myös kyseisen paikan salin, aika pieni, mutta kyllä siellä jotain välttämätöntä pystyy tekemään.Mutta se mainostamisesta.

Mistäköhän lehdestä luin sen Idols juontajan selvitystä miessuhteistaan. Siis watta. Jotain rajaa sentäs. Melkein lällympää kuin joltain naisilta. Jumaleisson. Be a man xD

Huomasinpa juuri kuinka tylsäksi blogini on muttunut verrattuna ensimmäiseen viestiin. Eli tylsiä ihmisiä näköjään olemme :(