• Kikka_Elokuva

KIKKA-elokuva etsii avustajia homoklubilla kuvattaviin keikka kohtauksiin!

Hei vaan kaikille! Kuten otsikossa jo mainitaan, etsimme Kikka-elokuvaan 40 avustajaa homoklubilla kuvattaviin kohtauksiin (ikähaarukka noin.25-45v) ja sain vinkin että tätä kautta saattaisi löytyä etsimämme henkilöt :)

Klubilla kuvattavat kohtaukset sijoittuvat 1990-luvun underground nahka sceneen. Kohtauksissa Kikka esiintyy ja tanssilattialla on tiivis ja intiimi tunnelma. Kikka rakastaa yleisöä ja tanssii heidän kanssaan keikan jälkeen!

Haluamme luoda juhlallisen tunnelman, jossa klubin asiakkaat ovat vapautuneita ja ylpeitä siitä keitä he ovat.
Etsimme pääosin miespareja, mutta ohjaaja toivoi myös muutamaa naisparia, joten hakekaa rohkeasti mukaan!

Kohtaukset kuvataan 18.3.2021 Helsingin keskustassa ja osallistumisesta maksetaan pieni palkkio.

Kuvauksissa huomioidaan vallitseva koronatilanne ja tästä johtuen emme valitettavasti roolita riskiryhmäläisiä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Homoklubin asiakas + ikäsi” osoitteeseen komeettafilmi@gmail.com

Lisääthän hakemukseen:
- nimi
- ikä
- pituus sekä vaate- ja kengänkoko
- yhteystiedot (sähköposti + puhelinnumero)
- tuoreet kasvo- ja kokovartalokuvat liitteenä
- aiempi esiintymiskokemus jos on
- onko lävistyksiä/tatuointeja?

- Ilmoita erikseen jos haluaisit osallistua kumppanisi kanssa. Etsimme muutamaa paria esiintymään suutelevana pariskuntana tanssilattialla.

Tämä on elokuvalle erittäin tärkeä kohtaus, joten jos sinulla mitä tahansa kysyttävää joka saa sinut epäröimään hakemista tähän - laita meille mailia! Haluamme sinut mukaan!

Sukella mukaan 80- ja 90-luvun tanssin ja musiikin huumaan!

Terkuin, Kikka-elokuvan apulaisohjaaja

ps. Hakemukset ja lisätiedot sähköpostilla, ei kommentteihin :)

4 kommenttia

smo

29.1.2021 07:31

Luottamuksen lisäämiseksi olisi hyvä pelkän gmail-sähköpostiosoitteen lisäksi laittaa mukaan myös ainakin yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero. Kaikenlaisia hämäräperäisiä tietojenkalastelijoita liikkuu ja pyyntönä on aikamoinen setti henkilökohtaista tietoa. Jokainen toki arvioi itse sen, mitä tietoa minnekin haluaa lähettää.

Jare88

6.2.2021 12:02

Samoin tuo sähköpostiviestin otsikko "Homoklubin asiakas + ikäsi” on vähän ongelmallinen - tuo homo-sana siis - se kun jää sähköpostin lähetyksen jälkeen näkyviin lähetettyihin viesteihin. Toki toivoisin että tänä päivänä homo-sana olisi jo neutraali asia, mutta valitettavasti niin ei vielä ole kaikkialla. Omasta mielestäni otsikko olisi parempi esimerkiksi tällaisena: "Underground-klubin asiakas + ikäsi”. Noh, en tiedä tuliko tuostakaan ihan paras mahdollinen.

Itse päädyin joka tapauksessa lähettämään hakemuksen. Saa nähdä, miten käy. :)

Jare88

18.3.2021 12:43

Eipä tuolta mitään vastausta tullut. Tiedä nyt sitten, minne todellisuudessa tietoni ja valokuvani lähetin... Noh, itsehän tein päätöksen lähettää tietoni, vaikka vähän epäilytti tuollainen gmail-osoite. Enpä enää jatkossa osallistu mihinkään tällaisiin.

SaintJudy

8.5.2021 08:58

Kikka varmaan oli nahkamiesten suosiossa 1990-luvulla.. mutta, bileissä oli ainakin muistojeni mukaan hyvinkin "juhlallinen", miltei harras tunnelma, ei niinkään vapautunut ja ylpeä. Voi olla että oli omaa jännitystä vain tuo.

Samoin nahkabileet lienevät edelleen ns. "men-only", mutta käsittääkseni ei enää cisnormatiivinen? Muistaakseni poikkeuksia on tehty naisten sisäänpääsyssä (samoin juutalaisiakin päästettiin sisään! *hyvin pienen sisäpiirin vitsi, sori), mutta esiintyikö Kikka koskaan MSC-illoissa. Ehkä Kikka-elokuvan tuotanto voisi tutustua tähän toisinaan hyvinkin toksiseen homomaskuliinisuuden "undergroudiin" eikä luoda menneisyyttä uudelleen.