Onko vain yksi elämisen malli: homoliitto?

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • vaeltaja2006
  • 19

Pitääkö homojen elää samanlaista elämää kuin heterojen? Onko homoliitossa elävä ihminen parempi kuin sinkku? Onko kunnioitettavaa elää homoavioliitossa? Tuleva väitöskirja pohtii mm. näitä asioita. Väitöskirjan tekijä, Annukka Lahti, oli radiossa haastateltavana. Hän yritti vakuuttaa, että parisuhteita on erilaisia, ja sinkkuna eläminenkin on arvokasta. Yksinelämiselle pitäisi olla enemmän tilaa. Eihän kaikkien tarvitse olla parisuhteessa. Moninaisuus on ok. Viime aikoina on puhuttu paljon lasten hankkimisesta, mutta monille sopii lapsettomuus.

Yritetäänkö meidät pakottaa yhteen, heteromaailmalle sopivaan muottiin? Heteroansa?

Väitöskirjaa tekevä Annukka Lahti Jyväskylästä on haastateltavana. Hän toivoo tutkimuksensa onnistumiseksi kontakteja erilaisissa perhetilanteissa eläviin ihmisiin.

Radiossa, kuuntele, 15 minuuttia

http://arenan.yle.fi/radio/1768835

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

19 kommenttia

Enpä nyt sanoisi että perinteinen avioliittomalli on ainoa mahdollinen homoille mutta korrektisti sanottuna kaikki homot eivät ole löytäneet sitä oikeaa.

suoraansanoen Se tarkoittaa ettei kaikki Pysty sitoutumaan, on niitä tosin heteroissakin mutta mitä itse mitä olen omanikäisiä treffeille mennyt niin ei kukaan oikein tahdo olla kuin kaveri, tosin Se voi olla myös homofobian syytä. Riippuu miten tulkitsee, itse vähän kahden vaiheilla...
  • 2 / 19
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 25.12.2012, 20.11
Uskomatonta, miten turhista asioista sitä väitöskirjoja nykyään tehdään. Vähän aikaa sitten oli uutisissa, että joku oli tehnyt väitöskirjan jostain sarjakuvahahmoista. Turhaa. Yliopistoista pitäisi karsia kaikki turha pois, kuten kaikenlainen homotutkimus yms.