Kuvagalleria: Ranneliike.netin teemabileet: Homoikonit

  • Artikkeli
  • Tapahtumaraportit
  • Mikko Kivinen
  • 3

Perjantaina 3. elokuuta 2012 biletettiin taas ranneliike.netin kuukausittaisissa teemabileissä dtm:ssä. Tällä kertaa teemana olivat homoikonit ja diivat olivat muotia. Tanssilattialla kuultiin lukematon määrä tunnettujen muusikin homoikonien musiikkia Cheristä Madonnaan ja Lady Gagasta Eartha Kittiin.

Bileitä emännöivä Jutta Pinkkinen teki esimerkillisen diivasisääntulon näyttävässä asussaan. Sateenkaariyhteisöt ry:n puheenjohtaja Mikko Kivinen kertoi puolestaan, että ranneliike.netin bileillä on kerätty ensi vuonna aloittavalle Homoinfolle tähän mennessä rahaa jo runsas 1 650 euroa.

Illan kohokohta oli Miss Divetin homoikoni-show, joka sai yleisön niin nauramaan kuin hurraamaankin iki-ihanille ja tutuille homoikoneille.

Puumabaarin diivakaraokessa puolestaan kuultiin tasokasta veisausta.

Ranneliike.net -teemabileiden kantavana voimana on sateenkaarihenkisyys ja siihen liittyvä yhteisöllisyys. Vaihtuvat teemat perustuvat monimuotoiseen homokulttuuriin - jopa kliseisiin. Bileissä yhdistyvät ne ainekset, joista kunnon homobileet on tehty.

Bileillä tuetaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyväksi tehtävää työtä

Jokaisesta sisäänpääsymaksusta lahjoitetaan 2 euroa ensi vuonna aloittavalle sateenkaarikansan Homoinfolle. Homoinfo on palvelu, joka auttaa netissä ja puhelimitse kaikkia HLBT-ihmisiä seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa, kuten vaikkapa kaapista ulos tulemisessa, ihmissuhdeasioissa ja homofobiaa vastaan toimimisessa.
Homoinfo -konseptia kehitetään vuoden 2012 aikana Pirkanmaan Setan tuki- ja neuvontapalvelun pohjalta valtakunnalliseksi yhteisprojektiksi, joka toimii sekä omilla sivuillaan, että ranneliike.netissä.


Kuvat: Sami Mollgren ja Mikko Kivinen

3 kommenttia

Homomies kun olen, niin ainakin mun homo-suosikkeja ovat aina olleet miehet, miehen oloiset homo-miehet.

Tuo trans/drag/bisse-ikoneitten ai-nainen tuputtaminen homomiehille alkaa olla jo varsin aikansa elänyttä touhua. Lesbot ovat onnekkaita, kun heille ei ole tuollaista samanlaista vastakkaisen sukupuolen tuputtamista "diivoiksi", vaan lesbo-naisilla on ihan nais-diivat.

Kommenttia muokattu: 06.08.2012 klo 21:45
Näyttämö on vapaa "miehen oloisille homo-miehille" ryhtyä homikoneiksi. Missä he luuraavat?