Kuvagalleria: Ranneliike.netin teemabileet Brokeback Mountainilla

  • Artikkeli
  • Tapahtumaraportit
  • Mikko Kivinen
  • 2

Perjantaina 6. heinäkuuta 2012 biletettiin taas ranneliike.netin kuukausittaisissa teemabileissä dtm:ssä. Cowboyteemaiset bileet keräsivät paljon teeman mukaan pukeutuneita iloisia lehmipoikia ja lehmityttöjä tansimaan.

Bileitä emännöivä Jutta Pinkkinen opetti yleisölle suositun lassotanssinsa ja jakoi lopuksi yleisölle oman pienen ilmapallokarjansa. Yleisöä viihdyttivät hyvin notkeat ja toisinaan melko vähäpukeisetkin cowboyt tanssishowllaan.

Baarista sai lisäksi hakea teemabilettä varten kehitetyn oman nimikkodrinkin "Cocksucking Cowboy" -shotin iltaa vauhdittamaan.

Ranneliike.net -bileiden kantavana voimana on sateenkaarihenkisyys ja siihen liittyvä yhteisöllisyys. Vaihtuvat teemat perustuvat monimuotoiseen homokulttuuriin - jopa klisheisiin. Bileissä yhdistyvät ne ainekset, joista kunnon homobileet on tehty.

Bileillä tuetaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyväksi tehtävää työtä

Jokaisesta sisäänpääsylipusta lahjoitetaan 2 euroa valtakunnallisen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen vertaistuki- ja neuvontapalvelulle, "Homoinfolle". Homoinfo -konseptia kehitetään vuoden 2012 aikana Pirkanmaan Setan tuki- ja neuvontapalvelun pohjalta valtakunnalliseksi yhteisprojektiksi, joka toimii sekä omilla sivuillaan, että ranneliike.netissä. Palvelu tarjoaa niin luottamuksellista puhelin- ja nettineuvontaa kun vastauksia ranneliike.netin julkiseen Homoinfoon lähetettyihin kevyempiinkin ihmissuhde- ja homokysymyksiin.


Kuvat: Mikko Kivinen ja Leo Koivistoinen

Virhe median upotuksessa.

ranneliike.net/bileet
www.dtm.fi

2 kommenttia

  • 1 / 2
  • Timo
  • 8.7.2012, 20.11
Noi tanssijat aah...
huhu aika kuumia ukkoja.