Surmaaja: ´En ole enää homo´

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • vaeltaja2006

Viikonloppuna herätti julkista huomiota uutinen, jonka mukaan tv-journalisti ja homoaktivisti, portugalilainen Carlos Castro (65-v) on kastroitu ja tapettu hotellihuoneessa InterContinentalissa New Yorkissa. Raa'an murhan tekijäksi on paljastunut surmatun ystävä, 20-vuotias malli ja reality-show-tähti Renato Seabra. Hotellin henkilökunta oli löytänyt Carlos Castron surmattuna.

Tiistaina Renato Seabra tunnusti surmatyön poliisille. "En ole enää homo", hän kertoi kuulustelussa. Sen takia hän joutui vihan valtaan. Hän halusi lopullisesti päästä eroon tästä viruksesta ja demonista. Viruksella hän ei tarkoittanut HI-virusta. Pian tapahtumien jälkeen surmaajan äiti esiintyi Portugalin tv:ssä ja kertoi, että Renato ei koskaan ole ollut homo. Alusta alkaen hän ei ole peitellyt heterouttaan. Poika on aina ollut ihana kultapoika.

Renaton ja Castron oli tarkoitus viettää ensimmäinen yhteinen loma New Yorkissa tammikuun 15. päivään saakka. Jo matkan alussa Renato on kuulemmma kertonut Carlosille, ettei hän ole kiinnostunut tästä seksuaalisesti vaan ainoastaan rahoista. Miesten välille oli syntynyt kova riita. Renato oli menettänyt malttinsa ja pahoinpidellyt Carlosia tunnin ajan. Huone oli hotellin 34. kerroksessa. Korkkiruuvia Renate oli käyttänyt kastrointiin. Polisiin mukaan operaatioon on paneuduttu ja se on varmaan vienyt paljonkin aikaa.

Surman jälkeen surmaaja kävi suihkussa ja puki toiset vaatteet ylleen. Hänet pidätettiin Roosevelt-sairaalassa, jossa hän oli sidottamassa saamiaan haavoja.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!