Kylie Minogue: Aphrodite

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • Mika Markkanen

Kylli-täti palaa! Kahdessakin merkityksessä. Kylie Minogue on nimittäin taas täällä - ja ihan tulessa uudella albumillaan Aphrodite. Tuottajalla todella on merkitystä Kylien tapaisen supertähdenkin uralla, albumia työstänyt Stuart Price on nimittäin mies muun muassa Madonnan ja Scissor Sistersin tanssipainotteisten levyjen takana. Ja kyllä Aphroditen tahdissa kelpaakin hytkyä, kokonaisuus on Kylien uran tasaisin kymmeneen vuoteen - sitten vuoden 2000 albumin Light Years. Tanssibiitti potkii tasaisesti 40 minuutin ajan ja melodiat soljuvat mukavasti. Taustavoimista löytyy myös mm. Scissor Sistersin laulaja Jake Shears.

Ihan Can’t Get You Out Of My Head –tyyppistä jättihittiä levyltä ei löydy, mutta avausbiisit All The Lovers ja Get Outta My Way ovat kuitenkin selkeitä radio- ja klubihittejä. Levyn nimibiisi Aphrodite voisi kieltämättä olla yhtä hyvin Kreikan euroviisu tai Britney Spearsin hitti, mutta tuntuu luontevalta myös Kylien levyllä. Huomaan kuuntelevani biisiä useamman kerran peräkkäin…

Vielä kerran: Kylli-täti palaa! Sille alueelle, jossa Kylie tuntuu olevan eniten kotonaan. Tanssittavassa, mutta melodisessa popissa. Levyjä ostava kansakin on sen huomannut, Aphrodite ponkaisi mm. Englannin albumilistan ykköseksi. Minäkin unohdan edellisen X-levyn oudot kokeilut ja laulan mukana ”I’m fierce and I’m feeling mighty, I’m a golden girl, I’m an Aphrodite…”

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

***

Kimmoliisa - Helsinki Gay Radio järjestää Kylie-äänestyksen, jossa äänestetään parasta Kylie-biisiä kautta aikojen. Käy vaikuttamassa listaan osoitteessa kimmoliisa.net - ja osallistut samalla Kylien levyn arvontaan. Lista julkistetaan radiossa 12.8.2010.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!