USA: Tapaus Rekers saa jatkuvasti uusia piirteitä

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • (päivitetty )
  • Juhani Viherlahti
  • 1

Uusia yksityiskohtia homovastaisesta tohtori Rekersistä paljastuu päivittäin. Jo toinen maksullinen poika kertoo palvelleensa intiimisti tohtori Rekersiä.

"Lucien", oikealta nimeltään Jo-Vanni Roman on kertonut julkisuudessa yksityiskohtia Euroopan matkastaan tohtori Rekersin "laukunkantajana". Päivittäinen intiimihieronta sisältyi palveluna Rekersin maksamaan palkkioon.

Nyt Lucien on avautunut myös CNN:lle. Alla linkki tuohon haastatteluun.

MSNBC:n Rachel Maddow ampuu täyslaidallisen Rekersin toimista. Pari viikkoa ennen kuuluisaa Euroopan lomaansa lastenlääkäriorganisaatio (äärioikeistolainen ryhmä) lähetti kaikkiin Amerikan kouluihin kirjeen, jossa varoitettiin homoseksuaalisuudesta ja todettiin, että se voidaan parantaa.
Rachel Maddow: "Homoutta ei voi parantaa."
Linkki alla.

Rekers oli tehnyt "Lucienin" kanssa sopimuksen ennen matkaa, joka sisälsi vaatimuksen vaitiolosta ja yksityiskohtaiset ohjeet "palveluista", joita Lucienilta odotettiin tuon matkan aikana. Lucien on julkistanut sopimuksen. Nyt Rekers uhkaa häntä oikeudenkäynnillä sopimuksen rikkomisesta ja kaikkia, jotka ovat pilaamassa hänen "hyvää" nimeään. Homoyhteisössä ehdotetaan jonkin suuren organisaation, kuten Lamda Legal, ryhtyvän avustamaan Lucienia. Dan Savage toteaa pakinassaan Lucienin tekevän todella merkittävän palveluksen homojen oikeuksien puolesta, tuomalla julki tämän uskonnollisen fanaatikon todelliset teot.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Juuri äskettäin mies nimeltä "Chaz" kertoo blogissaan tavanneensa Rekersin vuosia sitten myöskin intiimihieronnan merkeissä. Chaz toteaa, ettei hänellä ole muuta todistetta kertomalleen kuin omat sanansa. Hän toteaa George Rekersin olevan kaappitapaus, bi-mies, joka vihaa itseään ja kaikkia muita kaltaisiaan. Hän on pahimman luokan pelkuri. Chaz toivoo, että muutkin, jotka ovat kohdanneet Rekersin samoissa merkeissä, tulisivat julki ja kertoisivat totuuden Rekersistä.

Stephen Colbert irvailee showssaan Rekersille: "Teknisesti ajatellen Rekers koetti löytää jonkun nostelemaan hänen pussejaan (hoist his sack).

Colbert kehottaa: "...nyt jokaisen kunnollisen kristityn pitäisi kysyä itseltään - Minkä pojan Jeesus olisi vuokrannut".
Linkki Colbertin videoklippiin alla. Mukana kameramieheksi vuokrattu silmänruoka.

CNN haastattelee \\\\
MSNBC:n The Rachel Maddot show (5:42)
Colbert ja viikon Alpha Dog

1 kommenttia

Tyyppi on valmistunut Harvardista ja käyttää titteliä professori. En viitsi kaivaa missä yliopistossa hän sitten olisi töissä.

Hän on myös babtistipappi mikä selittääkin kaiken. Baptistipiispat ovat tunnettuja palvelualan miespuolisten ammattilaisten keskuudessa.