Naisjoukkueet jatkopeleihin

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • (päivitetty )
  • Jari Vanha-Eskola

HOTin naisten jalkapallojoukkue pelasi ensimmäiset kolme otteluaan tänään. Kaksi ensimmäistä peliä joukkue hävisi (4-7, 1-10), mutta kolmannesta tuli jatkopeliin oikeuttava voitto (3-0). Pelit jatkuvat jo tiistaina. Joukkue on sisuuntuneena päättänyt pelata parasta mahdollista peliä.
Tiistaiaamun ensimmäinen peli oli tasainen, mutta 1-3 tappio tuli hyvästä yrityksestä huolimatta. Päivän toisessa pelissä HOT johti puoliajalla 1-0 ja voitti lopulta tanskalaisjoukkueen maalein 2-1. Joukkue selvisi sarjassaan kahdeksan parhaan joukkoon. HOT pelaa 1/4-finaalinsa torstaina.

Myös HOTin naisten lentopallojoukkue on aloitti peliurakkansa maanantaina. Tuloksena oli kaksi voittoa ja kolme tappiota: 0-2, 2-1, 2-1, 0-2 ja 0-2). Pelit jatkuvat keskiviikkona. Viime vuoden Eurogamesissa Barcelonassa naisten lentopallojoukkue saavutti hopeisen ja miesten lentopallojoukkue pronssisen mitalin. Miesten pelit alkavat tiistaina. Muistettava on kuitenkin, että Outgamesin taso on kovempi, onhan mukana joukkueita Euroopan lisäksi ympäri maailman.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!