Vauhdikasta menoa Kemijoen rannalla Tervolassa

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • vaeltaja2006


Liv-kanavalla esitettiin maanantaina 4.11.2019 vauhdikas rakkaustarina osana tv-sarjaa: Kielletty rakkaus. Tervolan kunnassa Lapissa, Kemijoen rannalla asuvat Mari ja Terhi, olivat löytäneet toisensa. He ovat nyt kohuttu lappilainen naispari.

Elämä Tervolassa mullistui, kun Terhi muutti Joensuusta Tervolaan. Paikallinen baari sai uuden hyvän asiakkaan. Baarissa kävi myös mönkijällään Tervolan vauhtimimmi Mari. Mari on ollut kaksi kertaa naimisissa ja hänellä on neljä lasta. Terhilläkin on aikaisemmasta avioliitosta lapsia.

Naiset eksyivät illan kuluessa samaan pöytään ja vaihtoivat suudelmia. Mari huomasi jo siinä vaiheessa: "Voisinhan minä olla naisen kanssa". Alkoi hengailu kylällä. Kyläläiset alkoivat juoruilla asiasta. Tieto levisi tunnissa ympäri kylän.

Kun haastateltiin Marin veljeä sisarensa uudesta suhteesta, veli kertoi kuulleensa asiasta viimeisenä. Kun häneltä kysyttiin, mitä mieltä hän on rakkaudesta, hän nauroi ja sanoi: "Minulle sopii mutta isälle ei". Äiti on joskus leiponut kakun, kun vieraat ovat saapuneet.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kun tv-ohjelman tekijät saapuivat paikalle, toimittaja-juontaja kertoi, että kyläläiset heti järjestivät heille kyläjuhlan. Sitä ihmeteltiin, kun he eivät kuitenkaan olleet kenellekään kertoneet tulostaan. Ohjelman loppukuvassa kaikki kylän rouvat parhaimmissa vaatteissaan istuivat kuntatalon portailla. Maria ja Terhiä ei siellä näkynyt.

Opetus tästä ohjelmasta on mm. se, että lesbotkin osallistuvat innolla Antti Rinteen synnytystalkoisiin. Tervolassa asuu 3000 ihmistä, ja Mari ja Terhi väittävät olevansa Tervolan ensimmäiset lesbot.

Ohjelma esitettiin uusintana, ensiesitys oli vuonna 2016. Ohjelma tulee luultavasti katsottavaksi Livin nettisivulle.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!