Hän oli yksi Manchesterin terrori-iskussa kuolleista

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • vaeltaja2006
  • 4
Kuva twitteristä: https://twitter.com/martynhett

Manchesterin terrori-iskussa kuoli 22 ihmistä. Heidän joukossaan oli 29-vuotias Martyn Hett, joka oli yksi Ariana Granden homofaneista.

Vain hetkeä ennen iskua hän kirjoitti viimeisen twitter-viestinsä: "When you sneak out for a toilet break on the Macy Gray song and the entire arena had the same idea #DangerousWomanTour." (hän mietti vessassa käyntiä, mutta jos kaikki muutkin aikovat yhtaikaan...).

Martyn Hett lähti Areenalta hetkeä ennen konsertin loppua kohti baaria ja se sattumalta koitui hänen kohtalokseen. Pommi räjähti klo 22.33.

Martyn Hett oli konsertissa 25-vuotiaan ystävänsä Stuart Aspinallin kanssa. Tämä alkoi räjähdyksen jälkeen huolestua Martynin kohtalosta. Hän kirjoitti facebookiin: ”Mitä enemmän tietoa tulee, sitä pelottavammalta asia vaikuttaa”. Nyt on varmistunut, että Martyn Hett on yksi kuolleista. Hänen veljensä viestitti murheellisen viestin twitterissä: ”they found my brother last night. we are heartbroken. 2.34 - 24. toukokuuta 2017”


Läheinen ystävä Russell Hayward kirjoitti, että tieto Martynin kuolemasta on tullut. Eräs ystävätär kirjoitti Martynille viimeisen kirjeen twitteriin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Muutaman päivän päästä Martynin oli tarkoitus lähteä kahden kuukauden matkalle USAhan. Siellä hän olisi mm. osallistunut Mariah-Carey -fanitapahtumaan. Twitteriin hän oli lähettänyt lähtöjuhlista kuvan.

Martyn työskenteli PR-alalla ja hän oli ehdokkaana tv-viihdeohjelmaan „Come Dine With Me“. Hänellä oli loppututkinto Liverpoolin yliopistosta ja taideyliopistosta Lontoosta. Orlandon iskun jälkeen hän kirjoitti myötätunnostaan ja siitä, että yhteisön henki ja tuki on voimakas. Nyt hän itse joutui uhriksi.

Mm. Mirror-lehti kertoo Martynin kohtalosta.

Tässä twitter-viesstissä veli kertoi martynin kuolemasta

4 kommenttia

Abrahamilaiset vihauskonnot, islam, kristinusko ja juutalaisuus, eivät tuo muuta kuin kärsimystä, surua ja kurjuutta maailmaan. Niistä olisi jo aika päästä eroon.
"Abrahamilaiset vihauskonnot, islam, kristinusko ja juutalaisuus, eivät tuo muuta kuin kärsimystä, surua ja kurjuutta maailmaan. Niistä olisi jo aika päästä eroon."

Aivan, hullu-humanin pikku pää ei kestä enää tätä 24/7 netissä uskonnoista kirjoittelua, siinä yksi hyvä syy uskontojen lopettamiseen :D

Kommenttia muokattu: 25.05.2017 klo 20:43