DJ Maniac

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • W-lock

Mikko Nieminen aka Dj Maniac on Suomen Dj taivaan yksi pysyvimmistä kiintotähdistä aloitettuaan uransa vuonna 1994. Alkusta lähtien Mikko on soittanut melkeinpä jokaisessa suomalaisessa klubissa ja suuremmissa tapahtumissa ja vieläpä siinä ohessa keikkaillut ulkomailla.
Mikon musiikkityyli on kehittynyt 90-luvun varhaisesta "rave"-musiikista nykyiseen progressiiviseen tranceen. Hänen mieltymtksesnä pitkiin setteihin on selitettävissä hänen halullaan viedä kuuntelija matkalle viihteen ohella. Musiikillisesti hän onkin yksi vaikuttavimmista Dj:stä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Loogisena jatkona hänen dj-uralle on hänen siirtymisensä studiotyöhön. hänen yhteistyöprojektinsa Subliner, jonka monet tekeleet ovat yltäneet mp3.com listan kärkisijoille. Hänen yhteistyönsä MR A:n työnimen Northside:n alla on poikinut myös tulosta joka on myös saanut mainetta ulkomailla. Eikä tässä vielä kaikki. Mikko on myös perustanut oman levymerkkinsä Fraction records, jonka tarkoituksena on tuoda esille hänen omaa tuotantoaa ja muitten helsinkiläisten tuottajien kuten Tripnoticin ja LBJ:n tuotantoa.

Mitä hän sitten tekeekin, pyörittää levyjä, studiotyötä tai remixauksia, Mikko ei jätä mitään puolitiehen vaan tarjoaa laatua. Niille ketkä ovat kuulleet häntä tiedätte mistä puhutaan ja ne jotka ette....ette tiedä mistä olette jääneet paitsi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!