Aito Avioliitto -yhdistys on amerikkalaisen homoja vihaavan Mass Resistance -järjestön haarakonttori

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • Juhani Viherlahti
  • 55
Aito Avioliitto -teltta Helsingin päärautatieasemalla 24.8.2015

Aito Avioliitto -yhdistyksen ilmoitettu tavoite on heteroavioliiton suojelu ja lasten edun varjeleminen. Heidän taustajärjestöjensä tavoitteita tarkasteltaessa on kysymys aivan muusta. Mass Resistance on amerikkalainen homoja vihaava järjestö.

Aito Avioliitto -yhdistys ilmoittaa lehdistötiedotteessaan 19.1. 2015 klo 10.00, että tavoitteena on tasa-arvoisen avioliittolain kumoaminen. He kertovat olevansa "maanlaajuinen yhdistys".

Tiedotteessa kerrotaan yhdistyksen useista yhteyksistä homoja vihaaviin ja vastustaviin järjestöihin.

Aito avioliitto ­yhdistys on osa kansainvälistä liikettä, joka on saanut jo miljoonia ihmisiä liikkeelle sekä toimimaan aidon avioliiton säilyttämisen puolesta. Aito avioliitto yhdistys on allekirjoittanut  yhteistyösopimuksen 17.1.2015 ranskalaisen La Manif Pour Tous ­liikkeen (www.lamanifpourtous.fr/en/) kanssa ja käytämme toiminnassamme samaa tunnusta. Yhteisessä rintamassa on mm. Iona Institute Irlannissa (www.ionainstitute.ie), Mass Resistance USA:ssa (www.massresistance.org) ja Coalition for Marriage Englannissa (c4m.org.uk). 

Yhdistys kertoo olleensa yhteyksissä puolalaisiin ja virolaisiin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

AA-yhdistys ajaa myös Euroopan tasolla sijaissynnytysten kieltämistä Euroopan Neuvoston 47 jäsenmaassa.

Yhdysvalloissa The Southern Poverty Law Center (SPLC) -niminen organisaatio pitää luetteloa vihajärjestöiksi luokitelluista ja sellaisiksi luokiteltavista yhteisöistä. Tällä hetkellä homojen oikeuksia vastustavia yhteisöjä ja järjestöjä on luettelossa peräti 18 kappaletta. SPLC on kerännyt tietoa kunkin yhteisön tarkoitusperistä ja toiminnasta. Suomalaisen Aito avioliitto -yhdistyksen sisarjärjestö Mass Resistance -järjestö on vihajärjestöjen ehdokaslistalla vuodelle 2016.

SPLC toteaa useimpien tällä listalla olevien järjestöjen olevan taustaltaan uskonnollisia. Ne levittävät demonisoivaa propagandaa ja muunneltua tietoa niin homoja, kuin muitakin seksuaalisiin vähemmistöihin kuuluvia kohtaan.

Massachusettsissa toimiva vihajärjestö MassResistance sai alkunsa vuonna 1995. Järjestö on puuttunut koulujen seksuaalikasvatuksen opetukseen. Järjestön puheenjohtaja Brian Camenker on väittänyt, että homonuorten itsemurhien ehkäisyyn tarkoitetulla ohjelmalla olikin tavoitteena "homoseksuaalisuuden normalisointi".

Vuonna 2006 Brian Camenker väitti lakiehdotuksesta käydyssä keskustelussa, ettei Holocaustissa kuollut lainkaan homoja. Keskitysleirien vankien vaalean punainen hihamerkki tarkoittikin hänen mukaansa katolista pappia.

Massachusettsissa säädetyn tasa-arvoisen avioliittolain seurauksena Brian Camenkerin mukaan osavaltion kulut kasvoivat merkittävästi siksi, että homojen kotiväkivalta kasvoi räjähdysmäisesti, sekä seurauksena myös "homoparien äärimmäisen häiriintyneistä parisuhteista".

MassResistance -järjestön aineistoa on käännetty ja julkaistu nyt suomeksi otsikolla "Avunhuuto sorrettujen puolesta". Teksti on otsikoitu:
"Mitä homoavioliitot tekivät Massachusettsille? Se on paljon kamalampaa, kuin useimmat ihmiset tietävätkään".

Suomenkielisen tekstin esipuheessa todetaan:

Tämä julkaisu ei ole tarkoitettu homoille ja lesboille luettavaksi,
sillä me emme taistele heitä vastaan! Meillä ei ole mitään
mielenkiintoa sekaantua heidän yksityiselämäänsä. He ovat
ihmisiä siinä missä me kaikki muutkin ja Jumalan rakkauden
kohteita Jeesuksessa Kristuksessa!
Älä siis anna tätä julkaisua homoille ja lesboille luettavaksi!
Se ei ole tarkoitettu heitä varten - anna heidän olla rauhassa!

Kirjoituksen lopussa on lista niistä uhkista, mitä seuraa kun Suomessa on tasa-arvoinen avioliittolaki.

Syntipukkeja he löytävät mm. mediasta.

AA-projektin sisällä käydään keskustelua. Suljetulta FB-sivustolta on listattu lausumia otsikolla:
"Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa -ryhmän kootut aivopierut"

Siellä todettiin mm. "Sortaminen on taas AINA valintakysymys. Osa AA-liikkeen aktiiveista käyttäytyy kuin pahaiset koulukiusaajat, ja ovat itse valitettavan sokeita tälle."

Audio
AA-projektin jäsenen kauhisteleva puheenvuoro eduskuntatalon rappusilla juuri tasa-arvoisen avioliittolain äänestyksen hetkellä. Aiheena Massachusettsiin säädetyn tasa-arvoisen avioliittolain "vaikutukset". Paikalla oli n. 40 projektin jäsentä. Kadun toisella puolella samaan aikaan oli monta tuhatta tasa-arvoisen avioliittolain kannattajaa. Audiotallenne 28.11.2014: Vaeltaja
AA-projektin telttaillessa Kampissa, ranneliike.netin toimittajalta kiellettiin kuvaaminen. Kun kielto ei saanut vastakaikua, kieltäjä piiloutui kameralta toisen ihmisen taakse.
Miespari kävi tiukkaa keskustelua AA-projektin edustajan kanssa.

Lehdistötiedote Aito Avioliitto -yhdistyksen perustamisesta
SPLC:n lista homoja vihaavista amerikkalaisista järjestöistä
MassResistance-järjestön suomeksi käännettyä aineistoa

55 kommenttia

  • 1 / 55
  • fägäri
  • 25.8.2015, 17.49
Homojen oikeuksien vastustamisessa on aina kyse ennakkoluuloista, oma tietämättömyys vain usein puetaan uskonnon tai "maalaisjärjen" vaatteisiin.

Monia homovastaisia järjestöjä vaivaa keskusteluhaluttomuus. Omaa muunneltua totuutta syötetään tietämättömille ihmispoloille aiheuttaen näiden ennakkoluulojen paisumisen entisestään, mutta ulkopuolisille ei edes viitsitä valottaa omaa agendaa. Kysymyksiä väistellään ja vastataan epäjohdonmukaisesti.
Missä, Juhani, esität sen otsikon lupaileman näytön, että Aito Avioliitto-yhdistys on kyseisen amerikkalaisjärjestön haarakonttori?

Onko näillä kahdella siis jokin yhteinen organisaatio, jossa amerikkalaiset osallistuvat päätöksentekoon siitä, mitä Aito Avioliitto-yhdistyksessä tehdään ja päätetään?

Tekstistäsi se ei käy oikein mitenkään ilmi.