In Treatment

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • Hannu Korhonen

TV1 torstaisin klo 22.20 (11.12.2008 alkaen)


In Treatment on kekseliäs uusi sarja, joka keskittyy erääseen modernin amerikkalaisen kulttuurin päänäyttämöistä – psykoterapeutin istuntoon. Draamasarja kertoo rauhallisesta ja potilaitaan kuuntelevasta terapeutista, joka muuttuu oman psykiatrinsa luona epävarmaksi ja vihaiseksi mieheksi.

Sarja seuraa psykoanalyytikko Paul Westonin viikkoa päivä päivältä. Joka ilta hän tapaa potilaitaan: parisuhdesotkujaan setvivä Laura maanantaina, ylimielinen Irakin sotaveteraani Alex tiistaina, itsetuhoinen teiniurheilija Sophie keskiviikkona ja aviokriisissä olevat Jake ja Amy torstaina. Perjantaina Paul menee oman terapeuttinsa, Ginan, vastaanotolle. Viime aikoina Paul on nimittäin tuntenut, että hänen sietokykynsä potilaita kohtaan on alkanut heiketä ja tämä alkaa jo näkyä hänen leppoisan ulkokuorensa alta.

Sarja luotaa toisia työkseen auttavan miehen oman mielen sekasotkuja. Asiantuntijat, joille ihmiset uskoutuvat, ovat hekin tavallisia ihmisiä, joilla on myös omia ongelmia. Gabriel Byrnen tähdittämässä draamassa jännite pysyy jaksosta toiseen, kun potilaiden ja terapeutin traumat hiljalleen avautuvat.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!