Jukka Takalo julkaisi laulukirjan

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • Sami Mollgren
  • 3

Jukka Takalon perjantaina julkaistu "Jokainen on vähän homo" -kirja sisältää lauluntekijän kertomuksia vuonna 2011 julkaistun Vastarannan Laulut -levyn synnystä, levyn kappaleiden taustoista ja aiheiden muotoutumisesta.

Vastarannan Laulut -levyllä on mukana myös suvaitsevaisuuden puolesta vuonna 2010 tehty laulu "Jokainen on vähän homo" - ja kappaleen mukaan nimetystä laulukirjasta löytyy muiden Vastarannan Laulujen tapaan sen sanat kitarasointuineen.

Kovakantisen kirjan kustantaja on Nispero Oy. Kirjan julkaisutapahtuma oli perjantaina Haukiputaalla ja lauantaina Oulussa. Kirjailija on liikkeellä myös Oulun taiden yönä 21.8.. Lauantaina 23.8. Takalo on Kajaanissa. Syyskuun puolella Takalo on Lappeenrannassa, Helsingissä, Lahdessa, Turussa ja Jyväskylässä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Jukka Takalo vaikutti laulajana vuodesta 1984 vuoteen 2002 toimineessa Aknestik-yhtyeessä. Sen jälkeen Takalo on toiminut soolouralla.

www.jukkatakalo.fi
Jukka Takalo Facebookissa

3 kommenttia

Ovatko homot ja lesbotkin vain "vähän homoja" ja olemmeko mekin sitten vastaavasti muka "vähän heteroita", myöskin eri sukupuolesta (muka) pitäviä?

Jokainen on vähän erilainen olisi se selkokielinen sanoma kait tuossa laulussa.

Tai ainakin aika paljon "rasittavaa" voimistaa sitä tiukkapipoista lokerointia, että homon pitäisi tarkoittaa ja kattaa "kaikkea" erilaista, sillä se luo mielleyhtymiä että homosta puhuttaessa tarkoitetaan melkeinpä mitä vaan ja montaa asiaa, mitä me homot emme juurikaan tai lainkaan ole.

Kommenttia muokattu: 17.08.2014 klo 16:08
Antti Ruuskanen taisi tänään Zürichissä, EM-kisoissa keihäänheiton voittaessaan lohkaista samalla kuolemattoman lausahduksen

"Nyt on mies kullitettu"

: )