Urheilua ja poikarakkautta!

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • -
  • 5

Usein ajatellaan, että urheilu ja homot eivät mahdu samaan lauseeseen. Niin ei kuitenkaan ole. Homot urheilevat siinä missä muutkin - ja urheiluhenkisyys mahtuu bileisiinkin. Yksi esimerkki siitä on MSC Finland - Tom's Club -fetissiyhdistyksen siipien suojassa toimiva MSCSports.

MSCSportsin poikaporukkaa yhdistää leikkisä joukkuemeininki niin urheilussa kuin bileissäkin

MSCSportsin tapahtumien luvataan olevan oiva tapa tutustua uusiin poikiin ja miehiin esimerkiksi koriskentällä, lätkässä, splättiksessä, jalkapallossa tai vaikkapa parkourissa. Porukka myös järjestää Suomessa ainutlaatuisia sports gear -bileitä, joihin otetaan sisään vain urheiluvaatteisiin sonnustautuneena.

Ryhmän taustajoukkueen mukaan kaikki lähti siitä, että haluttiin harrastaa joukkuelajeja kuten jääkiekkoa tai korista ilman suorituspaineita - rennosti hikoilusta, seurasta ja urheiluvälineistä nauttien. Peleihin ei vaan tahtonut löytyä riittävästi samanmielisiä osallistujia eikä pipolätkään kehdattu osallistua täydessä varustuksessa.

Toisekseen mikään taho Suomessa ei järjestänyt urheiluvaatebileitä. DTMssä järjestettiin joskus aikanaan urheiluteemabileitä, mutta paikalla oli usein vain kourallinen pukeutuneita. Lopulta asian kanssa painiskelleet kohtasivat ja päätettiin viimein tehdä jotain. Vuoden 2012 lopulla ryhmä löysi paikkansa luontevasti MSC Finland - Tom's Club -fetissiyhdistyksen suojista ja näin perustettiin MSCSports-alaryhmä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

MSCSportsin aktiivit arvelevat, että ajatus MSCSportsin perustamisesta taisi osua juuri oikeaan ajankohtaan, sillä kentillä ja bileissä porukkaa on riittänyt.

- Ensimmäisissä bileissä viime vuoden alussa Terassi Baarissa oli noin kolmekymmentä henkeä. Nyt bileet ovat paisuneet niin suuriksi, että piti hankkia tilaksi satamamakasiini Nosturin takaa, sanoo MSCSportsin Niko.

Bileet lauantaina 7. kesäkuuta

Tulevaksi lauantaiksi 7.6. luvataan kuumat oltavat, kun MSCSports järjestää sports gear -bileet teemalla Bigger, Better, Harder, Sportswear. Illan aikana valitaan vuoden parhaat tossut sekä illan paras asu. Bileiden varsinaisen ohjelmanumeron puolestaan järjestää yleisö itse, mutta sitä miten se tapahtuu, ei suostuttu vielä paljastamaan.

- Usein kysytään, että missä asustuksessa sitten pääsee sisään? Vastaus on, että miehet, joilla on lajiuskottavat miesten urheilukamppeet päällä. Tosin golffareille on jo etukäteen porttikielto, toteaa loppuun MSCSportsin Jussi.

Bigger, Better, Harder, Sportswear -bileet järjestetään lauantaina 7.6. Nosturin takana Teatteri Toivon tiloissa, osoitteessa Telakkakatu 6, Helsinki, kello 20-02. Some: #comeplaywithus

www.mscfin.fi/mscsports

5 kommenttia

On siis miehiä ja naisia ja muitakin aikuisia ihmisiä.

Ja on lapsia, eli tyttöjä ja poikia.

Eli mistä ihmeestä tuo "poikarakkaus" -termi ja sen viljely täälläkin foorumilla?

Onko katolisuus ja putinismi päässyt vaikuttamaan?

Kommenttia muokattu: 04.06.2014 klo 22:46
Kyllä pojat on poikia vielä viisikymppisenäkin. Asennekysymys.